Τα ζώδια της Τρίτης 17 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 17 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια της Τρίτης 17 Δεκεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Γενικά
Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποδείξετε, πως η αγάπη είναι μέσα στα ενδιαφέροντα σας. έτσι, θα διαπιστώσετε, πως οι άνθρωποι του κοντινού σας περιβάλλοντος, περιμένουν από εσάς, όπως είστε πρώτοι σε όλα ή τουλάχιστον θέλετε να είστε, σήμερα να γίνετε πρωτοπόροι και σ' αυτήν. Αφήστε τις κόντρες κι ελάτε πιο κοντά με τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα θα μας περάσει όλους ανεξαιρέτως από εξετάσεις, και οι ελεύθεροι, καλά θα κάνετε να έχετε μάθει το «μάθημα» σας καλά. Θα εξαρτηθούν πολλά από αυτό...Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα θα σας πει από νωρίς τι ζητάει από εσάς, φροντίστε κάθε επικοινωνία με τον σύντροφο να το πληροί.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα οι συνεργάτες σας θα ενοχληθούν πολύ αν προσπαθήσετε να τους «προσπεράσετε», υπό την έννοια να μην πάρετε την συμβουλή ή την σύμφωνη γνώμη τους. Επομένως το προφανές, μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο, για την ποιότητα των συνεργασιών σας. Πάρτε την γνώμη τους. Υπολογίστε τους!

Ταύρος

ενικά
Σήμερα η πανσέληνος στον δεύτερο φυσικό σας οίκο, θα σας δώσει ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως για να συμβούν ορισμένα πράγματα, θα χρειαστεί να πιστέψετε πρώτοι οι ίδιοι σε αυτά, όπως και να εργαστείτε οι ίδιοι γι' αυτά. Πολλοί θα είναι αυτοί που θα πουν πως δεν αξίζει ή πως δεν σας αναλογεί, όμως σημασία έχει τι θα πει το μέσα σας. Ακούστε το, εμπιστευτείτε το, και θα ωφεληθείτε. Αυτό είναι όλο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας δώσει το δικαίωμα να πάρετε εσείς τις αποφάσεις, και καλό θα είναι να έχετε δομημένη σκέψη, ώστε να πάρετε τον σωστό δρόμο. Όχι επιπολαιότητες σήμερα! Οι δεσμευμένοι, πριν προϊδεάσετε τυχόν τον εαυτό σας αρνητικά, εξετάστε αν αυτά που σκέφτεστε, έχουν λογική βάση.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, υποστηρίξετε συνεργάτες που τυχόν θα το ζητήσουν, όμως να θυμάστε πως εκείνο που -κατά βάση- έχετε να κάνετε σήμερα, είναι να εργαστείτε για την δική σας σταδιοδρομία πρωτίστως. Και εννοούμε πρακτικά, όχι ατομιστικά!

Δίδυμοι

Γενικά
Σήμερα η πανσέληνος γίνεται μέσα στο ζώδιο σας και καλείστε να επαναλαμβάνετε ολημερίς, «μακριά από 'μένα η επιπολαιότητα», Γράψτε το εκατό φορές στο τετράδιο είτε μια σε κάθε τοίχο. Ό,τι κρίνετε. Πάντως επιδοκιμάστε τον εαυτό σας να φερθεί πρακτικά και εστιασμένα, καθώς τα σφάλματα που θα κάνετε -αν κάνετε φυσικά-, θα πληρωθούν από την επόμενη εβδομάδα και θα ρωτάτε από πού σας ήρθε, αφού θα τα έχετε λησμονήσει...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μόνο κούφιες υποσχέσεις δεν χρειάζεται. Έτσι, οι ελεύθεροι φροντίστε ούτε να τον παρασύρετε, ούτε να σας παρασύρει σε αδιέξοδες σχέσεις. Οι δεσμευμένοι, καθώς η σχέση σας μπορεί να σας τραβήξει από το πέτο σήμερα, φροντίστε να μάθετε τους λόγους, όχι να τα βάλετε με τον σύντροφο. Κάποιο λόγο θα έχει αν τυχόν το κάνει!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα φροντίστε να έχετε μεν ικανοποιημένους τους συνεργάτες σας, όμως κάντε το με κινήσεις επί της ουσίας και όχι φαινομενικά έξυπνες «τρίπλες». Μπορεί να γυρίσουν εναντίον σας σύντομα.

Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα η κυβερνήτης σας η Σελήνη, θα σας ζητήσει να κατανοήσετε βαθιά μέσα σας, τι αξία έχει να μην επηρεάζεστε από δευτερεύουσες καταστάσεις, αμελώντας άλλες πρωτεύουσας σημασίας. Όπως επίσης, και να διαχωρίζετε τα πράγματα, ώστε να μην επιζητείτε να τα φέρετε σε πέρας όλα μαζί. Αν δεν το κάνετε, η πανσέληνος απλώς θα σας προκαλέσει σύγχυση. Επομένως, αύριο ας αναρωτηθείτε μέσα σας, αν κερδίσατε ή χάσατε...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας φορές συμπεριφέρεται σαν να μην υπάρχει αύριο, επομένως απόψε το βράδυ οι ελεύθεροι, ας φερθείτε το λιγότερο που μπορούμε να πούμε «ψύχραιμα». Όπως καλό είναι να το προτείνετε και στον άνθρωπο απέναντι σας. Οι δεσμευμένοι, καθώς δεν αποκλείεται να θελήσετε να «απομονωθείτε» αποφύγετε απλώς, τις συναισθηματικές υπερβολές.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην υποτιμήσετε μέσα σας την καλή συμπεριφορά τρίτων, όπως και να μην πέσετε θύματα αντίστοιχα, μιας ψεύτικης συμπεριφοράς. Η ημέρα επιθυμεί να σας διδάξει, να φιλτράρετε συμπεριφορές, πριν τις «πάρετε» μέσα σας. Προσέξτε που επενδύετε επομένως!

Λέων

Γενικά
Σήμερα, η Σελήνη σας εναντιώνεται. Επομένως, όπως ο Ήλιος την δέχεται και την φωτίζει από απέναντι, έτσι κι εσείς, δεχθείτε και να μην αποπάρετε, ανθρώπους και καταστάσεις. Διαχωρίστε πάντως ποιοι έρχονται για να «δώσουν» και ποιοι έρχονται για να «πάρουν». Καθώς παράλληλα, άλλο είναι να δεχθείτε, και άλλο να «υιοθετήσετε» ανθρώπους ή συμπεριφορές. Διαχωρίστε τα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας παραξενέψει. Μπορεί ακόμη, να φερθεί επιθετικά απέναντι σας. Έτσι, σε κάθε περίπτωση, οι ελεύθεροι μην συντονιστείτε με συμπεριφορές που, μπορεί να σας απογοητεύσουν ας πούμε...Οι δεσμευμένοι, καθώς η σχέση σας μπορεί να συμπεριφερθεί «αντιφατικά» σήμερα, μην θυμώσετε. Καθένας έχει δικαίωμα να οριοθετεί ή να αλλάζει τους στόχους. Αρκεί να το κάνει εντίμως σαφώς!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, η ημέρα μπορεί να σας «στριμώξει». Έτσι, κρατήστε την γραμμή σας, και μην αλλάξετε εύκολα ρότα. Και αν πάλι καταστεί ανάγκη για κάτι τέτοιο, κάντε το με τρόπο σαφή και οργανωμένο. Επικοινωνήστε σωστά, τις ανάγκες της εργασίας σας!

Παρθένος

Γενικά
Σήμερα ο κυβερνήτης σας διατηρεί μια έντονη όψη που έχει με τον Δία. Παράλληλα, καθώς η πανσέληνος γίνεται στο άλλο ζώδιο που ορίζει ο ίδιος, στους Διδύμους, καλό θα είναι να προσέξετε κυρίως την περίπτωση, του να σας προσεγγίσουν άνθρωποι με «διπρόσωπες» τάσεις. Αποφύγετε συναναστροφές που τις χαρακτηρίζει η επιπολαιότητα ή μια ασάφεια γενικώς. Εστιάστε σε περισσότερο πρακτικές καταστάσεις, όπως το επιβάλλει εξάλλου η φύση του ζωδίου σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας απογοητεύσει η αλήθεια είναι, επομένως οι ελεύθεροι μην παραξενευτείτε αν διαπιστώσετε μια «αλλοπρόσαλλη» τάση στην συμπεριφορά του. Οι δεσμευμένοι, καθώς δεν αποκλείεται να βρεθείτε σε δίλλημα μέσα στην σχέση σας, αποφύγετε οι ίδιοι κυρίως, τις επιπόλαιες αποφάσεις.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, συντονίστε σήμερα τις ενέργειες σας, με εκείνες των συναδέλφων σας. Όμως αν αισθάνεστε πως κάτι δεν σας «κουμπώνει» καλά στην σκέψη, ρωτήστε χωρίς δισταγμό θέματα που μπορεί να μειώσουν τα προσωπικά σας οφέλη. Γι' αυτό εργάζεστε εξάλλου. Για τι άλλο...

Ζυγός

Γενικά
Σήμερα η πανσέληνος θα σας ενοχλήσει λιγάκι, για δυο λόγους. Ο ένας, είναι πως κατά την διάρκεια της ημέρας, η Σελήνη και η Αφροδίτη, θα σχηματίσουν μια ανταγωνιστική όψη μεταξύ τους. Έτσι, συντονιστείτε με συλλογικές προσπάθειες, και μην διαχωρίσετε το συλλογικό από το ατομικό συμφέρον με την πρώτη ευκαιρία. Από την άλλη, -γι' αυτό απαιτείται διάκριση από μέρους σας-, μην πέσετε θύματα επιτηδείων και σας βάλουν να κοπιάσετε για χάρη τους χωρίς όφελος...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα θα χρειαστεί να σας αποδείξει πως πραγματικά ενδιαφέρεται για εσάς, όμως οι ελεύθεροι, έχετε την υποχρέωση, αν το κάνει να το σεβαστείτε. Οι δεσμευμένοι, καθώς στις σχέσεις κανείς δεν έχει το «αλάθητο», φροντίστε να εξηγήσετε οι ίδιοι, αλλά και να σεβαστείτε παράλληλα.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην προσπαθήσετε να υπερκεράσετε προσπάθειες των συναδέλφων, όμως μην τους επιτρέψετε παράλληλα, να υποτιμήσουν τις δικές σας, για λόγους δικού τους προσωπικού συμφέροντος. Σήμερα όπως δείχνει, απαιτούνται για εσάς, ισορροπίες σε κάθε επίπεδο.

Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα η πανσέληνος στους Διδύμους θα σας προτρέψει να κάνετε λάθη. Αυτό κυρίως είναι που θα σας απασχολήσει κατά την διάρκεια της ημέρας, επομένως τα μάτια δεκατέσσερα. Αποφύγετε να συντονιστείτε με συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στην ποιότητα σας, και καθώς Πλούτωνας και Χείρωνας υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο, φροντίστε κυρίως να περάσετε ομαλά, από μια κατάσταση σε μια άλλη. Ο καθένας ξέρει για τον εαυτό του...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να σας βάλει να διαλέξετε σήμερα, και καλό θα είναι οι ελεύθεροι, να είστε συνεπείς με τον εαυτό σας, ώστε να μπορέσετε να είστε και με τους άλλους. Οι δεσμευμένοι, καθώς δεν αποκλείεται σήμερα να σας δοθούν «παράλληλες» ευκαιρίες, προσέξτε μην τυχόν υποπέσετε σε σφάλματα. Ζυγίστε τις καταστάσεις και αποφασίστε με ωριμότητα!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην προδικάσετε καταστάσεις. Αντιθέτως, αφήστε να εκδηλωθεί ξεκάθαρα το κάθε τι, και κατόπιν να πάρετε αποφάσεις. Αν βιαστείτε, ίσως δεν μάθετε ποτέ, που λένε, τι θα γινόταν αν είχατε διαλέξει διαφορετικά...

Τοξότης

Γενικά
Η πανσέληνος απέναντι σας, θα σας βγάλει μπροστά σε πολλά επίπεδα, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραιτήτως, πως κάτι τέτοιο θα σας ευχαριστήσει κιόλας. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, κρατήστε την θέση σας με αξιοπρέπεια και ήθος. Όποιος τυχόν θέλει να ακολουθήσει, έχει καλώς. Αλλιώς, από εκεί είναι ο δρόμος. Προσέξτε μόνον, να μην είστε εσείς εκείνοι οι οποίοι θα πάρουν σήμερα τον «λάθος» δρόμο...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα ο έρωτας μπορεί να φερθεί με παράδοξους τρόπους απέναντι σας, και καλό θα είναι οι ελεύθεροι, να μην διαφωνήσετε τυχόν σθεναρά μαζί του, όμως να μην συμφωνήσετε και με το «ζόρι», αν τυχόν η στάση του σας θίγει. Σε καμμιά περίπτωση! Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα εκδηλώνεται αρκετά αντιφατικά για την ποιότητα σας, αναλογιστείτε πρωτίστως, αν εμπιστεύεστε ή όχι την σχέση σας. Από εκεί ξεκινάνε όλα!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, καλείστε να δώσετε το καλό παράδειγμα. Καθώς δε η μέρα θα το κάνει λίγο δύσκολο, εξασφαλίστε τουλάχιστον, πως δεν πράξετε το αντίθετο!

Αιγόκερως

Γενικά
Η ημέρα μπορεί να σας φανεί από απλώς αόριστη, έως εντελώς αποδιοργανωτική ως προς τις ποιότητες της. Έτσι, μην της επιτρέψετε να σας παρασύρει τυχόν, σε συμπεριφορές που περισσότερο θα σας μπλέξουν, παρά θα σας ξεμπλέξουν ενώ προσπαθείτε να φέρετε σε πέρας, υποθέσεις της καθημερινότητας σας. Εστιάστε επομένως κυρίως σε σταθεροποιητικά στοιχεία της, και αν χρειαστεί αν επιφέρετε αλλαγές, κάντε το κάπως ομαλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να σας δοκιμάσει σήμερα, για να δει τι εννοείτε και τι όχι. Και μάλλον οι ελεύθεροι, απαιτείται να κάνετε κι εσείς το ίδιο. Αν περάσετε όλοι μαζί τις «εξετάσεις», όλα καλά. Οι δεσμευμένοι, καθώς φορές «τρώγεστε» με τα ρούχα σας χωρίς ιδιαίτερο λόγο, σήμερα μην υποπέσετε σε ανάλογα σφάλματα. Μπορεί να μετρήσει, και μάλιστα σοβαρά!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, ως Αιγόκεροι που είστε, επιζητείτε ανέκαθεν αξιόπιστα αποτελέσματα. Πορευόμενοι λοιπόν με ή χωρίς συνεργάτες, φροντίστε η μέθοδος που θα χρησιμοποιηθεί σήμερα, να είναι το ίδιο αξιόπιστη, όσο και «αξιοπρεπής».

Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα η πανσέληνος στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων, θα σας υποστηρίξει σε γενικές γραμμές. Καθώς παράλληλα, ο θεραπευτής Χείρωνας σχηματίζει εν γένει μια καλή όψη με τον Πλούτωνα, αν θέλετε να επιφέρετε επί της ουσίας καλές αλλαγές στην καθημερινότητα σας, φροντίστε ώστε από σήμερα, να αυξήσετε την διάκριση σας. Εξετάστε τι επιλέγετε για τον εαυτό σας. Από τον δρόμο που στρίβετε, μέχρι τους ανθρώπους που βάζετε στην ζωή σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η πανσέληνος, δεν αποκλείεται να σας κάνει μια ευχάριστη έκπληξη. Όμως μην περιμένετε το φαγητό στο πιάτο και το κουτάλι στο στόμα. Έτσι οι ελεύθεροι, επανεξετάστε τις επιλογές σας. Οι δεσμευμένοι, καθώς μόνοι υποτίθεται πως επιλέγουμε τις σχέσεις που κάνουμε, τους δίνουμε και την αγάπη μας. Ειδάλλως, παίρνουμε τον εαυτό μας και πάμε παρακάτω...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην στηριχθείτε σε συνεργάτες σας, θαρρείς και είναι το «αποκούμπι» σας. Αντιθέτως, επιδιώξτε να αποδείξετε πως είστε οι ίδιοι επαρκώς ικανοί, να επιφέρετε αποτελέσματα άξια επιβράβευσης.

Ιχθείς

Γενικά
Η πανσέληνος στους Διδύμους σήμερα, θα σας πει ορισμένες αλήθειες. Αν όμως εκδηλώσετε την τάση να «υπεκφύγετε» γενικώς, μάλλον θα χάσετε δώρα που είναι να σας δοθούν. Αλλάξτε λοιπόν την στάση σας, τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα, και προς το βράδυ ιδιαιτέρως, η ημέρα θα σας προσφέρει ένα «κλειδί» για να ανοίξετε μια νέα πόρτα στην σκέψη σας. Αξιοποιήστε το!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα, ειδικά προς το βράδυ, θα σας δώσει το δικαίωμα να διορθώσετε «κακώς κείμενα» της συμπεριφοράς σας απέναντι του, και επομένως να γίνετε περισσότερο επιθυμητοί. Έτσι, οι ελεύθεροι δεχθείτε με χαρά αυτό το δώρο. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ζωή σας έχει πολλές αξίες, φροντίστε να τις ταξινομήσετε με την σωστή σειρά σήμερα. Η σχέση σας μάλιστα, μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, η πανσέληνος θα σας μεταφέρει αρκετά μηνύματα. Αν ακούσετε την διαίσθηση σας, θα βγείτε κερδισμένοι. Αν παρασυρθείτε από μια ουτοπική διάθεση, μάλλον το αντίθετο. Διάκριση λοιπόν σήμερα!

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ