Εβγαλε τα μάτια του ο ΠΑΟΚ -Ισοπαλία με την Αλκμααρ (2-2), πέρασε ως δεύτερος - iefimerida.gr

Εβγαλε τα μάτια του ο ΠΑΟΚ -Ισοπαλία με την Αλκμααρ (2-2), πέρασε ως δεύτερος

Εβγαλε τα μάτια του ο ΠΑΟΚ- Ισοπαλία με την Αλκμααρ (2-2)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχοντας ήδη στην τσέπη του το εισιτήριο για τους 32 του Europa League, ένα στόχο είχε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Αλκμααρ στην Τούμπα. Το αποτέλεσμα που θα του έδινε την πρώτη θέση στον όμιλο. Σε μία πολύ κακή εμφάνιση όμως ο δικέφαλος του Βορρά έμεινε στο 2-2 και πέρασε τελικά ως δεύτερος.

Η νίκη δεν ήταν απαραίτητη, καθώς ακόμη και η ισοπαλία (0-0 ή 1-1) θα... έκανε τη δουλειά για τον ΠΑΟΚ, αλλά με την ομάδα να μην αποδίδει στο επίπεδο που θα έπρεπε αυτό στάθηκε αδύνατο. Ο Λαμ στο 31' άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και ο Λούκας με πέναλτι έκανε το 1-1, στο 37'. Ο Γκέρτερ έβαλε και πάλι μπροστά την Αλκμααρ στο 71', επίσης με πέναλτι, για να έρθει ο νεαρός Πόζογλου να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο «δικέφαλος» του Βορρά θα τοποθετηθεί στο γκρουπ των αδυνάτων της κλήρωσης για την φάση των «32», που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα (16/12, 14:00) στη Νιόν.

Η βαθμολογία:

1. Αλκμααρ 12
2. ΠΑΟΚ 12
3. Μακάμπι Χάιφα 5
4. Σαχτιόρ Καραγκάντι 2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις ΠΑΟΚ Europa League Άλκμααρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ