Τα ζώδια του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Γενικά

Οι αντιξοότητες συνεχίζονται, αυτό όμως δεν στάθηκε ποτέ ικανό να σας «βάλει» κάτω. Έτσι, κάντε και σήμερα ότι θεωρείτε απαραίτητο για να κυλήσει ομαλά η καθημερινότητα σας, όμως μην παρασυρθείτε σε ανταγωνιστικές τάσεις απέναντι σε τρίτους. Τα: «τι είπα εγώ και τι είπες εσύ», πίσω μπορεί να σας πάνε, μπροστά πάντως αποκλείεται. Η επιλογή σαφώς είναι δική σας, κρίνετε και κάνετε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σήμερα μάλλον δεν ξέρει τι θέλει. Επομένως οι ελεύθεροι, μην αναζητάτε πράγματα που μπορεί και να μην έχει καν, για να σας δώσει...Δείτε τι θα κάνετε οι ίδιοι με τον εαυτό σας! Οι δεσμευμένοι, καθώς η σχέση δεν είναι πάντοτε μια ιδανική κατάσταση, βάλτε κι εσείς ένα χεράκι να βοηθήσετε. Μην τα περιμένετε όλα έτοιμα...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα για να αποφύγετε οικονομικές απώλειες, θα χρειαστεί απλώς να μην δώσετε στόχο, εκεί που δεν πρέπει. Σε κάθε άλλη περίπτωση, η ικανότητα σας να κινήσετε με ταχύτητα, θα σας προστατεύσει.

Ταύρος

Γενικά

Σήμερα, για να μην πληρώσετε εκείνα που θα πράξουν άλλοι, κοινώς «τα σπασμένα», φροντίστε η στάση σας να είναι σταθερή σαφώς -όπως σας εκφράζει ως ζώδιο-, όμως όχι «σιωπηλά αμέτοχη-συμμέτοχη» σε καταστάσεις που δεν σας αφορούν προσωπικώς, και όμως σας εμπλέκουν άνθρωποι που εμπιστεύεστε. Οι όψεις μπορούν να σας προσφέρουν χαλάρωση αν είστε στην άκρη, όσο και ένταση αν επιτρέψετε να εμπλακείτε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας μάλλον θέλει να κάνει τα δικά του σήμερα, και οι ελεύθεροι, μπορεί να μοιάζει γοητευτικό στην αρχή να κοιτάτε αμέτοχοι, γρήγορα όμως μπορεί να βρεθείτε «μπλεγμένοι». Οι δεσμευμένοι, καθώς η σχέση σας μπορεί να εκδηλώσει ένταση χωρίς ιδιαίτερα φανερό λόγο, φροντίστε να μη συντονιστείτε. Ειδάλλως, δεν θα θέλετε να σταματήσετε οι ίδιοι μετά...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, φροντίστε να εκφραστείτε με σαφήνεια, όμως χωρίς πολλές επεξηγήσεις. Επομένως, αφήστε τους συνεργάτες σας να «δουλέψουν» το μυαλό τους, και μην τους προσφέρετε «μασημένη τροφή». Μπορεί να γυρίσει εναντίον σας, και μάλιστα ποικιλοτρόπως!

Δίδυμοι

Γενικά

Για να είστε σίγουροι πως δεν θα έρθετε σε αντιπαράθεση με κανέναν, το μόνο που απαιτείται να κάνετε, είναι να μην δώσετε στίγμα διαφωνίας. Δεν λέμε σαφώς να «καταπιείτε» την προσωπική σας άποψη, άλλο όμως είναι να την εκφράσετε για λογαριασμό σας, και άλλο να ξεκινήσετε λέγοντας : «δεν ξέρεις τι λες». Ακούγεται κάπως επιθετικό, και συχνά το έχετε στην άκρη της γλώσσας...

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν ο έρωτας σας διαλέξει σήμερα, θα το κάνει για να σας απολαύσει, όχι για να του βγάλετε ή να σας βγάλει το μάτι... Χαλαρώστε λοιπόν οι ελεύθεροι, και επιζητείστε την αρμονία πριν καν αρχίσει η σχέση. Οι δεσμευμένοι, καθώς αυτή η αρμονία υποτίθεται πως υπάρχει ήδη, σήμερα καλείστε να την διατηρήσετε. Το πώς, το είπαμε παραπάνω. Για να δούμε, θα το κάνετε;

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην εκδηλώσετε άγχος σήμερα, καθώς είναι ο μοναδικός δρόμος που δεν χρειάζεται να πάρετε. Υπάρχουν πολλοί άλλοι, επομένως δεν βρίσκω τον λόγο γιατί να επιλέξετε τον χειρότερο!

Καρκίνος

Γενικά

Σήμερα η Σελήνη θα σας φέρει αντιμέτωπους με μια αλήθεια, που σαφώς καλείστε να την πάρετε σοβαρά, και αυτή είναι η εξής: είστε άραγε προδιαθετημένοι να κάνετε εκείνο που αρμόζει, αν δεν έχετε την κατάλληλη συναισθηματική διάθεση; Αν ναι, όλα καλά. Αν πάλι όχι, εκείνο που θα συμβεί, μάλλον θα είναι να το κάνετε έτσι κι αλλιώς, και μάλιστα το ζόρι. Ποιος ο λόγος να μην το απολαύσετε λοιπόν;

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σήμερα έχει να ασχοληθεί με τα δικά του, και καλό θα είναι, οι ελεύθεροι ή να του «συμπαρασταθείτε» ή να τον αφήσετε να τα λύσει. Ύστερα βλέπουμε...Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα μπορεί να σας παρασύρει σε συναισθηματικές «πλάνες» θα λέγαμε, εξετάστε τις αντιδράσεις του συντρόφου σας. Θα σας πουν αν παρεκλείνετε!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, οι συνεργάτες σας μπορεί να αμφισβητήσουν την ικανότητα σας να φέρετε εις πέρας κάποιες εργασίες, και μάλλον το δικαίωμα το έδωσε η συμπεριφορά σας, κάποια φορά που ήσασταν συναισθηματικά φορτισμένοι.

Λέων

Γενικά

Σήμερα η Σελήνη θα δοκιμάσει πόσο σίγουροι είστε για όσα λέτε, και αν πράγματι είστε, ας περιμένετε και ένα δώρο. Ένα δώρο που δεν αποκλείεται να σας εδραιώσει. Μην επιφέρετε επομένως σήμερα, ξαφνικές αλλαγές στο πρόγραμμα σας χωρίς ιδιαίτερο λόγο, καθώς ακόμη κι εκείνοι που πρόκειται να σας ωφελήσουν, καλό θα είναι να μην αποπροσανατολιστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας δώσει μια αίσθηση ασφάλειας, όμως για να γίνει αυτό, οι ελεύθεροι θα πρέπει να έχετε δώσει σαφή στοιχεία του χαρακτήρα σας οι ίδιοι. Μην έρθει κοντά νομίζοντας άλλα από αυτά που ισχύουν. Οι δεσμευμένοι, εστιάστε σήμερα στην ευτυχία της σχέσης σας όσο σε λίγα πράγματα, και κάντε τον σύντροφο σας να αισθανθεί ασφαλής κοντά σας. Αυτό αρκεί!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, εξηγήστε δυο και τρεις φορές εκείνα που θέλετε να περάσετε ώστε να επιφέρετε καλύτερα αποτελέσματα, αν όμως διαπιστώσετε πως δεν «αξίζει» τον κόπο, μην σπαταλήσετε ούτε την πρώτη. Ασχοληθείτε με τα της προσωπικής σας σταδιοδρομίας.

Παρθένος

Γενικά

Σήμερα φροντίστε ή να εκφέρετε τα σωστά πράγματα και με την σωστή σειρά ή μην μπείτε καθόλου στον κόπο να δοκιμάσετε. Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής μπορεί να σας αναγκάσει να πάρετε πίσω εκείνα που δεν θα εκφράσετε με σαφήνεια. Και μάλλον, αυτό δεν θα σας αρέσει καθόλου. Το ίδιο σαφώς, ισχύει γενικώς για τις πράξεις της καθημερινότητας σας, επομένως φροντίστε να είστε ξεκάθαροι με ό,τι τυχόν καταπιάνεστε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας θέλει κάπως πιο γλυκούς απέναντι του, επομένως οι ελεύθεροι επιδείξετε τους καλούς σας τρόπους. Οι δεσμευμένοι, καθώς δεν αποκλείεται η σχέση σας να σας πει πράγματα που δεν σας αρέσει να ακούτε, μην θυμώσετε, χαμογελάστε και αλλάξτε συζήτηση ευγενικά. Ο σύντροφος σας θα πάρει άμεσα το μήνυμα...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, διαχωρίστε εκείνα για τα οποία θέλετε να προσπαθήσετε και αν κρίνετε πως δεν μπορείτε να εξηγήσετε τους λόγους, απλώς μην το κάνετε. Αφήστε τα αποτελέσματα να μιλήσουν.

Ζυγός

Γενικά

Κάντε εκείνα που θεωρείτε σωστά οι ίδιοι. Όμως για αν γίνει αυτό στην πράξη και να μην μείνει στην θεωρία, καλείστε να έχετε παράλληλα, το σθένος να υψώσετε το ανάστημα σας. Αν διαχωρίσετε μάλιστα, το που θα κινηθείτε και που θα περιμένετε να εξομαλυνθούν οι συνθήκες λίγο περισσότερο, θα γλυτώσετε και κόπο, και μη αναμενόμενα αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σήμερα θέλει να σας δει να «ιδρώνετε» για χάρη του, και καλό θα είναι οι ελεύθεροι, αν αποφασίσατε να γίνετε δρομείς της αγάπης, να είστε σίγουροι πως είστε παράλληλα, στον σωστό «διάδρομο»...Οι δεσμευμένοι, καθώς οι ισορροπίες είναι κάπως λεπτές, φροντίστε να μην δυσαρεστήσετε τον σύντροφο σας κάνοντας επιλογές άνευ «λογικής». Όχι σπασμωδικές κινήσεις λοιπόν!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, εκδηλώστε με σαφήνεια τις προθέσεις σας σήμερα έτσι, ώστε, αν είναι να σας δοθεί μια ευκαιρία, να μην τυχόν χαθεί, επειδή τυχόν κάποιος δίστασε και πήρε την πρόταση του πίσω. Φροντίστε να γίνεστε άμεσα κατανοητοί!

Σκορπιός

Γενικά

Σήμερα το βράδυ, η Σελήνη και ο Πλούτωνας θα σχηματίσουν μια έντονη όψη. Και καθώς παράλληλα, ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης ο Άρης, είναι επίσης αρκετά πιεσμένος, καλύτερα να αποφύγετε καταστάσεις που μπορεί να σας προκαλέσουν σύγχυση. Για να γίνει δε αυτό, αρκεί να εμπιστευτείτε το «ένστικτο» σας κάθε φορά που σας λέει : «αυτό που πας να κάνεις δεν είναι και ό,τι πιο έξυπνο»...

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας μάλλον θέλει να παίξει σήμερα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως έχει και καλή πρόθεση. Οι ελεύθεροι λοιπόν διαχωρίστε το «παίζουμε μαζί» δηλαδή παρέα, από το «παίζω μαζί σου», δηλαδή εις βάρος σου...Οι δεσμευμένοι, καθώς οι όψεις με τον Πλούτωνα, πάντοτε είναι λίγο «βαριές», μην αμελήσετε να στραφείτε στην τρυφερότητα. Βοηθάει!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, εστιάστε κυρίως στο να ενεργοποιηθείτε. Όχι όμως με την έννοια της έντασης, διότι αυτή καθ' αυτή, δεν θα σας πάει πουθενά. Με την έννοια του να ενδιαφερθείτε να κάνετε επιτέλους, εκείνα που έχετε αμελήσει από καιρό...

Τοξότης

Γενικά

Σήμερα η Σελήνη θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε την σταθερότητα που σας προσφέρει ο Κρόνος, όσο και την «ματαιοδοξία», που μπορεί να την ακολουθεί, λόγω του Ποσειδώνα. Διαχωρίστε οι ίδιοι μέσα σας τι σας συμφέρει να διατηρήσετε τελικώς ως στοιχείο της συμπεριφοράς σας και τι όχι, και μην προσαρμόζεστε απαραίτητα στο τι βλέπουν οι άλλοι γύρω σας ως «καλύτερο». Εκείνο μπορεί απλώς να βολεύει τους ίδιους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας προσφέρει εκπλήξεις. Αν οι ελεύθεροι λοιπόν είστε επαρκώς προσγειωμένοι, μπορεί να δείτε την διαφορά του «έχω», και του «νομίζω ότι έχω». Πολύ σημαντικό! Οι δεσμευμένοι, καθώς υποτίθεται πως «έχετε», φροντίστε σήμερα η συμπεριφορά σας να είναι ανάλογη, ώστε να εκτιμηθεί κιόλας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, διατηρήστε σαφή στάση απέναντι σε ξαφνικά γεγονότα, και κυρίως απέναντι σε «μπλοκαρίσματα». Μην επιτρέψετε αντιθέτως στον εαυτό σας να αποσυντονιστεί, και να είστε σίγουροι, πως οι συνάδελφοι σας θα σας θεωρήσουν παράδειγμα προς μίμηση.

Αιγόκερως

Γενικά

Σήμερα η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον κυβερνήτη σας τον Κρόνο, και καθώς παράλληλα, πληθώρα όψεων το «προστάζουν», καλό θα είναι να αποδεχθείτε την διαφορετικότητα κάθε περίστασης. Μην αντιδράτε σε όλες, σαν να πρόκειται για ένα και το αυτό αντικείμενο. Δεν σηκώνουμε -για παράδειγμα- έναν βράχο, και με την ίδια δύναμη, αμέσως μετά ένα χαλίκι. Χαλαρώστε!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας δεν είναι δυνατόν να εκδηλώνεται το ίδιο απέναντι σε όλους ή μέσα από όλους. Αλλά ούτε και οι ίδιοι οι άνθρωποι, έχουμε πάντοτε την ίδια διάθεση. Έτσι, οι ελεύθεροι σήμερα ξεχάστε τι ξέρετε ή τι έχετε βιώσει, και δοκιμάστε το νέο ως νέο, όχι ως επανεμφάνιση του παλαιού. Οι δεσμευμένοι, για να έχετε μια υπέροχη ημέρα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να μην δοκιμάσετε τις αντοχές του συντρόφου σας. Αυτό αρκεί!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, εξετάστε από πού ακριβώς έρχονται οι προκλήσεις, γιατί πράγματι έρχονται, και μην στραβοκυττάτε όλους τους συνεργάτες σας, αδιακρίτως. Απαιτείται διάκριση!

Υδροχόος

Γενικά

Σήμερα η ημέρα μπορεί να σας προκαλέσει θυμό. Εντύπωση θα μου κάνει βέβαια, καθώς συνήθως δεν κάνετε ό,τι σας λένε. Έτσι, αντί να συντονιστείτε απλώς με αρνητικά συναισθήματα κατά την διάρκεια της ημέρας, φροντίστε να διαλέξετε οι ίδιοι σε τι επίπεδο θα κινηθούν τα συναισθήματα σας. Αφήστε λοιπόν στην άκρη το τι συναντάτε γύρω σας, και σήμερα επιλέξετε για τον εαυτό σας τα καλύτερα. Γέλιο, χαρά και λίγο χιούμορ παραπάνω!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας δεν μπορεί να κάνει το ελάχιστο αν δεν θέλετε οι ίδιοι, επομένως οι ελεύθεροι δείξτε του τον απαραίτητο σεβασμό, και μην παρασύρεστε από τις ιστορίες των φίλων. Δεν τα ξέρουν όλα...Οι δεσμευμένοι, καθώς ο σύντροφος είναι εκεί για να σας φτιάχνει την ημέρα, καλό θα είναι να του εμπιστευτείτε να κάνει το «συντροφικό του καθήκον». Περάστε όμορφα μαζί!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, στραφείτε προς υποθέσεις που μπορούν να σας ανεβάσουν και την διάθεση, και την στάθμη των χρημάτων στο «σακούλι»... Όποιος συνεργάτης θέλει, ακολουθεί!

Ιχθείς

Γενικά

Ο Άρης και ο Ποσειδώνας δεν έχουν «λύσει» ακόμη τις διαφορές τους, επομένως μην παρασυρθείτε να πιστέψετε πως οι συνθήκες χαλάρωσαν ήδη. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θα σας αναγκάσουν να παραδώσετε «γη και ύδωρ». Έτσι, διατηρήστε την καλή σας διάθεση σε κάθε περίπτωση. Κι αν αισθάνεστε πως η ημέρα σας εξαντλεί πότε-πότε, να θυμάστε να σέβεστε πάνω από όλα τον εαυτό σας. Είναι το πλέον υγιές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σήμερα μπορεί εύκολα να κάνει πίσω, επομένως οι ελεύθεροι, μην παρασυρθείτε να τον τραβάτε από την γάμπα, σαν πρωταγωνιστές σε παλαιά ελληνική ταινία, είναι ξεπερασμένο...Οι δεσμευμένοι, καθώς μόνον αν θυμάστε να εκτιμάτε τον εαυτό σας θα είστε ενεργά «δυο» μέσα στη σχέση, κάντε σήμερα κάτι όμορφο για εσάς τους ίδιους. Επιβάλλεται!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην επιτρέψετε στην δυσαρέσκεια των συνεργατών σας να σας χαλάσει την διάθεση. Όπως όλοι, στην εργασία σας οφείλετε να παράγετε. Και μιας και κανείς δεν παράγει περισσότερα, από όσο όταν είναι ευτυχής, χαρείτε!

Πηγή: astrologos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ