«Δεν ντρέπεστε, βρε Ελληνες, να ανάβετε τα τζάκια σας το σαββατοκύριακο;» -Οι Ράδιο Αρβύλα ξεσπαθώνουν [βίντεο] - iefimerida.gr

«Δεν ντρέπεστε, βρε Ελληνες, να ανάβετε τα τζάκια σας το σαββατοκύριακο;» -Οι Ράδιο Αρβύλα ξεσπαθώνουν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τους Ελληνες που δεν συμμορφώνονται και εξακολουθούν να ανάβουν τα τζάκια τους για να ζεσταθούν τάβαλαν οι παρουσιαστές του Ράδιο Αρβύλα, σε ένα ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο.

«Σήμερα θα ξεκινήσουμε λίγο αγριεμένοι και θα σας εξηγήσουμε το λόγο. Είναι η πρώτη φορά εδώ και επτά χρόνια που θα σας μιλήσουμε τόσο άσχημα. Είναι η πρώτη φορά που είμαστε τόσο θυμωμένοι μαζί σας και κάποιοι από εσάς που έχετε λίγο λογική θα καταλάβετε τη θέση μας..», είπε με το καλησπέρα σας ο Αντώνης Κανάκης, απευθυνόμενος στο τηλεοπτικό κοινό.
«Δεν ντρέπεστε βρε Έλληνες πολίτες να ανάβεται τα τζάκια σας το Σαββατοκύριακό τη στιγμή που το υπουργείο σας λέει ξεκάθαρα να μην το ανάψετε;», είπε ο παρουσιαστής, κοροϊδεύοντας, φυσικά, τις σχετικές ανακοινώσεις των υπουργών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ