Τα ζώδια του Σαββάτου 21 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 21 Δεκεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Γενικά
Σήμερα ο Ήλιος πριν να βγει από τον Τοξότη θα ρίξει μια «λοξή» ματιά στον κυβερνήτη σας, και καλό θα είναι να φανείτε προσεκτικοί, τουλάχιστον αν σας έρθει η ξαφνική ιδέα ενώ κάνετε αυτό ή εκείνο, να τα παρατήσετε όλα, και να ασχοληθείτε με κάτι τρίτο. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας ξαφνικές και άνευ νοήματος αλλαγές, και όλα θα πάνε καλά. Οργανωθείτε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας είναι το πιο «ελεύθερο» και χωρίς κανόνες «παιχνίδι», όμως όποιος σήμερα δεν σεβαστεί τις βασικές αρχές, μάλλον χαμένος θα βγει παρά κερδισμένος. Ακούνε οι ελεύθεροι; Οι δεσμευμένοι, καθώς η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω μπορεί να σας «στριμώξει» ελαφρώς, να θυμάστε πως μέσα στην σχέση σας δεν ζείτε μόνοι...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, επιδιώξτε μια καλή επικοινωνία γύρω από κάθε θέμα σήμερα με τους συνεργάτες σας, και να είστε σίγουροι, πως θα σταθούν στο πλάι σας. Πρώτα όμως εσείς, θα αποδείξετε στα δικά τους μάτια την δική σας αξία!

Ταύρος

Γενικά
Αφροδίτη και Σελήνη θα δημιουργήσουν εντάσεις σήμερα μέσα από την όψη που θα σχηματίσουν, και για να αποβούν ωφέλιμες όσο και δημιουργικές για εσάς, σήμερα φροντίστε να μην φανείτε «φτηνοί στο λάδι και ακριβοί στο ξύδι», που λένε. Ακονίστε την ικανότητα που έχετε να διακρίνετε τις καταστάσεις, και μην αναλάβετε υποθέσεις που δεν χωρούν πραγματικά στην δική σας καθημερινότητα. Σε κάθε περίπτωση, ας αποδειχθείτε μετρημένοι...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας προσπαθεί να σας δώσει να καταλάβετε, πως όσο μπερδεμένοι είστε εσείς, άλλο τόσο είναι και εκείνος. Έτσι, οι ελεύθεροι μην βασιστείτε σε ένα όχι, αν μέσα του κρύβει ένα ναι...Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα περιμένει την δική σας καλή πρόθεση, φροντίστε να την παρέχετε. Τα υπόλοιπα θα επακολουθήσουν, ως αρμόζει...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σημειώστε μέσα στην σκέψη σας, πως οι συνεργάτες σας δεν είναι από εκείνους που θέλουν, εσείς να μιλάτε και εκείνοι να ακούνε. Σας προτιμούν περισσότερο συνεργάσιμο, και περισσότερο διαλλακτικό!

Δίδυμοι

Γενικά
Σήμερα μην αφήσετε μια καλή ευκαιρία να πάει χαμένη, επειδή τυχόν δεν σας ήρθε «στο πιάτο». Φροντίστε αντιθέτως να φανείτε επαρκώς επικοινωνιακοί οι ίδιοι, -στην φύση σας είναι εξάλλου-, και στρώστε τον δρόμο από μόνοι σας. Οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν, δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουν τι ακριβώς θέλετε, επομένως συνθέστε το «παζλ», και πάμε παρακάτω...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα φροντίστε να εξηγήσετε στον έρωτα τις προθέσεις σας από την αρχή, καθώς αν δεν το κάνετε, θα έχετε χάσει προφανώς το «πάνω» χέρι...Οι δεσμευμένοι, καθώς δεν αποκλείεται η σχέση σας να σας προσάψει επιπολαιότητα τυχόν, φροντίστε όσα λέτε, να μπορείτε και να τα αποδείξετε. Την εύνοια της ημέρας πάντως, την έχετε.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα φροντίστε να υπάρξετε ο κρίκος εκείνος που θα ενώσει τους συνεργάτες σας σαν μια «γροθιά». Η ημέρα θα φέρει νέες προκλήσεις, και η ομάδα οφείλει να «πετάει». Ο Ήλιος στον Αιγόκερω πλέον, θα επιζητήσει σε σοβαρό επίπεδο την συνεργασία σας.

Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα το απόγευμα, ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω απέναντι σας, και η ημέρα θα σας φανεί κάπως «στιβαρή» ως προς τις ποιότητες της. Έτσι, για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε, θα χρειαστεί να διαχωρίσετε έννοιες όπως η απότομη συμπεριφορά και ο λακωνικός λόγος. Αν το καταφέρετε, οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν, θα σας παρακολουθήσουν με ευχαρίστηση ό,τι και αν κάνετε. Αν όχι, θα σας αντικρούσουν μάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα θέλει να ακούσει από εσάς λίγα λόγια και με σημασία. Αν οι ελεύθεροι πάλι, νομίσετε πως θα τον αποπάρετε και αυτό είναι όλο, μάλλον χάσατε, δεν κερδίσατε! Οι δεσμευμένοι, καθώς η ώρα έχει έρθει για να πάτε ένα βήμα παρακάτω, φροντίστε να ξέρετε τι θέλετε. Και αν πάλι δεν το επιθυμείτε, μην ακολουθήσετε με το «ζόρι».

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, φροντίστε να είστε εκείνοι που θα πουν πρώτοι μια καλή ιδέα, που όμως να έχει και την ανάλογη βαρύτητα. Τουτέστιν, να είναι πραγματοποιήσιμη. Ειδάλλως τι νόημα έχει.

Λέων

Γενικά
Σήμερα ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος, θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω, και ας είστε προετοιμασμένοι για αλλαγές. Εκείνοι που είναι έτοιμοι να πάνε παρακάτω θα πάνε, ενώ εκείνοι που επιμένουν στις ίδιες αξίες, θα είναι εκείνοι που προφανώς θα τα βρούνε δύσκολα. Έτσι, προσαρμοστείτε, και αν δεν είναι όλα όπως τα θέλετε, δεν πειράζει. Η ζωή είναι μια ρευστή κατάσταση. Αυτή είναι και η ομορφιά της!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα θέλει να ξέρει τι θέλετε από εκείνον, και μάλλον δεν θα σας αρέσει αν σας πιέσει να λάβει μια απάντηση που δεν θέλετε να δώσετε. Ακούνε οι ελεύθεροι; Με τακτ, οι επικοινωνίες σήμερα! Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα θα σας δώσει λίγες ευκαιρίες να κάνετε «το δικό σας», φροντίστε να μην δυσαρεστήσετε τον σύντροφο σας. Δεν φταίει σε κάτι!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην ανοιχτείτε και πολύ, καθώς υποθέσεις που δεν έχετε μετρήσει σωστά, σήμερα μπορεί να σας αφήσουν χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Παρθένος

Γενικά
Σήμερα ο κυβερνήτης σας ο Ερμής, περιμένει από εσάς να κάνετε στρωτές και όμορφες κινήσεις. Αν όχι, κάθε βιαστική επιλογή από μέρους σας, ίσως σας αναγκάσει να κάνετε τα ίδια πράγματα δυο και τρεις φορές. Έτσι, φροντίστε να διατηρήσετε ένα μέτρο, και κυρίως αξιοποιήστε τόσο τις επικοινωνίες σας, όσο και την ικανότητα που έχετε στα χέρια. Θα ωφεληθείτε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας θέλει και την δική σας συμμετοχή, και καθώς η σχέση μάλλον δεν θα έρθει αν δεν την φέρετε, οι ελεύθεροι από το απόγευμα και έπειτα, πάρτε τα ηνία στα χέρια σας. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα σας δίνει κάθε δικαίωμα, πόσο μάλλον η είσοδος του Ήλιου στον φιλικό σας Αιγόκερω, κάντε κάτι όμορφο για την σχέση σας σήμερα...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, επιζητείστε από την «εργασία» σας να σας πάει λίγο παραπέρα σήμερα. Και αν δεν μπορεί να το κάνει άλλος για εσάς, κάντε το οι ίδιοι με τα χέρια σας.

Ζυγός

Γενικά
Η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη μπορεί να σας παρασύρει σε νέες περιπέτειες σήμερα. Έτσι, ετοιμαστείτε να τραβήξετε νέους δρόμους. Φροντίστε όμως παράλληλα, να μην φανείτε δύστροποι ή αγενείς, απέναντι σε ανθρώπους που με κάθε καλή πρόθεση, θα σας προσκαλέσουν να τους συναναστραφείτε, όμως εσείς δεν ενδιαφέρεστε τυχόν, για την ποιότητα τους. Απαιτείται λίγο τακτ παραπάνω σήμερα, από μέρους σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί είτε να σας αποπάρει είτε ακόμη να τον αποπάρετε εσείς. Όλα είναι πιθανά! Έτσι, οι ελεύθεροι προσέξτε κυρίως μην τυχόν διώξετε τον «σωστό» άνθρωπο. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα εύκολα μπορεί να σας μπερδέψει, μην «παρεξηγήσετε», και αντιμετωπίσετε την σχέση σας σαν την πιο αδιάφορη συναναστροφή...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα προσδιορίστε μέσα σας το ποιοι είναι οι συνεργάτες που θέλετε να έχετε, και στραφείτε προς τα εκεί. Φροντίστε μόνον, να μην υποτιμήσετε ούτε την αξία των «ανθρώπων», ούτε την ανάγκη τους να σας συναναστραφούν επαγγελματικώς. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο!

Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα η ημέρα θα σας δώσει την δύναμη να φτιάξετε νέα πράγματα, και καθώς οι συγκυρίες το επιφέρουν, ετοιμαστείτε για νέα δώρα. Η είσοδος του Ήλιου στον φιλικό σας Αιγόκερω, μόνο καλό μπορεί να κάνει για εσάς, ενώ παράλληλα, η όψη της Σελήνη με τον Πλούτωνα, σας καλεί να «σκάψετε» σε βάθος για να βρείτε τις αλήθειες σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας πάει και έρχεται, όμως από σήμερα θα έρθει ακόμη πιο κοντά. Οι ελεύθεροι λοιπόν, εστιάστε σε πιο πρακτικούς τρόπους προσέγγισης, και όχι σε ρομάντζες από απόσταση. Οι ποιότητες αλλάζουν. Οι δεσμευμένοι, καθώς έχει έρθει η ώρα για πολλά ξεκαθαρίσματα στην ζωή σας, φροντίστε να είστε ειλικρινείς τόσο με τον εαυτό σας, όσο και με τον σύντροφο σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μια νέα αρχή πλησιάζει για εσάς, επομένως εστιάστε σε πόρτες που από στιγμή σε στιγμή μπορεί να ανοίξουν. Οι συνεργάτες σας θέλουν να σας δουν να πάτε μπροστά, καθώς μαζί μ' εσάς, προοδεύουν κι εκείνοι.

Τοξότης

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα «αντιμαχηθεί» τον κυβερνήτη σας τον Δία, και για να μην έχετε προβλήματα από την «Λιονταρίσια» της συμπεριφορά, αφήστε κατά μέρους το «φαίνεσθαι», και αναζητήστε την ουσία. Καθώς μάλιστα ο Ήλιος βγαίνει από το ζώδιο σας για να περάσει στο επόμενο, αισθανθείτε το βάρος που σιγά-σιγά φεύγει από επάνω σας. Επαναπροσδιορίστε λοιπόν τις αξίες σας από την αρχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας απογοητεύσει η αλήθεια είναι, και μάλλον δεν θα «φταίει» αυτός, αλλά η εικόνα που είχατε εσείς για εκείνον, αν δεν σας είχε δώσει πρώτος το δικαίωμα. Ιδιαίτερη προσοχή λοιπόν οι ελεύθεροι. Οι δεσμευμένοι, καθώς οι ποιότητες της καθημερινότητας αλλάζουν, τώρα είναι η ώρα να υλοποιήσετε όνειρα που έχετε κάνει για το «μαζί» που επιθυμείτε!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα φροντίστε να μην ανοίξετε τον «ασκό του Αιόλου», παρά κάντε τις εργασίες σας διατηρώντας κυρίως, χαμηλούς τόνους. Οι συνεργάτες σας ας αναλάβουν εκεί που αρμόζει, και εσείς χαλαρώσετε!

Αιγόκερως

Γενικά
Από σήμερα το απόγευμα, ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο σας, και για είμαστε ειλικρινείς, έως τα γενέθλια σας έκαστος, δεν αποκλείεται να «στριμωχτείτε» λίγο. Σήμερα πάντως το βράδυ, φτιάξτε ατμόσφαιρα, και περιμένετε. Μαζί με την αλλαγή του ζωδίου του Ήλιου, έρχεται και μια όμορφη αλλαγή ζωής για εσάς. Κάντε λίγο υπομονή και όλα θα γίνουν. Εξάλλου, είστε ζώδιο που ξέρει να σχεδιάζει...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα ο έρωτας θα σας προσέξει όσο κανέναν, και αν θέλετε οι ελεύθεροι να είναι για καλό, φροντίστε να του κάνετε καλή εντύπωση. Ειδάλλως, βάλτε την πανοπλία σας και πάμε να τον συναντήσουμε. Οι δεσμευμένοι, καθώς δεν αποκλείεται να γίνει μια όμορφη αλλαγή στην ζωή σας από σήμερα, φροντίστε ο σύντροφος σας να είναι το ίδιο ικανοποιημένος όσο και εσείς.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, φροντίστε να μην «πείτε ψέματα» στον εαυτό σας, καθώς αν το αποτέλεσμα είναι να έρθει, λιγότερο ή περισσότερο αν κοπιάσετε, λίγο διαφέρει. Θα έρθει όμως, ή «τσάμπα» παιδεύεστε;

Υδροχόος

Γενικά
Η Σελήνη θα σας τα πει «παράξενα» και μάλλον ετοιμάζεστε να θυμώσετε. Δεν αξίζει να το κάνετε, καθώς ό,τι είναι να γίνει, αυτό και θα γίνει. Το θέμα είναι, τι θα κάνετε εσείς οι ίδιοι, από εκεί και πέρα. «Συμμορφώσετε» θα λέγαμε τον εαυτό σας δηλαδή και όχι την «πραγματικότητα», καθώς αυτή, είναι αυτή που ήταν πάντοτε. Βοηθήστε τον εαυτό σας, και θα σας βοηθήσει κι εκείνος. Είναι το μόνο σίγουρο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας περιμένει την κίνηση σας, και οι ελεύθεροι μάλλον περιμένετε την δική του. Αν περιμένετε να χτυπήσει το «πιστόλι» του κριτή, για το ποιος θα κινηθεί πρώτος, μάλλον πάτε για πρωταθλητισμό, όχι για έρωτα...Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα θα σας προκαλέσει αρκετά, φροντίστε να μην «πετάξετε» το μπαλάκι στον σύντροφο σας...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, δημιουργήστε τις συνθήκες για μια καλή συνεργασία σήμερα, καθώς οι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες σας, είναι το πρώτο και το κύριο που θα σας ζητήσουν. Τα άλλα θα γίνουν!

Ιχθείς

Γενικά
Σήμερα η ημέρα θα σας οδηγήσει σε ασφαλή μονοπάτια, υπό την προϋπόθεση να της δώσετε την αξία που της πρέπει. Έτσι, προσαρμοστείτε στην πραγματικότητα ως έχει, και μην προσπαθήσετε να προσαρμόσετε εκείνην, στις δικές σας προθέσεις η πεποιθήσεις. Οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν μάλιστα, στην μια περίπτωση θα σας σταθούν, στην άλλη όμως θα εκφράσουν έλλειψη κατανόησης για την συμπεριφορά σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα θέλει να ξέρει τι θα κάνετε μαζί του, επομένως οι ελεύθεροι φροντίστε να είστε σαφείς και κατανοητοί απέναντι του. Αν όχι, μην παραξενευτείτε αν γυρίσει την πλάτη και φύγει. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα μπορεί να σας φανεί διφορούμενη, εστιάστε στους προσωπικούς σας στόχους και μην λογοφέρετε με τον σύντροφο σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα καλείστε να είστε εκείνοι που πριν από όλους, θα μιλήσει λογικά. Θα πει συγκροτημένα εκείνο που σκέφτεται ή δεν θα μιλήσει καθόλου. Αν δεν το κάνετε, μην παραξενευτείτε αν οι συνάδελφοι σας διαμαρτυρηθούν επίσης.

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ