Αυτοκίνητο μπήκε σε αυλή νηπιαγωγείου στην Καλαμάτα και έπεσε στην πόρτα του - iefimerida.gr

Αυτοκίνητο μπήκε σε αυλή νηπιαγωγείου στην Καλαμάτα και έπεσε στην πόρτα του

Αυτοκίνητο μπήκε σε αυλή νηπιαγωγείου στην Καλαμάτα και έπεσε στην πόρτα του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρελή πορεία που κατέληξε στην αυλή νηπιαγωγείου στην Καλαμάτα έκανε ένα αυτοκίνητο, ενώ από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός κάποιου μικρού παιδιού.

Νωρίς το πρωί ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Θάρρος». Το όχημα βγήκε από την πορεία του, γκρέμισε το συρματόπλεγμα του 19ου Νηπιαγωγείου Καλαμάτας και έπεσε πάνω στην πόρτα του κτιρίου.

Επειτα από το ατύχημα προκλήθηκε πανικός, αλλά από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός καθώς δεν βρίσκονταν παιδιά στην αυλή εκείνη τη στιγμή. Το απίστευτο είναι πως πριν από τρία χρόνια είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο, στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο.

Ο δήμαρχος Καλαμάτας επισκέφθηκε το νηπιαγωγείο, συνομίλησε με γονείς και έδωσε εντολή, μέχρι την επανέναρξη της λειτουργίας του νηπιαγωγείου, από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές να έχει ολοκληρωθεί η βελτίωση της περίφραξης με την κατασκευή τσιμεντένιων και σιδερένιων στοιχείων.

Φωτογραφία: «Θάρρος»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νηπιαγωγείο ειδήσεις Καλαμάτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ