Μπύρα για πρωινό - iefimerida.gr

Μπύρα για πρωινό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

-Ο καφές μου προκαλεί εκνευρισμό, έχω δυσανεξία στο γάλα και ο χυμός πορτοκάλι μου προκαλεί σύγκρυα αηδίας. Τι να κάνω γιατρέ μου;

-Μπύρα δοκίμασες;

Στη Νέα Ζηλανδία μία εταιρία παραγωγής ζύθου, διαφήμισε το αδιανόητο: τη μπύρα ως πρωινό ρόφημα! Η MOA, εταιρία μπύρας, προωθεί μία νέα σταρένια μπύρα lager με γεύση κεράσι και 5,5% αλκοόλ, την οποία «μπορούν να πίνουν και οι κυρίες» και η οποία μπορεί να αντικαταστήσει «τη σαμπάνια για πρωινό, για όσους δεν αρέσκονται στη σαμπάνια!».

Η πρωινή μπύρα έχει ήδη κυκλοφορήσει στη Νέα Ζηλανδία και έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις. Ο Doug Sellman, επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Εξαρτήσεων χαρακτηρίζει το μάρκετινγκ του συγκεκριμένου προϊόντος, εντελώς ανεύθυνο. «Πρόκειται για ένα εντελώς ανεύθυνο τρικ, τόσο για την υγεία όσο και από άποψη εθισμού, καθώς ορίζει ως φυσιολογική μία παθολογική συμπεριφορά». Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας παραγωγής, απάντησε στις κατηγορίες πως η τακτική της εταιρίας του δεν έχει τέτοια πρόθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ