Στη φυλακή για 29 χρόνια ο παιδόφιλος τραγουδιστής των «Lost Prophets» που αποπειράθηκε να βιάσει δύο βρέφη - iefimerida.gr

Στη φυλακή για 29 χρόνια ο παιδόφιλος τραγουδιστής των «Lost Prophets» που αποπειράθηκε να βιάσει δύο βρέφη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ποινή κάθειρξης 29 ετών καταδικάστηκε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «The Lostprophets», Ιαν Γουάτκινς ο οποίος παραδέχθηκε ότι είναι παιδόφιλος και ότι έχει κακοποιήσει σεξουαλικά αρκετά παιδιά.Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο τραγουδιστής σχεδίαζε να ασελγήσει σε βάρος δύο μωρών με την βοήθεια των ίδιων τους των μανάδων! Μάλιστα οι δύο γυναίκες καταδικάστηκαν σε 14 και 17 χρόνια φυλακή αντίστοιχα.

Ο δικαστής ήταν αμείλικτος απέναντί του, αναφέροντας πως: «Οποιοσδήποτε άνθρωπος θα νιώσει σοκ, οργή και αηδία με τα εγκλήματά του» και συμπλήρωσε: «Είχατε πολλούς φανατικούς θαυμαστές. Σου έδιναν δύναμη. Ήξερες ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή τη δύναμη για να παρασύρεις νεαρές γυναίκες, ώστε να ικανοποιήσουν τα αποτρόπαια πάθη σου και να πάρουν μέρος στη σεξουαλική κακοποίηση των ίδιων τους των παιδιών».

Στη φυλακή για 29 χρόνια ο παιδόφιλος τραγουδιστής των «Lost Prophets» που αποπειράθηκε να βιάσει δύο βρέφη | iefimerida.gr 0

Ηταν Δεκέμβριος του 2012 η είδηση έσκασε σαν «βόμβα» στη διεθνή ροκ σκηνή. Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «Lost Prophets» συνελήφθη από τις Αρχές με την κατηγορία της παιδεραστίας. Η υπόθεση που ήρθε τότε στο φως της δημοσιότητας είχε προκαλέσει σοκ σε εκατομμύρια οπαδούς του συγκροτήματος και όχι μόνο.

Σε έρευνα που είχε πραγματοποιηθεί στο σπίτι του είχαν βρεθεί στον υπολογιστή του περισσότερες από 40 φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου με ανήλικους, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο και για φωτογραφίες που απεικονίζουν κτηνοβασία.

Ο τραγουδιστής υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι ξεσπούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις όταν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ