H πρώτη φωτογραφία του Φιντέλ Κάστρο μετά από μήνες -Επειτα από φήμες για επιδείνωση της υγείας του - iefimerida.gr

H πρώτη φωτογραφία του Φιντέλ Κάστρο μετά από μήνες -Επειτα από φήμες για επιδείνωση της υγείας του

H πρώτη φωτογραφία του Φιντέλ Κάστρο μετά από μήνες -Επειτα από φήμες για επιδεί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις τελευταίες ημέρες φούντωσαν ξανά οι φήμες για την επιδείνωση της εύθραυστης υγείας του Φιντέλ Κάστρο. Κυρίως γιατί ο 87χρονος ιστορικός ηγέτης της Κούβας δεν είχε κάνει δήλωση για το θάνατο του Νέλσον Μαντέλα. Τη Δευτέρα όμως κυκλοφόρησε μία νέα φωτογραφία του, έπειτα από απουσία μηνών.

Πρόκειται για φωτογραφία από τη συνάντησή του με Ισπανό δημοσιογράφο την περασμένη εβδομάδα. Ο Ιγκνάσιο Ραμονέτ συνομίλησε με τον Κάστρο για περίπου δύο ώρες για την επικαιρότητα, ενώ ο 87χρονος φορούσε φόρμα.

«Ηταν σε εξαιρετική κατάσταση σωματικά, ψυχολογικά και πνευματικά και σε καλή διάθεση», είπε ο δημοσιογράφος. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Κάστρο ενδιαφέρεται για τα πάντα. «Το περιβάλλον, την κλιματολογική κρίση, τη Χιλή, την Βενεζουέλα, τη Νότια Αφρική. Τον βρήκα ενημερωμένο για όλα τα κορυφαία θέματα», συμπλήρωσε ο Ραμονέτ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ