Τα κλειδιά της ευτυχίας -Τα τρία μυστικά για μια ευτυχισμένη σχέση - iefimerida.gr

Τα κλειδιά της ευτυχίας -Τα τρία μυστικά για μια ευτυχισμένη σχέση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα τρία βασικά στοιχεία που συμβάλλουν στην ευτυχία των ζευγαριών αποκαλύπτει νέα επιστημονική μελέτη. Πέρα από την επικοινωνία, που όλοι αναγνωρίζουν ως «κλειδί» για την ευτυχία υπάρχουν και κάποια άλλα μυστικά που μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της φλόγας μεταξύ των μελών ενός ζευγαριού και θεωρούνται κάπως πιο... πρακτικά.

Το Πανεπιστήμιο του Νότιου Ειρηνικού στα νησιά Φίτζι ζήτησε από 2.201 εθελοντές να αξιολογήσουν πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν στη διατήρηση μιας σχέσης τα εξής: επικοινωνία, επίλυση διαφωνίας, σεξ και ρομαντισμός, διαχείριση στρες, ικανότητες ζωής, γνώσεις για το σύντροφο και αυτο-διαχείριση.

Μετά από τη συγκέντρωση των στοιχείων οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η ευτυχία κρύβεται στα εξής στοιχεία: Επικοινωνία, γνώσεις για το σύντροφο (από τις προτιμήσεις στο φαγητό μέχρι τα όνειρα και τις ελπίδες του συντρόφου) και ικανότητες ζωής (όπως η σταθερή δουλειά, η σωστή διαχείριση των χρημάτων κ.α.).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σεξ έρευνα ζευγάρι μελέτη σύντροφος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ