Η οικογένεια του Πολ Γουόκερ για τα αίτια του δυστυχήματος -Τι υποστηρίζει ότι έφταιξε - iefimerida.gr

Η οικογένεια του Πολ Γουόκερ για τα αίτια του δυστυχήματος -Τι υποστηρίζει ότι έφταιξε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tα «σαμαράκια» στο δρόμο υποστηρίζει η οικογένεια του αδικοχαμένου Πολ Γουόκερ ότι ήταν η αιτία που εξετράπη της πορείας του η Porche που οδήγησε στον θάνατο τον ηθοποιό και τον φίλο του.

Μέχρι πρότινος τα σενάρια για το τι τελικά ευθύνεται για την εκτροπή της Porche υποστήριζαν ότι ήταν προβληματικός ο συμπλέκτης, έτρεχαν με υπερβολική ταχύτητα και ότι υπήαχε πρόβλημα στο οδόστρωμα. Σε αυτά προστέθηκαν τώρα τα σαμαράκια που υπάρχουν στο δρόμο για να κόβουν την ταχύτητα των αυτοκινήτων.

Μάλιστα, κασκαντέρ που έχουν ειδικευθεί σε σκηνές επικίνδυνης οδήγησης, ισχυρίζονται ότι το αυτοκίνητο μπορεί να εξετράπη της πορείας του εξαιτίας των μειωτών ταχύτητας, οι οποίοι σύμφωνα με τους ίδιους λειτούργησαν σαν επιφάνεια πάγου. Σε συνδυασμό, μάλιστα, με την υψηλή ταχύτητα, που λέγεται ότι έφτασε τα 150 χιλ. περίπου, υπάρχει περίπτωση να «συντονίστηκε» το αυτοκίνητο, να έχασε την πρόσφυσή του και να προσέκρουσε σε δέντρο.

Οι τοπικές αρχές αν και επιβεβαιώνουν το σενάριο για την υψηλή ταχύτητα δεν έχουν καταλήξει στα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ