Στο δρόμο του Μπερλουσκόνι -Ιταλός πολιτικός είχε σύμβαση για εβδομαδιαίο σεξ με τη γραμματέα του [εικόνες] - iefimerida.gr

Στο δρόμο του Μπερλουσκόνι -Ιταλός πολιτικός είχε σύμβαση για εβδομαδιαίο σεξ με τη γραμματέα του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Σχολή» φαίνεται πως έχει κάνει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ενα μέλος του κόμματός του, ακολουθώντας το παράδειγμα του Καβαλιέρε, συνδύασε τις... ροζ περιπέτειες με την πολιτική, αλλά δεν του βγήκε σε καλό. Ο 53χρονος πολιτικός είχε συνάψει σύμβαση με τη γραμματέα του με τον όρο να κάνουν σεξ μία φορά την εβδομάδα.

Κατηγορούμενος είναι ο Λουίτζι Ντε Φάνις, μέλος του Forza Italia και περιφερειακός σύμβουλος αρμόδιος για θέματα πολιτισμού στην περιοχή Αμπρούτσο. Σύμφωνα με την La Republica, η σύμβαση που είχε υπογράψει με την 32χρονη γραμματέα του δεν ήταν συνηθισμένη, αφού υπήρχε όρος για μία ερωτική συνεύρεσή τους την εβδομάδα.

Το συμβόλαιο βρέθηκε στο σπίτι της γυναίκας και παρότι το είχαν κάνει εκατοντάδες κομματάκια, οι αρχές κατάφεραν να ενώσουν το «παζλ». Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, η γραμματέας αμειβόταν για τις... ροζ υπερωρίες της με 3.000 ευρώ το μήνα, πέρα από τον κανονικό μισθό της (1.200 ευρώ).

«Ο σύμβουλος είχε εμμονή μαζί μου, με εξανάγκασε να το υπογράψω», είπε η γραμματέας στους εισαγγελείς. «Δεν μπορούσα να αρνηθώ. Φοβόμουν. Τώρα η ζωή μου καταστράφηκε, έγινα δακτυλοδεικτούμενη σε μια μικρή κοινωνία. Εχω και μικρό παιδί», φέρεται να δήλωσε στους δικαστικούς η πρώην γραμματέας. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, η οδηγία του προϊσταμένου της ήταν να χτυπάει κάρτα στο γραφείο και στη συνέχεια να φεύγει ώστε να... καλλωπίζεται!

Επιπλέον, το παράνομο ζευγαράκι αντιμετωπίζει και δίωξη για διαφθορά και διασπάθιση δημοσίου χρήματος και χρηματισμό με αντάλλαγμα επιχορηγήσεις από την περιφέρεια Αμπρούτσο σε συγκεκριμένους πολιτιστικούς συλλόγους και οργανισμούς.

Στο δρόμο του Μπερλουσκόνι -Ιταλός πολιτικός είχε σύμβαση για εβδομαδιαίο σεξ με τη γραμματέα του [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Στο δρόμο του Μπερλουσκόνι -Ιταλός πολιτικός είχε σύμβαση για εβδομαδιαίο σεξ με τη γραμματέα του [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ