Μητροπολίτης Ανθιμος: Επικίνδυνος για την ελληνική κοινωνία ο Μιχαλολιάκος - Είναι πρόβλημα - iefimerida.gr

Μητροπολίτης Ανθιμος: Επικίνδυνος για την ελληνική κοινωνία ο Μιχαλολιάκος - Είναι πρόβλημα

Μητροπολίτης Ανθιμος: Επικίνδυνος για την ελληνική κοινωνία ο Μιχαλολιάκος - Είν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αυστηρό τρόπο απάντησε ο μητροπολίτης Ανθιμος στα όσα αήθη λέει ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, για τον ίδιο και άλλους ιερείς.

Ο κ. Ανθιμος χαρακτήρισε τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής «επικίνδυνη περίπτωση για την ελληνική κοινωνία» και «πρόβλημα» τονίζοντας ότι χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή για το πως θα το αντιμετωπίσει η κοινωνία.

Αναλυτικά

«Είναι ένας άνθρωπος που διακατέχεται από πολύ ισχυρή επιπολαιότητα, έχει και αφέλεια που μαζί όμως με την εχθρότητα είναι μια επικίνδυνη περίπτωση και παρέμβαση για την ελληνική κοινωνία. Γι αυτό χρειάζεται πάρα πολύ μεγάλη προσοχή για το πώς θα τον αντιμετωπίζουμε. Είναι πρόβλημα».

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής έχει καταγραφεί σε βίντεο να μιλάει για ιερείς που βοήθησαν τόσο εκλογικά όσο και οικονομικά το ακροδεξιό κόμμα, ενώ χαρακτήρισε τον μητροπολίτη Ανθιμο «σκατιάρη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ