Τα ζώδια της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.Αναλυτικά:

Κριός

Γενικά

Σήμερα ο κυβερνήτης σας ο Άρης, ξεκινά μια έντονη για εσάς αντίθεση με τον Πλανήτη Ουρανό, τόσο γιατί ο δεύτερος βρίσκεται μέσα στο ζώδιο σας, όσο και γιατί ο Άρης, δεν μπορεί παρά να βρίσκεται παρά απέναντι από την θέση του επομένως μάλλον δεν εκδηλώνεται και ιδιαίτερα δυναμικά. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν ήδη από σήμερα, φροντίστε να μην σηκώσετε ούτε φωνή ούτε ανάστημα, εκεί που μπορεί να σας βλάψει παρά να σας ωφελήσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σήμερα μάλλον θα σας φανεί κάπως επιθετικός για τα δεδομένα σας, επομένως οι ελεύθεροι μην «σοκαριστείτε», αν σήμερα σας φερθούν όπως φέρεστε οι ίδιοι συχνά-πυκνά...Οι δεσμευμένοι, καθώς η σχέση σας δεν αποκλείεται να θέλει άλλα από εσάς, φροντίστε να τα συνδυάσετε ώστε να μην έρθετε σε αντιπαλότητα μαζί της...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναζητήστε ρυθμίσεις για κάθε υπόθεση τυχόν, καθώς και μην επιδιώξετε νέες πρακτικές σε ήδη υπάρχουσες καταστάσεις. Δεν είναι σίγουρο πως τέτοιες πρακτικές ευνοούνται κατά την διάρκεια της ημέρας...

Ταύρος

Δίδυμοι

Γενικά

Σήμερα η Σελήνη φαινομενικά θα σας υποστηρίξει. Αν όμως υποπέσετε σε σφάλματα του τύπου, να «επιδείξετε» ικανότητες που είτε δεν αρμόζει είτε δεν τις έχετε καν, το πιθανότερο είναι να κλείσετε πόρτες, που θα άνοιγαν ακόμη και από μόνες. Σε κάθε άλλη περίπτωση, ετοιμαστείτε να εισπράξετε βοήθεια από ανθρώπους που είναι ικανοί να αναγνωρίσουν τις πραγματικές σας αξίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σας θέλει αυθεντικούς, επομένως οι ελεύθεροι δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία όσο και την χαρά, να είστε απολύτως «ο εαυτός σας» σήμερα. Οι δεσμευμένοι, καθώς οι επικοινωνίες θα είναι πολύ καλές αν ξεχάσετε την λέξη «εγώ», φροντίστε αναλόγως, ώστε να περάσετε μια υπέροχη ημέρα με την σχέση σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα καλείστε να είστε εκείνοι που θα κατανοήσουν περισσότερο από τους άλλους, τόσο τα αδύνατα, όσο και τα δυνατά σημεία επαγγελματικών υποθέσεων. Μπείτε λοιπόν μπροστά όπου αρμόζει, και αναλάβετε. Όπου όμως δεν αρμόζει ή πραγματικά δεν μπορείτε, μην εμπλακείτε. Θα χάσετε!

Καρκίνος

Γενικά

Σήμερα η κυβερνήτης σας η Σελήνη, θα σας δώσει μηνύματα που θα σας κάνουν να κάνετε ένα βήμα πίσω. Ο λόγος, ας είναι για να ξανασκεφτείτε υποθέσεις τις καθημερινότητας σας ώστε να επιστρέψετε σε αυτές με ακόμη περισσότερη δυναμικότητα, και όχι απλώς για να τις εγκαταλείψετε. Κάντε τις σωστές επιλογές, και να είστε σίγουροι, πως όλα θα πάνε κατ' ευχήν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας μπορεί να σας ζητήσει να ξανασκεφτείτε τα λόγια του, επομένως οι ελεύθεροι μην το αμελήσετε. Κυρίως ακούστε με προσοχή, τον τρόπο που εκφράζει την «ανησυχία» του. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα θα σας προτείνει όμορφους τρόπους για να έρθετε πιο κοντά με την σχέση σας, επιλέξτε τους πιο ουσιώδεις, θα έλεγα!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, οι συνεργάτες σας περιμένουν να πάρετε αποφάσεις μάλλον, και κακώς ο Ήλιος έχει περάσει ήδη στον φυσικό οίκο των συνεργασιών σας, μην παραξενευτείτε, αν διαπιστώσετε μια απαιτητική στάση. Είναι απλώς φυσικό. Το ζήτημα είναι, πώς θα το αντιμετωπίσετε εσείς!

Λέων

Γενικά

Σήμερα η Σελήνη θα υποστηρίξει τον κυβερνήτη σας από το ζώδιο της Παρθένου. Καθώς όμως δεν είναι και η καλύτερη της θέση, -ούτε και του κυβερνήτη σας στον Αιγόκερω-, φροντίστε εκείνα που θα σας απασχολήσουν κατά την διάρκεια της ημέρας, να είναι λίγα, δομημένα, και αν τυχόν χρειαστεί, δοσμένα στους γύρω σας, με σαφήνεια. Όσο περισσότερη πρακτικότητα επικαλεστείτε μέσα σας σήμερα, τόσο καλύτερα θα πάτε!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας φορές δεν θέλει να ακούσει λόγια, θέλει μάλλον να δει πράξεις. Έτσι, οι ελεύθεροι σήμερα φροντίστε να ακολουθήσετε μια ανάλογη οδό. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα μπορεί να σας «παρακολουθεί» από απόσταση, φροντίστε να μην δώσετε «κακό» παράδειγμα σήμερα. Θα μετρήσει!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, συμμορφωθείτε θα λέγαμε με τους κανόνες. Καθώς σήμερα, η δημιουργικότητα σας θα πρέπει να μην «προσπεράσει» κάποιες βασικές έννοιες αλληλοσεβασμού ή αλληλοεκτίμησης. Και είμαι σίγουρος πως γνωρίζετε πολύ καλά, ποιες είναι αυτές που διατηρούν σε συνοχή τις συνεργασίες σας.

Παρθένος

Γενικά

Σήμερα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σας, ενώ θα σχηματίσει πολλές και διαφορετικές όψεις, κατά την διάρκεια της ημέρας. Έτσι, φροντίστε να μην αποδειχθείτε «μονοδιάστατοι» οι ίδιοι. Επίσης, φροντίστε να φανείτε δεκτικοί απέναντι σε πράγματα που, ναι μεν σας ενοχλούν, είναι όμως χρήσιμα για την διατήρηση της ισορροπίας στην καθημερινότητα σας. Και δεν μιλάμε για «ψυχρούς» κανονισμούς, αλλά για προσωπικές επιλογές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας αναγκάσει να πείτε πράγματα που θα θέλατε να αφήσετε για αργότερα, όμως καλό θα είναι οι ελεύθεροι, να έχετε έναν καλό έλεγχο, όσον αφορά το τι λέτε και τι υπόσχεστε. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα μπορεί να σας δώσει υποσχέσεις, φροντίστε να είστε σίγουροι πως μπορείτε να στηριχθείτε επάνω σε αυτές.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα οι συνεργάτες σας θα χαρούν πολύ να σας ακούσουν να λέτε εκείνα που σκέφτεστε, όμως φροντίστε για λόγους αξιοπιστίας, τα έσοδα που τυχόν θα επιφέρουν οι ιδέες σας, να είναι τρόπον τινά αντίστοιχα.

Ζυγός

Γενικά

Σήμερα η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη, θα σας ζητήσει να κάνετε βήματα «μικρά κι αθόρυβα», που λένε. Λόγο αποτελούν, τόσο η θέση της μέσα στον χάρτη όσο και η όψη που σχηματίζει με την Σελήνη κατά την διάρκεια της ημέρας. Αυτές λοιπόν, δεν αποκλείεται να σας αναγκάσουν σε «άτακτη» υποχώρηση, αν υπολογίσετε εσφαλμένως, την σοβαρότητα κάποιων καταστάσεων στην καθημερινότητα σας. Για προσέξτε το!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σήμερα μπορεί να πάρει σοβαρές αποφάσεις τόσο για να σας πλησιάσει περισσότερο, όσο και για να σας αποφύγει, αν διαπιστώσει, πως το πράγμα δεν οδηγεί πουθενά. Ακούνε οι ελεύθεροι; Οι δεσμευμένοι, καθώς δεν αποκλείεται όποια σχέση έχει σαθρές βάσεις να κλονιστεί, φροντίστε να προστατέψετε τη δική σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα η ημέρα θα σας δώσει το δικαίωμα να κάνετε μια νέα αρχή, αρκεί να σεβαστείτε αυτό που λέμε με απλά ελληνικά, «τα σύκα, σύκα, και η σκάφη, σκάφη»...Οι συνεργάτες σας μάλιστα, θα είναι οι πρώτοι που θα το επιζητήσουν!

Σκορπιός

Γενικά

Σήμερα η ημέρα θα σας βοηθήσει και καλό θα είναι να την εμπιστευτείτε. Η Σελήνη θα σας φερθεί φιλικά τόσο από την θέση της στον χάρτη, όσο και από την όψη που σχηματίζει με τον κυβερνήτη σας τον Πλούτωνα. Επίσης, καθώς ο Ήλιος από τις πρώτες μοίρες του Αιγόκερω θα σας υποστηρίξει με την σειρά, του, οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου, ετοιμαστείτε για ένα μικρό(;) δώρο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας έρχεται στην πόρτα σας, το θέμα είναι αν θα ανοίξετε, ή αν θα σας βρει απασχολημένους με δευτερεύοντα ζητήματα, και χάσετε την ουσία για τις τυπικότητες. Έτσι, οι ελεύθεροι ας έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Οι δεσμευμένοι, φροντίστε να είστε συνεπείς με τον εαυτό σας, ώστε να είστε συνεπείς και με την σχέση σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, φροντίστε να μην πείτε στον εαυτό σας εκείνα που θέλει να ακούσει, αντιθέτως «επιβάλλετε» θα λέγαμε τις καλές συγκυρίες για την σταδιοδρομία σας, επιλέγοντας και κάνοντας τις σωστές κινήσεις.

Τοξότης

Γενικά

Σήμερα η Σελήνη θα σχηματίσει μια έντονη όψη με τον κυβερνήτη σας τον Δία, επομένως μην περιμένετε τα πάντα «στο πιάτο», κάθε άλλο! Καθώς μάλιστα πριν βγει από τον φιλικό σας Λέοντα, θα σχηματίσει μια θετική όψη με τον Ερμή στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σας, φροντίστε να επιλέξετε όσα σας ευνοούν, όχι που μπορούν να σας κλείσουν πόρτες. Ακόμη και αν αναφερόμαστε στην δική σας στάση...Σωστές επιλογές λοιπόν σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας μπορεί να σας αναγκάσει να συμπεριφερθείτε με τρόπους που δεν εγκρίνετε κατά κανόνα, έτσι οι ελεύθεροι θα πρέπει να γνωρίζετε από πριν την διαφορά του «κάνω μια τρέλα για τον έρωτα» από το κάνω απλώς «ανοησίες»! Οι δεσμευμένοι, φροντίστε να μιλάτε με την καρδιά και όλα θα πάνε τέλεια. Αυτό μόνον!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα φροντίστε να ικανοποιήσετε τους συνεργάτες σας όχι επειδή απλώς συμφωνείτε με όσα λένε, αλλά γιατί ακόμη και αν διαφωνείτε μαζί τους, κατά βάθος αναγνωρίζουν πως έχετε «δίκιο»!

Αιγόκερως

Γενικά

Σήμερα η Αφροδίτη αρχίζει να «δρασκελίζει» προς τα πίσω μέσα στο ζώδιο σας, επομένως μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα σε κανένα επίπεδο. Καθώς μάλιστα και ο Ήλιος μόλις έχει προσχωρήσει στο ζώδιο σας, φροντίστε να αξιολογήστε σωστά, κάθε τι που εμφανίζεται στην καθημερινότητα σας. Θα λέγαμε, δημιουργήστε τους κανόνες της ζωής σας με αγάπη, και μην αρνηθείτε αντιθέτως την αγάπη, για τους «κανόνες» της ζωής...

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας έχει τους δικούς του κανόνες, και επομένως οι ελεύθεροι, ας μην προσπαθήσετε να του επιβάλλετε τυχόν δικούς σας. Δεχθείτε την αγάπη με ανοιχτό «μυαλό»...Οι δεσμευμένοι, αν θέλετε σιγά-σιγά η σχέση σας να πάει ένα βήμα παρακάτω, από σήμερα ξεκινάει μια περίοδος αναπροσαρμογής πολλών καταστάσεων. Φροντίστε αναλόγως!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, συμφωνήστε ή διαφωνήστε με τους συναδέλφους σας επί της ουσίας μόνον, και όχι επειδή ναι μεν ξέρετε τι είναι ωφέλιμο και υγιές, οι αναστολές όμως της συνήθειας δεν σας αφήνουν. Αλλάζει το σκηνικό πλέον!

Υδροχόος

Γενικά

Σήμερα ο Άρης αρχίζει να σχηματίζει αντίθεση με τον κυβερνήτη σας τον Ουρανό, επομένως δεν είναι και πολύ ωφέλιμο σήμερα, να «βαρέσετε την γροθιά στο μαχαίρι». Έτσι, σε κάθε περίπτωση, φροντίστε να φανείτε διαλλακτικοί όσο και ειλικρινείς, τόσο απέναντι σε τρίτους, όσο και απέναντι στον εαυτό σας. Σε κ

άθε περίπτωση πάντως, μην ανταλλάξετε την αλήθεια σας, με την «βολή».

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας θέλει να ξέρει τι θέλετε εσείς, και αν του κάνετε αυτήν την χάρη, το πιθανότερο είναι να το εκτιμήσει. Έτσι, οι ελεύθεροι μην προσποιηθείτε άλλα αντί άλλων, ως να μάθετε τι θέλει εκείνος πρώτα...Οι δεσμευμένοι, καθώς δεν αποκλείεται η αγάπη να σας χτυπήσει την πόρτα στα μούτρα, φροντίστε ποιες πόρτες χτυπάτε...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, οι όψεις δείχνουν μάλλον εύκολες παρεξηγήσεις, ακόμη και έλλειψη δυναμικής προδιάθεσης από μέρους σας. Έτσι, φροντίστε να μην παραμελήσετε κυρίως την ουσία. Και αυτή, οφείλει να είναι πως, εργαζόμαστε και για να έχουμε απολαβές και να είμαστε ικανοποιημένοι οι ίδιοι!

Ιχθείς

Γενικά

Σήμερα η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον κυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα, και καλό θα είναι να δώσετε σημασία σε εκείνα που εκκρεμούν όσον αφορά τον όμορφο βίο σας. Κλείστε υποθέσεις της καθημερινότητας που απλώς περιφέρονται στην σκέψη ή την ζωή σας ασκόπως! Αν το κάνετε, η αίσθηση πως είστε οι ίδιοι, οι κύριοι της καθημερινότητας και της ζωής σας θα αυξηθεί κατακόρυφα. Σκέφτεστε τίποτε καλύτερο από αυτό;

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα οι ελεύθεροι, φροντίστε ώστε οι πράξεις σας, να τραβήξουν πρώτο τον έρωτα κοντά σας. Οι δε δεσμευμένοι, καθώς η ζωή έχει και τα «πάνω», έχει και τα «κάτω» της, μην συντονίζεστε τόσο με την σχέση σας όσο με την δική σας πεποίθηση. Αν θέλετε η σχέση σας να είναι υγιής, πρέπει να λέτε και όχι...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα μην επιδιώξετε τα πολλά και φανταχτερά, όσο τα λίγα και ουσιώδη. Κι ας είστε παράλληλα εσείς εκείνοι, που θα απορρίψουν προτάσεις αν δεν αισθάνεστε πως σας ενδιαφέρουν.

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ