Τρεις εμπρηστικές επιθέσεις σε ΑΤΜ μέσα σε μία νύχτα-Πού «χτύπησαν» οι δράστες - iefimerida.gr

Τρεις εμπρηστικές επιθέσεις σε ΑΤΜ μέσα σε μία νύχτα-Πού «χτύπησαν» οι δράστες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Συναγερμός» σήμανε κατά τη διάρκεια της νύχτας στις Αρχές για τρεις εμπρηστικές επιθέσεις σε ΑΤΜ, που σημειώθηκαν στην Αττική.Ηταν λίγο μετά τις 02:30 όταν άγνωστοι έβαλαν στόχο το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης τράπεζας στην οδό Γλυκερίας, στο Γαλάτσι. Από την εμπρηστική επίθεση προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην πρόσοψη του υποκαταστήματος.

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε λίγη ώρα αργότερα στην οδό Καφαντάρη, στο Νέο Κόσμο. ΟΙ δράστες έβαλαν φωτιά στο ΑΤΜ που βρίσκεται στο σημείο, από την οποία προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην οθόνη και το πληκτρολόγιο του μηχανήματος αυτόματης ανάληψης. Σχεδόν ταυτόχρονα οι δράστες προσπάθησαν να βάλουν φωτιά και σε διπλανό ATM, ωστόσο, δεν κατάφεραν και τράπηκαν σε φυγή. Στο σημείο βρέθηκαν σπίρτα και υπολείμματα προσανάματος τζακιού.

Η τρίτη πυρκαγιά σε ATM εκδηλώθηκε περίπου την ίδια ώρα στην πλατεία Μεταξά στου Παπάγου και προκάλεσε υλικές ζημιές στο μηχάνημα.

Οι άνδρες της Αστυνομίας διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που βρίσκονται πίσω από τις επιθέσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ