Σαρκοζί: Θα επιστρέψω στην πολιτική -Είναι μοιραίο - iefimerida.gr

Σαρκοζί: Θα επιστρέψω στην πολιτική -Είναι μοιραίο

Σαρκοζί: Θα επιστρέψω στην πολιτική -Είναι μοιραίο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ετοιμος να επανέλθει στην πολιτική φαίνεται πως είναι ο Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος μάλιστα χαρακτηρίζει την επάνοδό του ως «μοιραία» και αναπόφευκτη. Ολα αυτά σύμφωνα με το Le Point.

«Το θέμα δεν είναι να μάθουμε αν θέλω να επιστρέψω ή όχι. Δεν γίνεται να μην επιστρέψω. Δεν έχω την επιλογή. Είναι μοιραίο. Είναι μοιραίο» φέρεται να δηλώνει σε φίλους και συνεργάτες του ο Σαρκοζί, σύμφωνα με το περιοδικό, αν και το άμεσο περιβάλλον του πρώην προέδρου της Γαλλίας διαψεύδει πως έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο.

Πάντως, το ίδιο δημοσίευμα φιλοξενεί και δηλώσεις του πρώην υπουργού Ζαν Λουί Μπορλού, ο οποίος υποστηρίζει πως «ο Σαρκοζί θέλει να επιστρέψει. Δεν πρόκειται πια για κάποια αποκάλυψη».

Επειτα από την εκλογική ήττα του από τον Φρανσουά Ολάντ ο Σαρκοζί είχε δηλώσει πως εγκαταλείπει την πολιτική. Πάντως αυτό δεν είναι το μοναδικό δημοσίευμα που αναφέρεται σε σχεδιαζόμενη επιστροφή του Σαρκοζί.

Αλλωστε, το περιοδικό της Figaro την Τετάρτη δημοσίευσε δημοσκόπηση στην οποία το 46% των Γάλλων επιθυμεί στην επιστροφή του στο Μέγαρο των Ηλυσίων (71% μεταξύ των οπαδών του κόμματός του UMP) σε αντίθεση με το μόλις 27% που δείχνει προτίμηση στον Ολάντ.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ