Η περιπέτεια του Θοδωρή Αθερίδη με τη μηχανή του-Γιατί η οδική βοήθεια τον άφησε αβοήθητο - iefimerida.gr

Η περιπέτεια του Θοδωρή Αθερίδη με τη μηχανή του-Γιατί η οδική βοήθεια τον άφησε αβοήθητο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Θοδωρής Αθερίδης έζησε μια οδική περιπέτεια, την οποία μάλιστα μοιράστηκε μέσω των social media. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ο δημοφιλής ηθοποιός έμεινε από μπαταρία με τη μηχανή του.

Ως είθισται, κάλεσε την οδική βοήθεια, αλλά επειδή το συμβόλαιο είχε λήξει , οι υπάλληλοι της εταιρείας αρνήθηκαν παρά το γεγονός ότι ο ηθοποιός τους ζήτησε, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, να έρθουν επί πληρωμή.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ο Θοδωρής Αθερίδης διηγήθηκε το κωμικοτραγικό περιστατικό, ενώ ευχαρίστησε και έναν αυτοκινητιστή που έσπευσε σε βοήθεια:

«Έμεινα από μπαταρία με τη μηχανή, και η οδική βοήθεια επειδή είχε λήξει, δεν δεχόταν ούτε επί πληρωμή να έρθει. Τέλειο; Τους ρωτάω: "Αν ήμουν τώρα στο βουνό, θα με αφήνατε νύχτα μόνο, μες το κρύο αβοήθητο;" και μου απάντησαν "λυπάμαι κύριε, ναι!". Ένας ταξιτζής μου έδωσε καλώδια με ρεύμα και έφυγα. Ευχαριστώ αγόρι!», έγραψε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Twitter μοτοσικλέτα Θοδωρής Αθερίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ