Προκαλούν οι Μπέκαμ -Πόσες χιλιάδες λίρες χάλασαν για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση - iefimerida.gr

Προκαλούν οι Μπέκαμ -Πόσες χιλιάδες λίρες χάλασαν για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Προκαλούν οι Μπέκαμ -Πόσες χιλιάδες λίρες χάλασαν για τη χριστουγεννιάτικη διακό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η οικονομική κρίση όχι απλά δεν έχει αγγίξει τους Μπέκαμ, αλλά δεν τους έχει καν λίγο πιο συγκρατημένους στον τρόπο που πετούν τα χρήματα από το... παράθυρο. Τελευταία πρόκλησή τους, το ποσό που ξόδεψαν για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της έπαυλής τους στο Λονδίνο.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ και η σχεδιάστρια Βικτόρια Μπέκαμ δεν τσιγκουνεύτηκαν. Σύμφωνα με το περιοδικό Heat, το ζευγάρι έδωσε 50.000 λίρες για να βάλουν στο κλίμα των γιορτών το σπίτι τους. Οχι βέβαια πως χάλασαν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους για να βρουν στολίδια.

Με τόσα λεφτά που διέθεσαν, προσέλαβαν έναν διακοσμητή εσωτερικού χώρου ο οποίος «οραματίστηκε το consept σε χρυσό και λευκό». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το σπίτι έχει πλέον τρία μεγάλα χριστουγεννιάτικα δέντρα και δύο μικρότερα, με αμέτρητα στολίδια που μοιάζουν με διαμάντια.

Δεν έφτανε αυτό. Η Βικτόρια έδωσε εντολή στους προσωπικούς βοηθούς της να σαρώσουν τις πρωτεύουσες της ομάδας- Νέα Υόρκη και Παρίσι μεταξύ άλλων- για να της βρουν τα τέλεια επώνυμα στολίδια, μερικά από τα οποία κοστίζουν 1.500 λίρες έκαστο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ