Συγκινητική ιστορία:Παντρεύτηκε μέσα σε νοσοκομείο τον σύντροφό της που δίνει μάχη για τη ζωή [εικόνες] - iefimerida.gr

Συγκινητική ιστορία:Παντρεύτηκε μέσα σε νοσοκομείο τον σύντροφό της που δίνει μάχη για τη ζωή [εικόνες]

Συγκινητική ιστορία:Παντρεύτηκε μέσα σε νοσοκομείο τον σύντροφό της που δίνει μά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του κόσμου κάνει μία συγκλονιστική ιστορία αγάπης με «πρωταγωνιστές» ένα ζευγάρι από την Αγγλία.Ο λόγος για τον Felix Glenny, 23 ετών και τη 22χρονη Cola Glenny, οι οποίοι παντρεύτηκαν μέσα στο νοσοκομείο Maritime, στο Κεντ, καθώς ο νεαρός άνδρας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Felix πάσχει από καρκίνο του εντέρου, δυστυχώς, όμως η διάγνωση έγινε με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, με αποτέλεσμα ο ασθενής να βρίσκεται σε τελικά στάδιο.

Ο ίδιος ζήτησε από την σύντροφό του, με την οποία έχουν ήδη δύο παιδιά, ηλικίας 2 ετών και 4 μηνών να τον παντρευτεί.

«Οταν το συνειδητοποιήσαμε πέσαμε από τα σύννεφα. Μετά ο Felix είπε ότι θέλει να παντρευτούμε το συντομότερο. Το κανονίσαμε για... χθες! Ηταν τρελό, γιατί ήμασταν πολύ χαρούμενοι, αλλά ταυτόχρονα και φορτισμένοι συναισθηματικά. Ηταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου. Δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη», λέει η Cola.

Η νεαρή μητέρα δύο παιδιών δεν το βάζει κάτω. «Ξέρω ότι είναι τα τελευταία του Χριστούγεννα, για αυτό θα τα περάσουμε όλοι μαζί. Θέλω να είναι τα πιο ξεχωριστά», καταλήγει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αγγλία γάμος καρκίνος νοσοκομείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ