Ο Ερντογάν στην αντεπίθεση -Απέλυσε τους αστυνομικούς που συνέλαβαν στελέχη του κόμματός του - iefimerida.gr

Ο Ερντογάν στην αντεπίθεση -Απέλυσε τους αστυνομικούς που συνέλαβαν στελέχη του κόμματός του

Ο Ερντογάν στην αντεπίθεση -Απέλυσε τους αστυνομικούς που συνέλαβαν στελέχη του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εναν απίστευτο τρόπο βρήκε ο Ταγίπ Ερντογάν να αντιδράσει στις συλλήψεις στελεχών του κόμματός του για διαφθορά που τον έφεραν σε δύσκολη θέση. Απέλυσε τους αστυνομικούς που επέβλεψαν την επιχείρηση!

Την Τρίτη συνελήφθησαν 52 άτομα, ανάμεσά τους οι γιοι τριών υπουργών, για εμπλοκή σε υπόθεση διαφθοράς. Ενα 24ωρο αργότερα, ο Τούρκος πρωθυπουργός- δια στόματος του κυβερνητικού εκπροσώπου Μπουλέντ Αρίντς- χαρακτήρισε το γεγονός έναν βρώμικο πόλεμο εναντίον της κυβέρνησης και «ξήλωσε» πέντε αστυνομικούς διευθυντές που επέβλεπαν τις συλλήψεις. Η αιφνιδιαστική απόφαση ελήφθη με το επιχείρημα ότι δεν ενημέρωσαν τους ανωτέρους τους.

Σύμφωνα με το BBC, απομακρύνθηκαν από τη θέση τους με την κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας οι επικεφαλής των υπηρεσιών οικονομικού εγκλήματος, οργανωμένου εγκλήματος, λαθρεμπορίου, της αντιτρομοκρατικής και της δημόσιας ασφάλειας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τουρκία ειδήσεις Ταγίπ Ερντογάν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ