Η γυναίκα που εκβίασε την Μέρκελ και της... πέρασε -Με το έτσι θέλω υπουργός Αμυνας - iefimerida.gr

Η γυναίκα που εκβίασε την Μέρκελ και της... πέρασε -Με το έτσι θέλω υπουργός Αμυνας

Η γυναίκα που εκβίασε την Μέρκελ και της... πέρασε -Με το έτσι θέλω υπουργός Αμυ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά, ακόμη και η Ανγκελα Μέρκελ υποκύπτει σε εκβιασμούς. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται το Spiegel, που αποκαλύπτει πως η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν πήρε ουσιαστικά με το... έτσι θέλω το υπουργείο Αμυνας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού στο διαδίκτυο, η πρώτη γυναίκα που ανέλαβε το εν λόγω παραδοσιακά ανδροκρατούμενο υπουργείο, είχε ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμούσε να πάει στο Υγείας όπως της είχε προταθεί.

Το Spiegel αναφέρει πως αμέσως μετά από τις εκλογές, σε συνάντησή της με την Καγκελάριο, η Φον Ντερ Λάιεν αρνήθηκε τη θέση στο υπουργείο Υγείας- για το οποίο την θεωρούσαν σίγουρη τα γερμανικά ΜΜΕ, καθώς είναι γιατρός και ειε επιτυχημένη παρουσία στο υπουργείο Εργασίας.

Μάλιστα, η εντύπωση που δημιουργήθηκε ήταν πως η- κατά πολλούς- επίδοξη διάδοχος της Μέρκελ ήταν διατεθειμένη να μείνει εκτός κυβέρνησης αν δεν λαμβάνονταν υπόψη οι επιθυμίες της. Τελικά, η Ανγκελα Μέρκελ έκανε την έκπληξη και προτίμησε να δυσαρεστήσει τον έως πρότινος υπουργό Αμυνας, Τόμας Ντε Μέζιερ, τον οποίο έστειλε στο υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να ικανοποιήσει την Φον Ντερ Λάιεν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ