Θρίλερ με την εξαφάνιση 22χρονου από την Καβάλα-Τα ίχνη του χάθηκαν στην Κρήτη στις 7 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Θρίλερ με την εξαφάνιση 22χρονου από την Καβάλα-Τα ίχνη του χάθηκαν στην Κρήτη στις 7 Δεκεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση της εξαφάνισης ενός 22χρονου από την Καβάλα, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί στην Κρήτη από τις 7 Δεκεμβρίου.Ο Λέρι Τσιχλάτζε, όπως είναι το όνομά του, σπουδάζει στην Κρήτη και διέμενε προσωρινά στο σπίτι του του θείου του.

Ωστόσο, σύμφωνα με καταγγελία συγγενικού του προσώπου στην Αστυνομία, το απόγευμα της 7ης Δεκεμβρίου, ο 22χρονος αναχώρησε από το σπίτι, παίρνοντας τα πράγματα του, ρούχα, διαβατήριο και κινητό.

Ωστόσο, αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τον είδαν, καθώς από εκείνη την ημέρα τα ίχνη του έχουν χαθεί.

Δύο ημέρες μετά και αφού ο νεαρός παρέμενε άφαντος, χωρίς να έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια του, ακολούθησε η καταγγελία εξαφάνισης στην Αστυνομία. Οπως αναφέρει το cretalive, το κινητό του τηλέφωνο παραμένει κλειστό ενώ από τον πρώτο κύκλο ερευνών σε λιμάνια και αεροδρόμια προκύπτει, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι ο 22χρονος δεν έχει ταξιδέψει εκτός Κρήτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ