Τα ζώδια της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Γενικά
Σήμερα δεν αποκλείεται να διαπιστώσετε πως εσείς αλλού επιζητείτε να πάτε, και όμως οι συνθήκες σας πάνε αλλού. Έτσι, μην αποκαρδιώνεστε, αντιθέτως κάντε ένα βήμα πίσω, δείτε ξεκάθαρα αυτό που ζητάτε σε σχέση με αυτό που σας παρέχεται, και προσαρμόστε τις ικανότητες σας αναλόγως. Δεν φταίνε πάντοτε οι συνθήκες, ούτε είναι πάντοτε «στραβός ο γιαλός». Πολλές φορές, συμβαίνει απλώς, «στραβά να αρμενίζουμε»...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας ζητά από εσάς σήμερα να είστε ξεκάθαροι απέναντι του και για να γίνει αυτό, οι ελεύθεροι θα χρειαστεί να είστε σίγουροι οι ίδιοι. Μην πείτε άλλα σήμερα και άλλα από αύριο. Οι δεσμευμένοι, καθώς ένα μπλοκάρισμα γενικώς μπορεί να το βιώσετε, φροντίστε η σχέση σας να αποτελέσει διέξοδο, όχι ένα ακόμη «πεδίο μάχης»...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, για να μην βουτήξετε στα άπατα, καθώς βιαστικές πρωτοβουλίες ακριβώς εκεί θα σας πάνε, αξιοποιήστε τον χρόνο σας δημιουργικά. Μην τον σπαταλάτε. Οι συνάδελφοι σας μάλιστα, θα είναι οι πρώτοι που θα παραπονεθούν!

Ταύρος

Γενικά
Η Σελήνη μέσα στο ζώδιο σας, θα συναντήσει τον «νότιο δεσμό» της. Και καθώς παράλληλα η κυβερνήτης σας, πατάει σε έντονη για τον Άρη μοίρα μέσα στον Αιγόκερω, ας μην σηκώσετε καλύτερα το λάβαρο των προσωπικών σας αξιώσεων σήμερα. Περισσότερες πιθανότητες έχετε να φανείτε πιεστικοί, παρά να πετύχετε τους στόχους σας, αφήνοντας στην ίδια στιγμή τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μάλλον τραβάει τον δικό του δρόμο, και αν οι ελεύθεροι προσπαθήσετε να τον «λοξοδρομήσετε», το πιθανότερο είναι να δυσαρεστηθεί. Αφήστε τον να διαλέξει από μόνος του. Οι δεσμευμένοι, καθώς είναι πολύ λεπτό το σημείο, ώστε άλλη εικόνα να θελήσετε να περάσετε και άλλη να περάσετε τελικώς, προσέξτε πολύ τι θα πείτε αλλά και πώς!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αφήστε τους συνεργάτες σας να κρίνουν από μόνοι τους σήμερα. Δεν αποκλείεται, ακόμη κι αν έχουν εσφαλμένες εντυπώσεις για κάποια πράγματα, να τα βάλουν μαζί σας, αν τυχόν προσπαθήσετε να τους «διορθώσετε».

Δίδυμοι

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα σας προκαλέσει να παρεκτραπείτε, και το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να αρνηθείτε να συντονιστείτε με κάθε είδους παρόρμηση ή βίαιη τάση. Εκδηλώσετε αντιθέτως την ευγένεια που σας διακρίνει, όσο και την κοινωνικότητα του χαρακτήρα σας. Και να είστε σίγουροι πως, εμπόδια που δεν μπορείτε να ξεπεράσετε από μόνοι, θα βρεθούν άνθρωποι του περιβάλλοντος σας που σας εκτιμούν, και θα σας βοηθήσουν να τα υπερκεράσετε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα έχει ανάγκη την στοργή και όχι τον θυμό σας. Επομένως, οι ελεύθεροι φερθείτε του με αξιοπρέπεια, και μην καταπατήσετε τα δικαιώματα του. Οι δε δεσμευμένοι, σαφώς μην καταπατήσετε τα δικαιώματα του συντρόφου σας, μην καταπατήσετε όμως και την σχέση σας την ίδια εν αγνοία της. Καθείς με τις επιλογές του...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα καλείστε να γίνετε εκείνοι που θα συνεργαστούν και δεν θα πατήσουν υποσχέσεις ή συμφωνίες. Μπορεί να σας δοθεί ένα επαρκές δέλεαρ, όμως παραμένει δέλεαρ, και τίποτε παραπάνω.

Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα τα πει ένα χεράκι τόσο με τον Ερμή, όσο και με τον Άρη. Έχει όμως έναν καλό σύμμαχο, που δεν είναι άλλος από τον Πλούτωνα. Το θέμα είναι, είστε προδιατεθειμένοι να «πληρώσετε» το αντίτιμο ενός βαρύ αλλά ειλικρινούς φίλου, για να μάθετε την αλήθεια ή θα προτιμήσετε να σας χαϊδέψουν τα αυτιά, όψεις όπως το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα; Προσέξτε καθώς από την επιλογή σας, πολλά μπορεί να εξαρτηθούν...Ο κυβερνήτης του Σκορπιού εξάλλου, κρύβει πάντοτε μυστήριο...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν θέλετε ο έρωτας να σας ανεβάσει ψηλά, οι ελεύθεροι εμπιστευτείτε την καρδιά σας και όχι τα αυτιά σας. Οι δεσμευμένοι πάλι, προτιμήστε να αφήσετε την σιωπή να πει αυτά που θέλετε να μοιραστείτε και μην προσπαθείτε να εξηγήσετε ξανά και ξανά. Χάνεται η «μαγεία»...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, επιτρέψτε στους συνεργάτες σας να πάρουν τις δικές τους πρωτοβουλίες, όμως κάντε κι εσείς το ίδιο. Σήμερα καλείστε να αναλάβετε εξ' ολοκλήρου τον εαυτό σας!

Λέων

Γενικά
Σήμερα ο Ήλιος θα σχηματίσει έντονες όψεις τόσο με την Σελήνη, όσο και με τους δεσμούς της. Έτσι, μην βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα, πόσο μάλλον, αν βρίσκεστε σε συναισθηματική φόρτιση. Ειδάλλως, τα αποτελέσματα των πράξεων σας, δεν θα σας ικανοποιήσουν, και μην πείτε πως παραξενευτήκατε γι' αυτό. Άνθρωποι του κοντινού σας περιβάλλοντος παράλληλα, δεν αποκλείεται να πρωταγωνιστήσουν ...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας δεν ζητάει πολλά, όμως και τα λίγα καμμιά φορά, εσείς δεν τα παρέχετε αν δεν το θέλετε οι ίδιοι. Αν λοιπόν οι ελεύθεροι σήμερα αποφασίσετε να θελήσετε, να θυμάστε πως κάτι πολύ ωραίο μπορεί να βγει...αργότερα! Οι δεσμευμένοι, μην υποσχεθείτε όμως δεν πραγματώσετε, καθώς δεν αποκλείεται να βρεθείτε απολογούμενοι.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναλογιστείτε μήπως οι συνάδελφοι σας, έχουν ζητήσει την βοήθεια σας και την έχετε αρνηθεί. Καθώς σήμερα μπορεί είτε να το ξανακάνουν, είτε όχι. Σχεδόν σίγουρα όμως, θα διακρίνετε την δυσαρέσκεια στα μάτια τους. Στο χέρι σας είναι να την αποδιώξετε!

Παρθένος

Γενικά
Σήμερα ο Ερμής «αντιπαλεύει» με την Σελήνη και την Αφροδίτη. Επομένως αποφύγετε να εμπλακείτε σε συναισθηματικές αντιπαλότητες, τόσο με τους άλλους, όσο και με τον εαυτό σας. Σε κάθε περίπτωση, ας είστε προαποφασισμένοι για τις κινήσεις που σας ενδιαφέρει να κάνετε, και αν γίνονται έχει καλώς, αν όχι, για αύριο δεν ξέρω, όμως από Δευτέρα κάτι γίνεται...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μάλλον έχει κλείσει το ένα μάτι, ενώ με το άλλο «σας βλέπει δεν σας βλέπει»...Έτσι, οι ελεύθεροι περιορίστε τις κινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες, και μην αναλάβετε πρωτοβουλίες που μπορεί να «κάψουν το χαρτί σας». Οι δεσμευμένοι, καθώς φορές η επιμονή σας είναι φανερή και έκδηλη, σήμερα καλό θα είναι να μην της επιτρέψετε να κάνει την εμφάνιση της.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς οικονομικές απώλειες είναι εύκολο να επισυμβούν, φροντίστε τις επιλογές σας. Ζητήστε μάλιστα και την συνδρομή των συνεργατών σας, αν τυχόν το κρίνετε αναγκαίο. Μαζί, και όχι απέναντι-απέναντι σήμερα, σε καμμιά περίπτωση!

Ζυγός

Γενικά
Η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη αντικρούει τον Ερμή σήμερα. Καθώς μάλιστα βρίσκεται σε μοίρα ιδιαίτερα προσφιλή στον Άρη, καλό θα είναι να μην μπείτε σε διαδικασίες ανταγωνισμού, κατά την διάρκεια της ημέρας. Αντιθέτως, προτιμήστε να κάνετε εσείς οι ίδιοι για τον εαυτό σας εκείνα που κρίνετε ως αναγκαία, και δεν χρειάζεται ούτε να λογοφέρετε με εκείνους που διαφωνούν, ούτε να τους πείσετε για τις πράξεις σας. Με την προϋπόθεση φυσικά, πως δεν τους εμπλέκετε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας χρειάζεται δυο, όμως πρέπει να θέλουν και οι δυο. Και καθώς σήμερα οι ελεύθεροι μπορεί να αντιμετωπίσετε έναν έρωτα που δεν θέλει, μεταβολή και φύγατε. «Έχει κι αλλού πορτοκαλιές...». Οι δεσμευμένοι, μην προσπαθήσετε μάταια να πείσετε έναν σύντροφο που «αρνείται να καταλάβει». Από την άλλη, μήπως να καταλάβετε εσείς την δική του αρνητική στάση τυχόν;

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, διατηρήστε σαφή στάση απέναντι στα γεγονότα, όμως σε καμμιά περίπτωση, μην φανείτε προκλητικοί απέναντι στους συναδέλφους σας. Δεν το αξίζουν!

Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη σχηματίζει μια θετική όψη τριγώνου με τον κυβερνήτη σας τον Πλούτωνα, και επομένως -παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν γενικώς κατά την διάρκεια της ημέρας-, μάλλον θα σας δοθούν ευκαιρίες να πραγματώσετε εκείνα που επιδιώκετε καιρό. Κανείς εξάλλου δεν διαθέτει την υπομονή σας. Επομένως ας αρκεστούμε να πούμε πως το δικαιούστε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας κάνει μια εμπρός και μια πίσω, και καθώς οι ελεύθεροι έχετε μεν υπομονή -είναι ένα χάρισμα που σας παρέχει το ζώδιο σας- όμως το πάθος έρχεται πρώτο, φροντίστε τουλάχιστον, να αποφύγετε λάθος κινήσεις. Οι δεσμευμένοι, καθώς οι συνθήκες αλλάζουν συχνά-πυκνά, φροντίστε να μην φανείτε οι ίδιοι προκλητικοί. Αντιθέτως, καθώς φαίνεται πως ο σύντροφος σας σήμερα είναι αρκετά φορτισμένος, πάρτε την πρωτοβουλία και υποστηρίξτε τον!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, δώστε στον εαυτό σας το δικαίωμα να διαλέξει σήμερα. Είναι πολλές οι φορές που δεν μπορείτε να επέμβετε, όμως όλως παραδόξως σήμερα, δεν αποκλείεται να σας γίνει η χάρη, που λένε...Δοκιμάστε!

Τοξότης

Γενικά
Σήμερα φροντίστε να αποφύγετε τις «παραξενιές», καθώς δεν αποκλείεται να νομίσετε πως οι άνθρωποι σας προσφέρουν περισσότερο χώρο από όσο πραγματικά σας δίνουν, και επομένως να εκτεθείτε άσκοπα στα μάτια τους. Κρατήστε λοιπόν ένα υγιές μέτρο στις εκδηλώσεις σας. Πιο συγκεκριμένα, θα μπορούσαμε να πούμε αποφύγετε κυρίως να κάνετε υποδείξεις στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μάλλον θα σας ζητήσει να πάρετε εσείς τον σωστό δρόμο ώστε να μπορεί να σας διαλέξει εκείνος. Έτσι, οι ελεύθεροι αναγνωρίστε τα όρια σας, και μην τα περάσετε. Οι δεσμευμένοι πάλι, καθώς η σχέση σας μπορεί να σας περιορίσει σήμερα, μην βιαστείτε να ζητήσετε «δικαίωση». Αναρωτηθείτε καλλίτερα, μήπως κάτι της έχετε κάνει.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, οι συνεργάτες σας σήμερα, για να σας εμπιστευτούν, μάλλον θα χρειαστούν κάτι πιο απτό από τον λόγο σας. Έτσι, βάλτε τα δυνατά σας, και κάντε πράξη κυρίως τις υποσχέσεις σας. Τα υπόλοιπα, μάλλον θα υλοποιηθούν παραλλήλως με αυτές!

Αιγόκερως

Γενικά
Σήμερα ο Κρόνος ξεκινά μια δύσκολη όψη με τον Άρη, και καθώς δεν είναι όλα εκείνα που σκέφτεστε σωστά, αλλά ούτε και ο μοναδικός τρόπος για όσα πρόκειται να επακολουθήσουν, μην ξεγελάσετε τον εαυτό σας πως αν δεν επέμβετε, τίποτε σωστό δεν θα γίνει. Όλα καλά θα πάνε. Και επίσης, εσείς θα γλυτώσετε από το άγχος, και οι γύρω σας από την άσκοπη πίεση που θα τους ασκήσετε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας έχει ανάγκη την αγκαλιά σας, όχι να του πείτε τι να κάνει. Έτσι, οι ελεύθεροι αν κρίνετε πως μπορείτε να τον κάνετε χαρούμενο, έχει καλώς. Αλλιώς τι; Οι δεσμευμένοι, καθώς πολλές φορές οι άνθρωποι αναλαμβάνουμε να σκεφτόμαστε και για τους άλλους, σήμερα να θυμάστε, πως δεν είναι κατάλληλη ημέρα για τέτοιες πρωτοβουλίες.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην διστάσετε να πείτε δεν γνωρίζω, καθώς κανείς δεν γεννήθηκε μαθημένος. Όλοι όμως θυμώνουν με κάποιον που θέλει να είναι μέσα σε όλα ενώ δεν του πρέπει. Προσέξτε το!

Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα τα μηνύματα που θα πάρετε, θα έρθουν κυρίως από μέσα σας και όχι απ' έξω σας. Δώστε λοιπόν ιδιαίτερη σημασία στην διάθεση σας, όμως μην της επιτρέψετε να σας κατευθύνει. Μάλλον το αντίθετο θα έλεγα. Σε κάθε περίπτωση, αντιληφθείτε τι ακριβώς θέλει να πει το «μέσα σας», και αν κρίνετε πως έχετε την ευχέρεια να του κάνετε την χάρη, κάντε την χωρίς δεύτερη σκέψη. Επ' αγαθώ βεβαίως...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας θα κριθεί καθαρά από την στάση που θα κρατήσετε εσείς απέναντι του σήμερα, επομένως οι ελεύθεροι «οπλίστε» την χαρά σας και δώστε του να καταλάβει...Οι δεσμευμένοι, μην παρασυρθείτε σε λόγια με τον σύντροφο σας, όσον αφορά θέματα καθημερινότητας. Μην της επιτρέψετε με λίγα λόγια να σας χαλάσει την διάθεση.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, προσφέρετε την επιβράβευση σας σε εκείνους που πραγματικά το αξίζουν, όπως και επίσης και τα πρωτεία σε θέματα πρωτοβουλιών. Ένας καλός συνεργάτης, ευχαριστημένος παράλληλα από τις συνθήκες συνεργασίας, γίνεται δυο φορές παραγωγικός.

Ιχθείς

Γενικά
Ο Άρης δεν θα σας αφήσει ακόμη σε ησυχία, και καλό θα είναι να μην ενδίδετε σε προκλήσεις που απλώς σας καταναλώνουν τον χρόνο και την ενέργεια σας. Επιλέξετε κάτι καλλίτερο για τον εαυτό σας, και σαφώς, φέρτε αυτό στην καθημερινότητα σας. Σε κάθε άλλη περίπτωση, μην διαμαρτυρηθείτε αν στο τέλος της ημέρας, καταλήξετε με πονοκέφαλο...Αποστασιοποιηθείτε λοιπόν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να σας δώσει ψεύτικα μηνύματα σήμερα, και καλό θα είναι οι ελεύθεροι, να μην ενδώσετε επειδή θέλετε να πιστέψετε οπωσδήποτε, ότι μπορεί να συμβεί και σε σας. Σαφώς και μπορεί, όμως όχι τώρα! Οι δεσμευμένοι, καθώς δεν αποκλείεται να βιώσετε μια κουραστική ημέρα, φροντίστε να βρείτε χρόνο αγαλλίασης δίπλα στον σύντροφο. Θα είναι καλή παρέα γενικώς αυτές τις ημέρες...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αφήστε τα γεγονότα να σας δείξουν τι είναι πραγματικό και τι όχι. Μην προδικάζετε καταστάσεις! Επίσης, μην επιμείνετε να πείσετε κανέναν για το πόσο σωστά ήταν εκείνα που υποθέσατε, όμως τελικώς δεν συνέβησαν. Χαλαρώστε!

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ