Δημιουργήστε την τέλεια φωτογραφία για το Instagram: Συμβουλές από επαγγελματίες [εικόνα] - iefimerida.gr

Δημιουργήστε την τέλεια φωτογραφία για το Instagram: Συμβουλές από επαγγελματίες [εικόνα]

Δημιουργήστε την τέλεια φωτογραφία για το Instagram: Συμβουλές από επαγγελματίες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τότε που το Instagram μπήκε για τα καλά στη ζωή μας, ερασιτέχνες φωτογράφοι σπεύδουν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στους διαδικτυακούς τους φίλους, ωστόσο δεν είναι όλες οι προσπάθειες τους επιτυχημένες. Ερευνητές ανέλυσαν τις προτιμήσεις του κοινού και σας δίνουν συμβουλές για φωτογραφίες που θα ξετρελάνουν τους φίλους σας.

Σύμφωνα με την εταιρεία αναλύσεων εικόνας Curalate, οι φωτογραφίες που περιλαμβάνουν υφή αντίθεσης είχαν 79% περισσότερα like από τις πιο «φυσικές» εικόνες, ενώ φωτογραφίες στις οποίες κυριαρχούσε το μπλε πήγαν 24% καλύτερα από τις φωτογραφίες με πολύ κόκκινο.

Οι πληροφορίες αυτές θα αποδειχθούν χρήσιμες για τα εμπορικά σήματα βοηθώντας τους διαφημιστές να καταλάβουν τι τραβάει την προσοχή των χρηστών και να διαμορφώσουν ανάλογα τα λογότυπα τοτυς

Δείτε αναλυτικές συμβουλές για τον κορεσμό, τη φωτεινότητα και το χρώμα στο infographic που ακολουθεί και δημιουργήστε τις τέλειες φωτογραφίες.

Δημιουργήστε την τέλεια φωτογραφία για το Instagram: Συμβουλές από επαγγελματίες [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ social media φωτογραφία instagram
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ