Ο Μπολτ... μάρσαρε και το λεωφορείο έφαγε τη σκόνη του -Ο Ολυμπιονίκης κέρδισε και αυτή την κούρσα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Μπολτ... μάρσαρε και το λεωφορείο έφαγε τη σκόνη του -Ο Ολυμπιονίκης κέρδισε και αυτή την κούρσα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι τώρα δεν υπήρχε σπρίντερ που δεν έχει δει την πλάτη του. Με το συναγωνισμό όμως να μην είναι πλέον αρκετός για να τον κρατήσει σε εγρήγορση, ο Γιουσέιν Μπολτ πέρασε σε άλλο επίπεδο. Αρχισε να κοντράρεται με λεωφορεία στους δρόμους της Αργεντινής.

Η πιο περίεργη κούρσα που έχει κάνει ποτέ ο έξι φορές Ολυμπιονίκης των σπριντ έγινε στο Μπουένος Αιρες. Αν και ήταν κάτι παραπάνω από προφανές πως επρόκειτο απλά για μία εκδήλωση- για χάρη του κόσμου, αλλά και των χορηγών του Μπολτ- ο Τζαμαϊκανός αθλητής ήταν απόλυτα επαγγελματίας.

Εκανε διατάσεις, ετοιμάστηκε και όταν δόθηκε η εκκίνηση μπορεί να «έπαιξε» με τον αντίπαλό του, ένα λεωφορείο, αλλά φρόντισε να φτάσει πρώτος στον τερματισμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ