Μυστήριο με τη δολοφονία 27χρονου στη Σαλαμίνα - iefimerida.gr

Μυστήριο με τη δολοφονία 27χρονου στη Σαλαμίνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προς όλες τις κατευθύνσεις στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας για τη δολοφονία του 27χρονου, που βρέθηκε χθες νεκρός στο πίσω κάθισμα ΙΧ αυτοκινήτου, κοντά στην παραλία της Φανερωμένης στη Σαλαμίνα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το θύμα έφερε τραύμα στο λαιμό από κυνηγετικό όπλο.

Μέσα στο όχημα, οι αστυνομικοί βρήκαν γυναικεία αντικείμενα και ρούχα, που εκτιμάται ότι ανήκουν στη φίλη του 27χρονου η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί. Επίσης ήταν σπασμένο το τζάμι του συνοδηγού.

Το θύμα έως σήμερα δεν είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές.

Σύμφωνα με tovima.gr η 22χρονη φίλη του η οποία θεωρείται από τους αστυνομικούς πρόσωπο - κλειδί, αγνοείται.

Ο 27χρονος βρέθηκε στη μια το μεσημέρι της Δευτέρας από περίοικους νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, μάρκας «Μερσεντές» σε χωματόδρομο σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το Μοναστήρι της Φανερωμένης. Ο ιατροδικαστής που τον εξέτασε διαπίστωσε ότι έφερε τραύμα στο λαιμό και είχε δεχθεί πυροβολισμό με κυνηγετική καραμπίνα. Ο θάνατός του προσδιορίστηκε αρκετές ώρες πριν το μεσημέρι.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν τα προσωπικά του αντικείμενα καθώς επίσης και μια γυναικεία τσάντα η οποία όπως διαπιστώθηκε ανήκει στην 22χρονη φίλη του τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής που χειρίζονται την υπόθεση είναι εξαιρετικά επιφυλακτικοί σχετικά με το κίνητρο της δολοφονίας. Δεν έχουν αποκλείσει δηλαδή ακόμα και το ενδεχόμενο της απόπειρας ληστείας κατά την οποία το θύμα να αντιστάθηκε και για αυτό να τον σκότωσαν οι δράστες.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, από την έως τώρα έρευνα και με βάση τις καταθέσεις από άτομα του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος του ζευγαριού δεν προκύπτει να είχε διαφορές το θύμα με κάποιους ενώ δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για κάποιο αδίκημα.

Επίσης ήταν γόνος ευκατάστατης οικογένειας στη Σαλαμίνα. Στο νησί διαμένει και η 22χρονη σύντροφός του. Οι αστυνομικοί δεν μπορούν να προσδιορίσουν για ποιο λόγο οι δράστες πήραν την κοπέλα μετά τη δολοφονία. Εχουν αποκλείσει ωστόσο το ενδεχόμενο να πρόκειται για απαγωγή. Οπως λένε πάντως το μυστήριο θα ξεδιαλύνει με τον εντοπισμό της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ