Τι είναι αυτό το άσπρο πράγμα που πέφτει από τον ουρανό; -Στο Κάιρο είδαν χιόνι μετά από 112 χρόνια - iefimerida.gr

Τι είναι αυτό το άσπρο πράγμα που πέφτει από τον ουρανό; -Στο Κάιρο είδαν χιόνι μετά από 112 χρόνια

Τι είναι αυτό το άσπρο πράγμα που πέφτει από τον ουρανό; -Στο Κάιρο είδαν χιόνι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αυτή την περίπτωση, είναι δύσκολο να μην ακουστεί το κλισέ περί «άσπρης ημέρας». Με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Αίγυπτος τα τελευταία δύο χρόνια, το χιόνι ήταν ότι καλύτερο είχε συμβεί στους κατοίκους του Καΐρου εδώ και καιρό. Αν δηλαδή κατάλαβαν ότι επρόκειτο για χιόνι, καθώς δεν το είχαν δει για χρόνια.

Συγκεκριμένα, οι τελευταίοι κάτοικοι της πρωτεύουσας που είδαν να πέφτουν από τον ουρανό άσπρες νιφάδες, δεν είναι πλέον εν ζωή προκειμένου να το εξηγήσουν στους υπόλοιπους. Σύμφωνα με τον τοπικό τύπο, η τελευταία φορά που σημειώθηκε χιονόπτωση στο Κάιρο ήταν πριν από 112 χρόνια.

Ηταν λοιπόν λογική η αντίδρασή τους. Μόλις ξημέρωσε η... άσπρη ημέρα για εκείνους, οι κάτοικοι της πρωτεύουσας βγήκαν στους δρόμους και άρχισαν να φωτογραφίζουν ενθουσιασμένοι από το τόσο σπάνιο φαινόμενο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αίγυπτος ειδήσεις Κάιρο χιόνι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ