Το θαρραλέο βήμα της Κάμερον Ντίαζ -Selfie χωρίς ίχνος μακιγιάζ [εικόνες] - iefimerida.gr

Το θαρραλέο βήμα της Κάμερον Ντίαζ -Selfie χωρίς ίχνος μακιγιάζ [εικόνες]

Το θαρραλέο βήμα της Κάμερον Ντίαζ -Selfie χωρίς ίχνος μακιγιάζ [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχει γίνει μόδα τον τελευταίο καιρό. Οι διάσημες κυρίες που- όχι μόνο κάποτε, αλλά ακόμη και τώρα- πίνουν... νερό στο όνομα της τεχνολογίας και του photoshop, κάνουν ένα διάλειμμα από την τέλεια εικόνα τους και δημοσιοποιούν το πραγματικό τους πρόσωπο. Σειρά πήρε η Κάμερον Ντίαζ.

Το θαρραλέο βήμα της Κάμερον Ντίαζ -Selfie χωρίς ίχνος μακιγιάζ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram τις πρώτες selfie φωτογραφίες της χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Κίνηση απαραίτητη αφού ήθελε να προωθήσει το νέο βιβλίο της για την υγιεινή διατροφή, οπότε έπρεπε να υποστηρίξει το...φυσικό τρόπο ζωής.

Μάλιστα στη συνέχεια δημοσίευσε και μία αντίστοιχη φωτογραφία, χωρίς μακιγιάζ, από την εποχή που έγραφε το βιβλίο. Με αυτό, όπως είπε η εκδότρια στη Huffington Post, η Ντίαζ θέλει να βοηθήσει τις έφηβες να απαλλαγούν από την εμμονή για το τέλειο σώμα και να δίνουν μεγαλύτερη σημασία στον υγιεινό τρόπο ζωής.

Το θαρραλέο βήμα της Κάμερον Ντίαζ -Selfie χωρίς ίχνος μακιγιάζ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ