Η Δούρου διαψεύδει τα δημοσίευματα: Δεν συνάντησα τον Σβόμποντα- Δεν έκανα άνοιγμα στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές - iefimerida.gr

Η Δούρου διαψεύδει τα δημοσίευματα: Δεν συνάντησα τον Σβόμποντα- Δεν έκανα άνοιγμα στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πλήρη διάψευση δημοσιεύματος της εφημερίδας το Βήμα σύμφωνα με το οποίο συναντήθηκε με τον επικεφαλής των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών Χανς Σβόμποντα προχωρά η Ρένα Δούρου, η οποία αναφέρει ότι ουδέποτε έγινε κάτι τέτοιο.

Σε ανακοίνωση της, η τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η συνάντηση που περιγράφεται στο δημοσίευμα με τον κ. Χάνες Σβόμποντα ουδέποτε πραγματοποιήθηκε. Παρά μόνο στη φαντασία του συντάκτη του "άρθρου', που δεν μπήκε καν στον κόπο της διασταύρωσης της "πληροφορίας" του. Από αυτό και μόνο το γεγονός, διαφαίνεται ο στόχος της εσκεμμένης παραπληροφόρησης και της προσωπικής μου στοχοποίησης.

Ομως ο στόχος της προπαγάνδας και της παραπληροφόρησης είναι να πληγεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τη διασπορά ψευδών ειδήσεων περί δήθεν "ανοίγματός" του προς τους Ευρωπαίους σοσιαλιστές.
Το μόνο άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι προς την κοινωνία. Και αυτό είναι χειροπιαστό. Και αυτό ακριβώς ενοχλεί το "Βήμα" και τους εντολείς του, την κυβέρνηση.

Οπως άλλωστε ενοχλεί πάντα η αλήθεια. Και το φως. Ειδικά εκείνους που έχουν ανάγκη το σκοτάδι για να δράσουν».

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ