Οργή Πιπιλή για την Χρυσοβελώνη: Ηρθε στη Βουλή και αυτό που την ενδιέφερε ήταν να έχει θέση στο γκαράζ - iefimerida.gr

Οργή Πιπιλή για την Χρυσοβελώνη: Ηρθε στη Βουλή και αυτό που την ενδιέφερε ήταν να έχει θέση στο γκαράζ

Οργή Πιπιλή για την Χρυσοβελώνη: Ηρθε στη Βουλή και αυτό που την ενδιέφερε ήταν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έξω φρενών είναι η Φωτεινή Πιπιλή με την Μαρίνα Χρυσοβελόνη για την κίνηση της να εξαπολύσει κατηγορίες κατά του προέδρου της Βουλής ότι δήθεν άφηνε στο πάρκινγκ της Βουλής το αυτοκίνητο του πρώην βουλευτή Κωνσταντίνου Αϊβαλιώτη με πλαστές πινακίδες.Η κ.Πιπιλή στο καφενείο της Βουλής φώναζε σε έξαλλη κατάσταση ότι η συμπεριφορά της κ. Χρυσοβελόνη είναι αήθης, συκοφαντική και προσβλητική για το σύνολο του πολιτικού κόσμου και για όλους τους βουλευτές καθώς προσβάλει με τη στάση της τον τρίτο θεσμικό παράγοντα της χώρας, εμφανίζοντάς τον να καλύπτει παράνομες ενέργειες.
Η κ. Πιπιλή σε πολύ υψηλούς τόνους έλεγε στους συναδέλφους της ότι θα απαιτήσει άμεσα την κλήση της κ.Χρυσοβελονη στην επιτροπή δεοντολογίας της βουλής για τα όσα προσβλητικά για το κοινοβούλιο εκστόμισε περί δήθεν πλαστών πινακίδων.

Όμως η κ.Πιπιλη δεν έμεινε εκεί αλλά κατηγόρησε την βουλευτή των ΑΝΕΛ για μεγάλη υποκρισία καθώς όπως είπε "Ενώ η κ. Χρυσοβελόνη μιλάει με ένταση κατά των προνομίων των βουλευτών η πρώτη κίνηση της μόλις εξελέγη βουλευτής ήταν να στείλει επιστολή στο πρόεδρο της Βουλής για να έχει θέση στο γκαράζ του κοινοβουλίου να παρκάρει το βουλευτικό της αυτοκίνητο. Πρόκειται για ντροπή».
Την ίδια ώρα ο κ.Αϊβαλιώτης έχει στείλει στο δικηγόρο του την υπόθεση προκειμένου να γίνει μήνυση ενώ όπως λέει να κερδίσει το ποσό θα ζητήσει να δοθεί στο Γηροκομείο Ικαρίας. Γιατί όμως η πρώτη κίνηση της κ.Χρυβελόνη μόλις μπήκε στη Βουλή ήταν να κάνει καταγγελία για το αυτοκίνητο του κ.Αϊβαλιώτη ; Οι κακές γλώσσες λένε ότι στο γραφείο της βουλευτού των ΑΝΕΛ δουλεύει ο αδελφός του κ. Αϊβαλίωτη Άλκης Αϊβαλιώτης ο οποίος έχει κάκιστες σχέσεις με τον αδερφό του και φημολογείται ότι είναι αυτός που έδωσε τα στοιχεία στη βουλευτή των ΑΝΕΛ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ