Τα ζώδια της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Γενικά
Σήμερα οι όψεις, μάλλον θα σας απαγορεύσουν να πείτε άλλα όμως να κάνετε άλλα. Έτσι, προσπαθήστε να μην δώσετε λόγο να σας ψέξουν. Παράλληλα, ας θυμάστε πως είναι καλύτερα να περιμένετε λίγο παραπάνω, παρά να κάνετε την τελευταία στιγμή μια λάθος κίνηση, που θα χαλάσει όσα φτιάχνετε καιρό τώρα. Στο χέρι σας είναι...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να σας δώσει σήμερα, το μήνυμα πως δεν έχει και πολύ υπομονή μαζί σας. Έτσι οι ελεύθεροι, το χειρότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να τον δείτε ανταγωνιστικά. Οι δεσμευμένοι, καθώς ο σύντροφος σας θα αναζητήσει προφανώς την συμπαράσταση σας, κάντε εκείνο που σας ζητάει, όχι εκείνο που σας διευκολύνει. Μπορεί να θυμώσει και να έχετε γκρίνιες, και δεν θα έχει και άδικο εδώ που τα λέμε.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς εύκολα μπορεί να λήξουν συνεργασίες σήμερα, φροντίστε να μην παρασυρθείτε και προκαλέσετε οι ίδιοι ρήξεις μεταξύ συνεργατών. Αν το επιζητήσουν εκείνοι, είναι άλλη υπόθεση.

Ταύρος

Γενικά
Σήμερα εστιάστε κυρίως στους στόχους σας και μην ακούσετε κανέναν, ούτε για το πόσο μεγάλοι είναι, ούτε για το πόσο χρόνο ή κόπο απαιτούν. Προσέξτε μόνον, να μην αποπάρετε ανθρώπους που σας μιλούν με καλοσύνη, καθώς μπορεί να διαφωνούν, όμως είναι εκείνοι που ό,τι και να γίνει, θα σταθούν στο πλάι σας. διαχωρίστε μέσα σας τους αληθινούς φίλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να προκαλέσει τις αντιδράσεις σας σήμερα, και οι ελεύθεροι καλό θα είναι να μην «εκτροχιαστείτε». Σεμνά, και πείτε ό,τι θέλετε! Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα μπορεί να θέλει να διαπιστώσει αν πραγματικά εμπιστεύεστε την αγάπη ή απλώς βρεθήκατε στα χωράφια της, προσέξτε καλά, πώς θα συμπεριφερθείτε αν σας αμφισβητήσουν.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, εστιάστε μεν στην βοήθεια των συνεργατών σας, όμως αν σας δώσουν την εικόνα πως δεν μπορούν να σας υποστηρίξουν, μην τους το καταλογίσετε. Είναι καλύτερα να θυμόσαστε, πως ο κάθε ένας, φτάνει ως εκεί που μπορεί ...

Δίδυμοι

Γενικά
Σήμερα ο κυβερνήτης σας και η Σελήνη θα σχηματίσουν όψη αντίθεσης, και καθώς ο Ερμής βάλλεται και από τον Δία, κυβερνήτη του Τοξότη όπου και «φιλοξενείται» αυτήν την περίοδο, φροντίστε να μην αφήσετε πουθενά εκκρεμότητες. Επίσης ας μην σας ξεφύγουν «λόγια» σε λάθος άτομα. Αν το αμελήσετε, πολύ εύκολα η ημέρα μπορεί να σας κάνει να την θυμάστε για καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα, δεν επιζητά την συντροφιά σας απαραίτητα, έτσι οι ελεύθεροι, αν σκοπεύετε να επιζητήσετε εσείς την δική του, φροντίστε να έχετε λάβει και τα ανάλογα μέτρα. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα μπορεί να σας προκαλέσει σύγχυση, μην δώσετε δικαίωμα σε τρίτους, να εισχωρήσουν στα της σχέσης σας. Μετά ίσως είναι αργά!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, εστιάστε στις όποιες πραγματικές, εργασιακές σας ανάγκες. και κινηθείτε με βάση αυτές. Αποφύγετε να ακολουθήσετε ανθρώπους που «θα σας πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες», επειδή τους δώσατε πρώτοι το δικαίωμα, κολλώντας το μάτι σας στην «πραμάτεια» τους.

Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα σχηματίσει πολλές «δύσκολες» όψεις και μια θετική, η οποία όμως μπορεί να αντισταθμίσει τις υπόλοιπες υπό έναν όρο. Να ξέρετε τι θέλετε, και επίσης να έχετε την «καρδιά» να το υποστηρίξετε. Αφήστε τον κόσμο να γυρίζει, δικό του δικαίωμα είναι, και εσείς ασχοληθείτε με το πού γυρίζετε εσείς, και για ποιον λόγο. Αναζητώντας παράλληλα, να αναγνωρίσετε καινούργια πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας δεν αποκλείεται να σας προκαλέσει για να δει πως θα αντιδράσετε σήμερα, και το καλύτερο θα είναι, οι ελεύθεροι, να καταλάβετε μέσα από την δική του στάση, ποιο είναι το καλύτερο που αξίζετε οι ίδιοι. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα μπορεί να σας πάει παραπέρα, βάλτε την αγάπη στο τιμόνι και φύγαμε. Μην κολλήσετε σε λεπτομέρειες.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην κρίνετε με βάση όσα ξέρατε, αλλά με βάση νέα που πλέον αναγνωρίζετε πως λειτουργούν. Εμπιστευτείτε λοιπόν, όμως βασική προϋπόθεση, ας είναι να μην κοστίσουν περισσότερο από όσα θα σας αποφέρουν.

Λέων

Γενικά
Σήμερα προσέξτε πολύ τους «κακούς» σας τρόπους. Συγκυρίες της ημέρας, δεν αποκλείεται να σας εξωθήσουν σε συμπεριφορές που συνήθως δεν εκδηλώνετε. Έτσι, μην παρασυρθείτε να «κακομιλήσετε» για παράδειγμα, σε ανθρώπους που δεν επιτρέπεται. Πληγωμένοι όμως με αξιοπρέπεια, θα σας γυρίσουν την πλάτη, ενώ δεν αποκλείεται και να σας εγκαταλείψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα θέλει να ξέρει ποιον έχει απέναντι του και να περνάει καλά. Αυτό είναι όλο. Έτσι, οι ελεύθεροι μην διεκδικήσετε από εκείνον όσα δεν σας πρέπουν. Οι δεσμευμένοι, μην ανοιχθείτε και πολύ αν ο σύντροφος σας, σας βάλει φρένο. Με τα λόγια ή τις πράξεις του. Ίσως βλάψετε την σχέση σας!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα ίσως είναι μια αρκετά έντονη ημέρα για εσάς, επομένως μην δοκιμάσετε να «κουκουλώσετε» συνεργάτες, ούτε να καρπωθείτε δικούς τους κόπους. Το πιθανότερο, είναι να δημιουργήσετε αντιπαλότητες (για να μην πω έχθρες), που δεν χρειάζεστε. Δεν είναι πολύ καλύτερα να είστε οι πλέον αξιαγάπητοι στον χώρο εργασίας σας;

Παρθένος

Γενικά
Σήμερα ο κυβερνήτης σας εκδηλώνεται κάπως «στριμωγμένα», και για να είσαστε ήσυχοι, είναι πολύ καλύτερα να κινηθείτε σε ασφαλή νερά. Έτσι, μην προσπαθήσετε να ανοίξετε πόρτες πριν την ώρα τους, όπως και να τις κλείσετε, επειδή έτσι βολεύει εσάς προσωπικά. Καθώς ζούμε όλοι εξαρτημένοι καλώς ή κακώς ο ένας από τον άλλο, φροντίστε να φερθείτε περισσότερο συλλογικά σήμερα, παρά «ατομιστικά»

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα θέλει μια καλή κουβέντα, επομένως οι ελεύθεροι φροντίστε να μην του την στερήσετε. Μπορεί να μετρήσει υπερβολικά θετικά για εσάς. αποφύγετε όμως σαφώς, μια ανόητη κολακεία! Οι δεσμευμένοι, καθώς η σχέση στηρίζεται στην ειλικρίνεια παρά οπουδήποτε αλλού, φροντίστε να είστε παράλληλα και ευγενικοί, σε ό,τι ειλικρινές εκστομίσετε.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, δοκιμάστε να έλθετε πρώτοι κοντά με τους συνεργάτες σας και δεν αποκλείεται να διαπιστώσετε, πως εκείνοι αισθάνονταν εσάς ως απόμακρους σήμερα, όμως δεν ήξεραν πώς να σας προσεγγίσουν για να σας το πουν. Έτσι, τέλος καλό όλα καλά!

Ζυγός

Γενικά
Σήμερα η κυβερνήτης σας θα σας προσφέρει την δυνατότητα να πραγματώσετε γενικώς, και καλό θα είναι να βάλετε κάτω την καθημερινότητα σας και να δείτε που «υστερεί». Έτσι, καθώς δεν είναι πάντοτε εύκολο, αλλά ποτέ ακατόρθωτο να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη, στην ζωή μας, πάρτε μπροστά σας την ζυγαριά σας και ζυγίστε. Κάθε κατάσταση ας μπει επιτέλους στο «συρτάρι» που της αναλογεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μάλλον θα σας οδηγήσει από το χέρι εκεί που θέλει σήμερα, και καθώς η δυναμικότητα σας εκδηλώνεται αυξημένη, οι ελεύθεροι δώστε του να καταλάβει, πως πάτε με την θέληση σας. Αυτό αρκεί! Οι δεσμευμένοι, σήμερα αφιερώστε αρκετή από την ενέργεια σας για την σχέση σας, και να είστε σίγουροι πως θα ανταποδώσει. Της αρέσει εξάλλου να σας βλέπει δυναμικούς πότε-πότε.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, οργανωθείτε και οργανώστε, καθώς η ημέρα θα σας δώσει το δικαίωμα. Προσέξτε μόνον, να μην επέμβετε όπου δεν σας το ζητούν. Απαιτείται διάκριση από μέρους σας!

Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα κοντράρει πάλι τον Πλούτωνα, και καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από τις σκέψεις σας. Δεν είναι κανόνας, είναι απλώς οι σκέψεις σας. Αν όχι, άνθρωποι του κοντινού σας περιβάλλοντος, μπορεί να σας «κατηγορήσουν», πως τους επιβάλλεστε. Βρείτε τα με τον εαυτό σας σήμερα. όχι με «τον εαυτό» αυτών που σας περιβάλλουν. Δεν είστε Σωτήρες κανενός!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας δεν σας θέλει για να του λέτε τι να κάνει, σας θέλει για να περνάει όμορφα, όπως νομίζει εκείνος. Έτσι, οι ελεύθεροι, αφήστε τις υποδείξεις για τον εαυτό σας. Οι δεσμευμένοι, καθώς η σχέση είναι και φιλία και τους φίλους τους σεβόμαστε, κάντε το ίδιο και με τον σύντροφο. Μην τον δείτε ανταγωνιστικά!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, κλείστε κάποιες εκκρεμότητες, καθώς όσο τις διατηρείτε, τόσο θα σας τραβούν από το μανίκι. Ωθήστε συνεργάτες παράλληλα να κάνουν αξιόλογα βήματα, καθώς όμως η αυξημένη διαίσθηση, δεν σας κάνει «μάντεις», επιτρέψτε να διαλέξουν τελικώς οι ίδιοι ανεπηρέαστοι!

Τοξότης

Γενικά
Σήμερα ο Δίας θα «διαφωνήσει» με τον Ερμή σε πολλά πράγματα, και καλό θα είναι να διατηρήσετε την κρίση σας καθαρή. Αποφύγετε να παρασυρθείτε από συναισθηματικού τύπου φορτίσεις, καθώς στην αντίθετη περίπτωση, εσείς θα νομίζετε πως πάτε μπροστά, ενώ οι υπόλοιποι θα σας βλέπουν να κάνετε βήματα πίσω. προστατεύστε τον εαυτό σας από «ασυνάρτητες» κινήσεις. Στην ανάγκη εμπιστευτείτε απλώς, την κοινή λογική.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας βάλει διλήμματα στην σκέψη, και καλό θα είναι οι ελεύθεροι, να μην παρασυρθείτε από ουτοπικές προσδοκίες. Φροντίστε να πατάτε γερά στην γη. Οι δεσμευμένοι, για να ικανοποιήσετε την σχέση σας υπάρχουν δυο τρόποι. Ένα ευχάριστο «ψέμα», ή μια ειλικρινής και γεμάτη αγάπη συμπεριφορά. Διαλέξτε!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, οι συνεργάτες σας περιμένουν από εσάς να επιδείξετε μια άνω του μετρίου λογική αντίδραση σε κάθε πρόκληση που «περνάει από την πόρτα». Αποδείξτε πόσο μπροστά είστε γεννημένοι να βλέπετε, και εκείνοι θα σας εμπιστευτούν με το παραπάνω!

Αιγόκερως

Γενικά
Σήμερα τόσο ο Άρης όσο και η Σελήνη, θα προσπαθήσουν να σας βάλουν σε σκέψεις πριν από κάθε πράξη. Καθώς είστε από την φύση σας άνθρωποι που έχετε δομημένη σκέψη, φροντίστε να αξιοποιήσετε στο έπακρον μια τέτοια ικανότητα, και μην παρασυρθείτε από συναισθηματικούς παρορμητισμούς, έστω και αν η λέξη συναίσθημα, είναι για εσάς φορές κόκκινο πανί από μόνη της. Μην κρυφτείτε πίσω από το δάχτυλο σας, σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να αξιώσει απαιτήσεις σήμερα από εσάς, και οι ελεύθεροι, καλό θα είναι να φανείτε ευγενικοί και να προσφέρετε. Για όρια δεν σας μιλάω, έχετε! Οι δεσμευμένοι, καθώς όπως είπαμε όρια έχετε, σήμερα μετακινήσετε τα λίγο, να χωρέσει κυρίως η σχέση σας. Αν σας «ζορίσει» και λίγο με την αγάπη της, δεν πειράζει...Η αγάπη δεν έχει όρια!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, ορίστε εσείς την ευθεία, και αφήστε έκτοτε τους συνεργάτες σας να την επεκτείνουν και όπου φτάσει... Εκεί που εσείς υστερείτε, κάποιοι άλλοι υπερτερούν. Εμπιστευτείτε τους!

Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα σας δώσει το δικαίωμα να βγείτε μπροστά. Αξιοποιήστε λοιπόν μια θέση με «θέα», και παράλληλα, κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας, μαζί με εσάς να περάσουν καλά και όσοι βρίσκονται γύρω σας. Κοινώς, ταλέντα που σας έχουν δοθεί και που σήμερα έχετε την ικανότητα να τα εκδηλώσετε, φροντίστε να αποδώσουν, όχι μόνον να φανούν προς τα έξω...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας θα σας θαυμάσει σήμερα, και καλό θα είναι οι ελεύθεροι, η «φωτιά» που τυχόν θα ανάψετε στην καρδιά του, να τον ζεστάνει κιόλας. Μην δει μόνο τα βεγγαλικά ως να σβήσουν. Οι δεσμευμένοι, καθώς η σχέση σας είναι εκείνη που πρώτη ακούει τα παράπονα σας όταν χρειάζεται, ως είναι φυσικό βεβαίως, σήμερα φροντίστε να ακούσει έναν όμορφο λόγο. Τι έναν, τον καλύτερο που έχετε!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, η ημέρα θα σας δώσει την ευκαιρία, ιδέες ή στόχοι σας να επικοινωνηθούν. Φροντίστε λοιπόν να αφήσουν την κατάλληλη «γεύση», ώστε να εκτιμηθούν αναλόγως.

Ιχθείς

Γενικά
Σήμερα είναι μια ημέρα ικανή να σας δώσει να καταλάβετε πολλά πράγματα, όμως για να γίνει αυτό, απαιτείται να έχετε στραμμένη την προσοχή σας στην ουσία. Έτσι, μην παρασυρθείτε από ανθρώπους που άλλα λένε την μια στιγμή και άλλη την επόμενη. Αντιθέτως τραβήξτε μια γραμμή, και προχωρήστε πέρα από αυτήν. Ό,τι έμεινε πίσω, έμεινε πίσω, μαζί και οι άνθρωποι της!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας πάει και έρχεται, έτσι σήμερα οι ελεύθεροι μην παραξενευτείτε αν ο ένας έρωτας μπει από την μια πόρτα, την ώρα που ο άλλος βγαίνει από την άλλη. Οι δεσμευμένοι, καθώς για εσάς μάλλον ο ίδιος έρωτας είναι που μπαινοβγαίνει, προσέξτε τι σας λέει κάθε φορά, και αν τα βάλετε όλα μαζί, θα δείτε πως είναι ένα και το αυτό. Σας μιλάει για την αγάπη!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αφήστε τους συνεργάτες σας να σας δείξουν τον ρυθμό τους, όχι για να τον ακολουθήσετε, αλλά για να μην τους προσπεράσετε, και έχετε ζήτημα αντιπαλότητας.

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ