Τα ζώδια της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Γενικά
Σήμερα η καλή σας διάθεση, θα αποδειχθεί ο καλύτερος σας σύμμαχος. Έτσι, φροντίστε να την διατηρήσετε πάση θυσία, και, καθώς μόνον από εσάς μπορεί να εξαρτηθεί κάτι τέτοιο, μην λάβετε και πολύ σοβαρά, την άποψη τρίτων προσώπων. Δεν λέμε να ζείτε «στον δικό σας κόσμο», όμως καθώς οι όψεις το προσφέρουν, θα είναι καλύτερα να στρέψετε την προσοχή σας μέσα σας, παρά γύρω σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας θέλει να σας δει να βγάζετε από μέσα σας αυτήν την δυναμικότητα που τον «ξετρελαίνει». Έτσι οι ελεύθεροι, φροντίστε να είστε εσείς εκείνοι που θα διαλέξετε το πώς θα την εκδηλώσετε. Μην παρασύρεστε! Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με τον σύντροφο, αναρωτηθείτε μήπως περιμένει κάτι από εσάς, όμως έχετε ήδη αργήσει. Μήπως το έχετε ξεχάσει;

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, πηγαίνετε ως εκεί που μπορείτε να φτάσετε σήμερα. Βήμα παραπέρα. Όμως το «ως εκεί», θεωρείστε το ήδη δικό σας. Κάντε κινήσεις με σιγουριά, χωρίς εντυπωσιασμούς παράλληλα!

Ταύρος

Γενικά
Σήμερα περισσότερο από τους υπολοίπους, μάλλον θα ωφεληθείτε οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Σαφώς, θα χρειαστεί να το επιδιώξετε και οι ίδιοι. Ενώ και εκείνοι του δευτέρου, ίσως πάρουν μια γεύση επιτυχίας επίσης. Δώστε όμως όλοι ανεξαιρέτως σημασία στον τρόπο μέσα από τον οποίο εκδηλώνετε τις διεκδικητικές σας τάσεις. Καθώς αν υπερβείτε επιτρεπόμενα όρια, δεν αποκλείεται να σας προσάψουν σκληρότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να θέλει να σας βλέπει δυναμικούς, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θέλει και να του επιβάλλεστε. Έτσι, οι ελεύθεροι, επιτρέψτε του να διαλέξει τουλάχιστον τα μισά από όσα θα κάνετε μαζί. Οι δεσμευμένοι πάλι, φροντίστε να μην παρασυρθείτε από τον «ενθουσιασμό» σας, και αναγκάσετε τον σύντροφο σας να διαμαρτυρηθεί.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναγνωρίστε οπωσδήποτε την αξία των έργων ή τουλάχιστον των προσπαθειών των συναδέλφων σας. Είναι το βασικό τους κίνητρο σήμερα, ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν στους ίδιους ρυθμούς. Τα αποτελέσματα, θα αποδείξουν αν το φροντίσατε ή όχι!

Δίδυμοι

Γενικά
Μετά την χθεσινή πανσέληνο στο ζώδιο σας, σήμερα ίσως παρουσιάσετε μια εικόνα κάπως συγκεχυμένη. Ή τουλάχιστον, αυτό μπορεί να σας μεταφέρουν οι άνθρωποι που θα σας συναναστραφούν. Έτσι, φροντίστε να μην απλωθείτε πολύ, παρά αντιθέτως κάντε τα απολύτως απαραίτητα σήμερα, και δώστε στον εαυτό σας το δικαίωμα να αναδιοργανωθεί...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα θα σας βοηθήσει να δείτε τον εαυτό σας κάπως πιο όμορφα, υπό την προϋπόθεση οι ελεύθεροι, να ξέρετε τι θέλετε από εκείνον. Ειδάλλως, μην σας πω πως, ακόμη και προσβλητικός μπορεί να γίνει απέναντι σας. Οι δεσμευμένοι, για να μην εισπράξετε παράπονα από τον σύντροφο σας, φροντίστε να μην τον «αφήνετε» πίσω. Όπου εσείς, κι εκείνος. Έστω μεταφορικώς!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα μην πιέσετε καταστάσεις, κάθε άλλο. Αφήστε τους συνεργάτες σας να σας δείξουν εκείνα που θέλετε να γνωρίσετε, και εμπιστευτείτε τους. Γι' αυτό δεν τους έχετε διαλέξει εξάλλου; Αν πάλι δεν τους έχετε διαλέξει, ε τότε ναι, κρατήστε αποστάσεις σήμερα!

Καρκίνος

Γενικά
Μετά την χθεσινή πανσέληνο, σήμερα η κυβερνήτης σας η Σελήνη, θα σχηματίσει έντονες όψεις τόσο με τον Άρη, όσο και με τον Ουρανό. Καθώς όμως παραμένει μέσα στο ζώδιο σας, είναι μια καλή ευκαιρία να έρθετε αντιμέτωποι με αλήθειες που πρέπει πλέον να βγουν στην επιφάνεια, και καταστάσεις που έχει έρθει η ώρα να λυθούν έτσι, ώστε, να πάτε παρακάτω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να αυθαιρετήσει σήμερα, και οι ελεύθεροι, καλό θα είναι να είστε σίγουροι για το αν θα ακολουθήσετε ή όχι το παράδειγμα του. Απαιτείται διάκριση από μέρους σας σήμερα! Οι δεσμευμένοι, καθώς είναι πολύ σημαντικό να παίρνετε θέση μέσα στην σχέση, σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα, για να αποδείξετε πως έχετε τόσο το δικαίωμα, όσο και την ικανότητα.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, κατανοήσετε τι σας λείπει ή τι διαθέτετε από εφόδια. Όλα δηλαδή εκείνα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε εστιασμένες και μόνον εστιασμένες κινήσεις. Αναγνωρίστε παράλληλα, ποιοι συνεργάτες στέκονται στο πλευρό σας!

Λέων

Γενικά
Ο κυβερνήτης σας σήμερα, θα σας παρέχει την βοήθεια να πραγματώσετε στόχους που έχετε θέσει για την ζωή και την καθημερινότητα σας, αρκεί ήδη από χθες, να φερθήκατε με τον αρμόζοντα τρόπο. Αν όχι, εκείνοι που εχθές επέλεξαν να κάνουν του «κεφαλιού» τους, σήμερα ας μην απορήσουν αν οι άνθρωποι που τους περιβάλλουν, κάνουν του «δικού» τους κεφαλιού και δεν τους λαμβάνουν υπ' όψιν τους. Δεν είναι εκδίκηση, επιλογή είναι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να σας οδηγήσει προς κάθε είδους μονοπάτια σήμερα, επομένως οι ελεύθεροι, αξιολογήστε. Αν κρίνετε πως όλα καλά, προχωράμε! Οι δεσμευμένοι, καθώς η αγάπη είναι -ή τουλάχιστον οφείλει να είναι- το βασικό κριτήριο σε μια σχέση, κινηθείτε κυρίως με βάση αυτήν. Τα άλλα έρχονται δεύτερα!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, οι συνεργάτες σας σήμερα μπορεί να σας «βρουν» κάπως απαιτητικό. Αν πραγματικά πιστεύετε πως αρμόζει, εντάξει, συνεχίστε. Αν όμως αναγνωρίζετε οι ίδιοι μια τάση υπερβολής στον εαυτό σας, ας μην τους αναγκάσετε να αντιδράσουν.

Παρθένος

Γενικά

Σήμερα, είναι πολύ πιθανόν να αισθανθείτε πως ή εσείς δεν είστε σαφής και κατανοητός στους γύρω σας ή οι άλλοι δεν θέλουν να καταλάβουν. Όμως ούτε το ένα, ούτε το άλλο συμβαίνει έτσι ακριβώς. Η αλήθεια, είναι κάπου στην μέση. Και αυτό, καθώς όψεις όπως οι σημερινές, επεμβαίνουν ώστε να μάθουμε να αντιλαμβανόμαστε οι ίδιοι, πόσο πολύ διαφορετικά σκεπτόμαστε οι άνθρωποι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σήμερα, μάλλον δεν θα θέλει να σας ακολουθήσει, και οι ελεύθεροι θα χρειαστεί να του αναγνωρίσετε αυτό το δικαίωμα. Αν δεν το κάνετε, μην πείτε πως είναι εκείνος που δεν σας κατάλαβε ή δεν σας σεβάστηκε. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα μπορεί να σας οδηγήσει απέναντι από τον σύντροφο σας, κάντε πρώτοι μεταβολή και περάστε δίπλα του. Θα βοηθήσει όσο δεν φαντάζεστε!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, αφήστε τους συνεργάτες σας να αναλάβουν πρωτοβουλίες, και αν διαπιστώσετε πως δεν συμφωνείτε, μην βιαστείτε να επέμβετε. Υπάρχουν πολλοί δρόμοι για να φτάσει κανείς στο ίδιο σημείο!

Ζυγός

Γενικά
Σήμερα καλείστε να καταλάβετε πως την πυγμή ενός ανθρώπου, οφείλει να την συνοδεύει απαραιτήτως η ειλικρίνεια, όπως και το σθένος να λέει φανερά την γνώμη του. Αν αντιθέτως κάποιοι από εσάς επιλέξουν σήμερα να κάνουν κρυφίως και κάτω από το τραπέζι -που λένε-, κινήσεις για να προσπεράσουν ανθρώπους που διαφωνούν μαζί τους, και υπόλογοι θα βρεθούν σύντομα και ανικανοποίητοι αυτοί οι ίδιοι από την στάση τους. Επιδείξτε πυγμή όσο και ειλικρίνεια λοιπόν σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας θα σας ζητήσει να πάρετε θέση πιθανότατα σήμερα, και το καλύτερο είναι, οι ελεύθεροι να υψώσετε το ανάστημα σας, και να πείτε αυτό που αισθάνεστε ή αυτό που επιθυμείτε, αντίστοιχα. Οι δεσμευμένοι, καθώς δεν αποκλείεται να βρεθείτε στην ίδια θέση, φροντίστε να επιδείξετε την ωριμότητα ενός ενηλίκου, στεκόμενοι για την σχέση σας, ακριβώς όπως αρμόζει.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην παραβλέψετε νύξεις που πιθανότατα θα γίνουν σήμερα από συνεργάτες σας. Μάλλον περιμένουν από εσάς, να κάνετε κάτι πολύ συγκεκριμένο.

Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα σχηματίσει έντονες όψεις τόσο με τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη τον Άρη, όσο και με τον «μοντέρνο», τον Πλούτωνα. Για να μην έρθετε λοιπόν σε ρήξη με ανθρώπους του περιβάλλοντος σας, απαιτείται να μην υιοθετήσετε ούτε γι' αστείο, απόλυτου τύπου συμπεριφορές. Φερθείτε κάπως διαλλακτικά. Προσέξτε, όχι με ανειλικρίνεια. Ούτε αυτό θα σας ωφελήσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας θα σας ζητήσει να τραβήξετε μια γραμμή και να βρεθείτε επιτέλους ή από την μια ή από την άλλη πλευρά. Έτσι, οι ελεύθεροι πάρτε τις αποφάσεις σας, και μην μετράτε τον καιρό. Αυτό θα σας κάνει απλώς αναβλητικούς. Οι δεσμευμένοι, καθώς η σχέση οφείλει να στηρίζεται πρωτίστως στην ειλικρίνεια, αν έχετε κάτι να πείτε, πείτε το. Απλά και αληθινά!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, φροντίστε να μην κάνετε εκείνα που δεν θα θέλατε να σας κάνουν, και αν πάλι σας τα κάνουν πρώτοι, , τίποτε το αξιόλογο δεν θα βγει αν ανταποδώσετε. Εστιάστε, στα της σταδιοδρομίας σας...

Τοξότης

Γενικά
Αφήστε λίγο τα πράγματα να καταλαγιάσουν και μην εξωθείτε καταστάσεις και ανθρώπους. Κρατήστε για τον εαυτό σας εκείνα που οι ίδιοι θεωρείτε «σωστά», και επιτρέψτε στους ανθρώπους γύρω σας, να δημιουργήσουν τις δικές τους εντυπώσεις για τον κόσμο που τους περιβάλλει. Οι άνθρωποι σας αγαπούν, όμως χρειάζονται και την ανοχή σας. Σήμερα λοιπόν, καλείστε να τους την παρέχετε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας θέλει να βρίσκεται στο πλάι σας για να σας απολαμβάνει, επομένως οι ελεύθεροι μην του το στερήσετε με την στάση σας. Μην τον κουράσετε σήμερα...Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα μπορεί να σας δώσει μια ιδέα του τι δεν θέλει ο σύντροφος σας, φροντίστε να την καταλάβετε σωστά πριν να είναι αργά. Δώστε του χώρο όπως απαιτείτε κι εσείς να έχετε τον δικό σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αντιθέτως φροντίστε να είστε κοντά στους συνεργάτες σας, ώστε να μην σας «ψάχνουν» σήμερα. Δεν αποκλείεται να σας αναζητήσουν, όμως να μην σας βρίσκουν.

Αιγόκερως

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα ωθήσει τον κυβερνήτη σας, κι εκείνος με την σειρά του θα δώσει μια μικρή ώθηση σ' εσάς, ώστε να κάνετε μια ουσιαστική κίνηση για την ζωή και την καθημερινότητα σας. Όσοι το αμελήσουν ή απλώς το «παρεξηγήσουν», δεν αποκλείεται να απαιτήσουν από τους ανθρώπους του περιβάλλοντος τους, να κάνουν εκείνοι κάτι γι' αυτούς. Επομένως «μηδέν εις το πηλίκο». Κουνήστε τα δικά σας χέρια σήμερα...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να παίρνει πολλές και όμορφες πρωτοβουλίες, όμως αν οι ελεύθεροι δεν «ανταποδώσετε», μην παραξενευτείτε αν σήμερα τον δείτε να διαμαρτύρεται. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα το προβλέπει, φροντίστε να είστε εσείς εκείνοι που θα ευχαριστήσετε τον σύντροφο σας, όχι το αντίθετο.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, για να έχετε οικονομικά οφέλη κατά την διάρκεια της ημέρας, θα χρειαστεί να κατανοήσετε πως άλλο είναι να συνεργάζεστε με τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν, και άλλο να θεωρείτε πως εσείς είστε το «μυαλό» και εκείνοι απλώς τα «χέρια»...

Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα σας υποστηρίξει, αν υποστηρίξετε οι ίδιοι τους εαυτούς σας. Κι αυτό, καθώς πρόκειται για μια ημέρα, η οποία περισσότερο και από το αποτέλεσμα, επιζητά την προσπάθεια. Επομένως, φροντίστε να μην παροπλίσετε τον εαυτό σας για κανέναν λόγο, παρά αντιθέτως, εκδηλώστε ενδιαφέρον για κάθε τι που μπορεί να κάνει την ζωή και την καθημερινότητα σας καλύτερη. Ελάτε πιο κοντά με τους δικούς σας ανθρώπους και εκείνοι θα σας υποστηρίξουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να μην ξέρει τον σωστό τρόπο να σας προσεγγίσει, όμως έστω και λίγο αδέξια, δεν αποκλείεται να το κάνει. Έτσι, οι ελεύθεροι εκτιμήστε την προσπάθεια του, και συμπληρώστε την με την δική σας. Οι δεσμευμένοι, για να καταβληθεί μια προσπάθεια προς κάθε κατεύθυνση, το πρώτο που χρειάζεται, είναι η καλή πρόθεση. Θυμηθείτε το!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, επιζητήστε την βοήθεια των συνεργατών σας, όμως φροντίστε να τους δώσετε να καταλάβουν, πως εκείνα που έχετε στην σκέψη σας, είναι πλήρως εφαρμόσιμα.

Ιχθείς

Γενικά
Σήμερα αφήστε τον εαυτό σας να αισθανθεί όμορφα, καθώς πολλά θα εξαρτηθούν από αυτή σας την επιλογή. Οι όψεις της ημέρας δεν σας βάλλουν άμεσα, επομένως αν θέλετε να περάσετε μια όμορφη ημέρα, το μόνο που δεν χρειάζεται να κάνετε, είναι να υιοθετήσετε για δικά σας, προσωπικά προβλήματα άλλων. Βοηθήστε αν το κρίνετε, όμως μην προσπαθήσετε να περάσετε από πόρτες που δεν φτιάχτηκαν για εσάς. Τόσο απλά, σύμφωνοι;

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μάλλον θα σας παρασύρει σε κάτι όμορφο σήμερα, και οι ελεύθεροι για να μην το χάσετε, καλό θα είναι να μην έχετε κλείσει τον χρόνο σας με πράγματα που δεν σας ευχαριστούν...Οι δεσμευμένοι, απολαύστε τον εαυτό σας, και μην περιμένετε να σας τα δώσει όλα η σχέση. Εκείνη είναι αυτή που είναι και εσείς, είστε αυτό που είστε!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, φροντίστε ώστε σήμερα να μην παρασυρθείτε από τρίτους και αλλάξετε «διαδρομή», αφήνοντας τις δικές σας υποθέσεις ή τα δικά σας συμπεράσματα στην μέση.

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ