Οι νέες BMW M3 και Μ4 θα έχουν από 430 άλογα - iefimerida.gr

Οι νέες BMW M3 και Μ4 θα έχουν από 430 άλογα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έφτασε ο καιρός για την επίσημη πρεμιέρα των καινούργιων BMW M3 και M4, η οποία θα γίνει στις αρχές της νέας χρονιάς στο Ντιτρόιτ. Εκεί θα παρουσιαστούν η αποκλειστικά τετράθυρη πλέον M3 και η κουπέ Μ4, που διαφοροποιούνται φυσικά και οπτικά από τις πιο κοινές 3άρες και 4άρες.

Με τη βοήθεια των ειδικά σχεδιασμένων προφυλακτήρων τους με τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα μπροστά, από την οροφή από ανθρακονήματα, από τις χρυσές δαγκάνες των φρένων τους και από άλλες λεπτομέρειες εντός και εκτός.

Στις νέες Μ3 και Μ4 η BMW επιστρέφει και πάλι στους 6 κυλίνδρους, με ένα νέο σύνολο 3.000 κυβικών με δύο turbo που αποδίδει 430 ίππους και είναι το μικρότερο που έχει χρησιμοποιηθεί σε μοντέλα με τον κωδικό M της βαυαρικής εταιρείας εδώ και 20+ χρόνια, από την εποχή της πρώτης Μ3 δηλαδή.

Ο νέος κινητήρας, που ανεβάζει στροφές μέχρι τις 7.500, θα συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων είτε με αυτόματο διπλού συμπλέκτη. Όσο για τις επιδόσεις, υπομονή μέχρι τις αρχές του χρόνου, ενώ το μόνο βέβαιο είναι ότι η τελική θα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250.

Οι νέες BMW M3 και Μ4 θα έχουν από 430 άλογα | iefimerida.gr 0
Οι νέες BMW M3 και Μ4 θα έχουν από 430 άλογα | iefimerida.gr 1
Οι νέες BMW M3 και Μ4 θα έχουν από 430 άλογα | iefimerida.gr 2
Οι νέες BMW M3 και Μ4 θα έχουν από 430 άλογα | iefimerida.gr 3
Οι νέες BMW M3 και Μ4 θα έχουν από 430 άλογα | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο BMW
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ