Ο πρίγκηπας Αλβέρτος του Μονακό στην Αντίπαρο, η Ναόμι Κάμπελ στην Κρήτη - iefimerida.gr

Ο πρίγκηπας Αλβέρτος του Μονακό στην Αντίπαρο, η Ναόμι Κάμπελ στην Κρήτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολο και περισσότεροι rich and famous επιλέγουν και φέτος την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές συνδυάζοντας ήλιο, θάλασσα και γαστριμαργία.

Αυτές τις ημέρες οι ηχηρότερες παρουσίες στις ελληνικές... θάλασσες είναι το πριγκηπικό ζεύγος του Μονακό και το διεθνές τοπ μόντελ Ναόμι Κάμπελ.

Ο πρίγκηπας Αλβέρτος με τη σύζυγό του Σαρλίν βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες στην Αντίπαρο, όπου ως γνωστόν διατηρεί σπίτι και ο αμερικανός ηθοποιός Τομ Χάνκς.

Το ζευγάρι έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αθήνα με learjet και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο νησί.
Το πριγκιπικό ζεύγος φιλοξενείται στη βίλα Ελληνα επιχειρηματία, ενώ οι προετοιμασίες για την υποδοχή του στο νησί είχαν ξεκινήσει μια εβδομάδα πριν.

Στην Κρήτη
Στην Κρήτη απολαμβάνει τις διακοπές της η διάσημη και για τον εκρηκτικό της χαρακτήρα Ναόμι Κάμπελ Προχθές το βράδυ εμφανίστηκε στο Ηράκλειο και δείπνησε στο εστιατόριο "Λούκουλος".
Φορούσε λευκό μίνι φόρεμα συνοδευόμενη από τον βαθύπλουτο Βλαντιμίρ Ντορόνιν και ακόμη 6 άτομα όλοι ρώσικης καταγωγής. Εφτασαν λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ και δοκίμασαν δροσερές σαλάτες, μελιτζάνες στον ξυλόφουρνο, κολοκυθοκεφτέδες, χταπόδι ψητό, καλαμαράκια, σφυρίδα, σαρδέλες στα κάρβουνα αλλά και παϊδάκια, τα οποία ζήτησε η Ναόμι Κάμπελ ως κύριο πιάτο, ενώ η παρέα ήπιε ένα κόκκινο κρασί Γεροβασιλείου.

Το διάσημο μοντέλο και ο Ρώσος μεγιστάνας κάνουν κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά ενώ την προηγούμενη
εβδομάδα επισκέφθηκαν την Σύμη, τη Ρόδο και την Κω.

Ετσι, συνεχίζεται η αλυσίδα των επισκέψεων που για φέτος άρχισε πριν αρκετές εβδομάδες και αναμένεται να συνεχιστεί όλο τον Αύγουστο. Πριν λίγες ημέρες στη Σάμο εθεάθη ο γνωστός αστέρας του Hollywood Τζόνι Ντεπ.Τη Λευκάδα επισκέφθηκε ο πρίγκηπας Χάρι, μικρός αδελφός του Ουίλιαμ, στην Πάτμο εθεάθη η Τζούλια Ρόμπερτς με τον σύζυγο και τα τρία παιδιά της. Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι ζήτησε να πληροφορηθεί αν υπάρχουν ακίνητα προς πώληση, στον παραδοσιακό οικισμό της χώρας. Το διάσημο ζευγάρι του Μάικλ Ντάγκλας και της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς ήρθαν στην Ελλάδα και μάλιστα επισκέφθηκαν και το Μουσείο της Ακρόπολης. Στη Σκιάθο πέρασε λίγες ημέρες ο Κερτ Ράσελ με την Γκόλντι Χόουν.

Αρθρο του Γκοτιέ
Ως ιδανικό τόπο διακοπών χαρακτηρίζει την Αθήνα και την Ελλάδα ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ. «Η Αθήνα μου που αγαπώ» είναι ο τίτλος του κειμένου του στο γαλλικό περιοδικό «Gala», όπου ο Γκοτιέ δεν κρύβει την αγάπη του για την ελληνική πρωτεύουσα. «Εκτιμώ την ενέργειά της, την ζεστασιά των ανθρώπων της, την γαστρονομία και το συνδυασμό του ανατολίτικου με το δυτικό στοιχείο», λέει μεταξύ άλλων.
Ως αγαπημένες του περιοχές αναφέρει τοΚολωνάκι, την Πλάκα και το Γκάζι. «Είναι απόλαυση να περπατάς στους πρόποδες της Ακρόπολης, ανάμεσα στο ρωμαϊκό θέατρο, στους αρχαίους κίονες και στα σπιτάκια», προσθέτει και δεν παραλείπει να προτείνει συγκεκριμένα καταστήματα, όπως το εστιατόριο «Παπαδάκης» της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, την γκαλερί της Πέγκυς Ζουμπουλάκη και την ταβέρνα «Κανέλλα» στο Γκάζι.

Οσο για την αισθητική των Αθηναίων; Μόνο εγκώμια «πλέκει» ο σχεδιαστής, που αναφέρει τις στολές των Ευζώνων ως πηγή έμπνευσής του και προσθέτει: «λατρεύω να παρακολουθώ τη ζωή και να φαντάζομαι τις προσωπικότητες που κρύβονται πίσω από τα γυαλιά ηλίου των κατάφορτων με σινιέ τσάντες γυναικών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ