Δαιμόνιος ο Ομπάμα! Βρήκε το πιο απίστευτο άλλοθι για να συνεχίσει τα τρυφερά τετ α τετ με γυναίκες [βίντεο] - iefimerida.gr

Δαιμόνιος ο Ομπάμα! Βρήκε το πιο απίστευτο άλλοθι για να συνεχίσει τα τρυφερά τετ α τετ με γυναίκες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη δεν έχει καταλαγιάσει ο θόρυβος που προκάλεσαν τα... παιχνιδάκια του με την πρωθυπουργό της Δανίας, Χέλε Τόρνινγκ Σμιντ και ο Μπαράκ Ομπάμα συνεχίζει να αγκαλιάζει άλλες γυναίκες. Τουλάχιστον αυτή τη φορά αν του κάνει... μούτρα η Πρώτη Κυρία, ο Αμερικανός πρόεδρος θα έχει ένα αδιάσειστο άλλοθι.

Ο Ομπάμα έδινε συνέντευξη στον κωμικό Στιβ Χάρβεϊ όταν ο τελευταίος σε μία από τις... αυθόρμητα σκηνοθετημένες κινήσεις που συνηθίζονται στην τηλεόραση, του πρότεινε κάτι. Να κάνουν έκπληξη στους τουρίστες που έκαναν περιοδεία στο Λευκό Οίκο την ίδια ώρα.

Καθώς θαύμαζαν λοιπόν το κτίριο, οι ανυποψίαστοι επισκέπτες ανοίγοντας μία πόρτα είδαν ξαφνικά μπροστά τους τον Μπαράκ Ομπάμα. Τα παιδάκια έμειναν άφωνα, σφίγγοντας το χέρι του- με εξαίρεση έναν πιτσιρικά στον οποίο ο πρόεδρος είπε πως έχει τα ίδια πεταχτά αφτιά με τον ίδιο. «Το βλέπω!» του απάντησε το ετοιμόλογο παιδί.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Ομπάμα έπεσε σε μία ακόμη... ξένη αγκαλιά. Κάποια από τους επισκέπτες είχε τα γενέθλιά της- όπως είπε ο σύζυγός της- και ο πρόεδρος των ΗΠΑ της έκανε δώρο έναν τρυφερό εναγκαλισμό. Η Μισέλ σίγουρα δεν μπορεί να του πει τίποτα. Ο πρόεδρος οφείλει να είναι όσο πιο κοντά μπορεί στους ψηφοφόρους!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ