Τα πετάνε όλα και φωτογραφίζονται: Ποιοι διάσημοι γδύνονται στα social media [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα πετάνε όλα και φωτογραφίζονται: Ποιοι διάσημοι γδύνονται στα social media [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην «αργκό» που διαδικτύου υπάρχει μια έκφραση που χαρακτηρίζει το ακατάλληλο περιεχόμενο. Not safe for work θα πει ότι αυτό που θα δείτε εμπεριέχει γυμνό (ή βία, χυδαιολογία, πορνό). Διαφορετικά, υπάρχει και το Χ rating το οποίο χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει τα video ή τα φιλμ και γενικότερα οπτικό υλικό που εμπεριέχει – τι άλλο;- γυμνό.

Ο χαρακτηρισμός «ακατάλληλο», βεβαίως, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές περιπτώσεις στις φωτογραφίες που ανεβάζουν οι διάσημοι στους λογαριασμούς τους στα social media και κυρίως στο Instagram. Γυμνά στήθη, αποκαλυπτικά εσώρουχα, προκλητικές πόζες γεμάτες σεξουαλικά υπονοούμενα, όλα μπορεί να τα βρει κανείς στην εικονική πραγματικότητα των star- την οποία βεβαίως φροντίζουν να τροφοδοτούν οι ίδιοι.

Από την Gisele που ανέβασε πρόσφατα μια φωτογραφία που θηλάζει την κόρη της – αν και ο δημόσιος θηλασμός δεν είναι απαραίτητα κάτι κατακριτέο- μέχρι τον φιλήδονο Justin Bieber, τη sexy Rihanna, την προκλητική Miley Cyrus και τη μανιακή με το στήθος της Nicky Minaj, όλοι τους έχουν και από μια φωτογραφία που παίρνει άνετα το σύμβολο Χ. Για την ακρίβεια, κάποιοι έχουν πολλές όπως η Rihanna, η Miley και η Nicky!

Δείτε τους στο joytv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ social media φωτογραφίες γυμνοί διάσημοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ