Καταδίωξη ληστών με τραυματία στην Ηλιούπολη-Το αυτοκίνητο των δραστών συγκρούστηκε με το όχημα μίας γυναίκας - iefimerida.gr

Καταδίωξη ληστών με τραυματία στην Ηλιούπολη-Το αυτοκίνητο των δραστών συγκρούστηκε με το όχημα μίας γυναίκας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν νωρίς το μεσημέρι στην Ηλιούπολη κατά τη διάρκεια καταδίωξης τεσσάρων ληστών από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.Το αυτοκίνητο των δραστών συγκρούστηκε με το όχημα μίας γυναίκας, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Ολα συνέβησαν όταν αστυνομικοί κλήθηκαν να μεταβούν σε ένα σπίτι στην οδό Φιλολάου στο οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι είχε γίνει διάρρηξη. Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα ύποπτο όχημα κάτω από το σπίτι και ξεκίνησαν να το καταδιώκουν.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, μπήκε αντίθετα σε μονόδρομο και συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο της γυναίκας.

Στη συνέχεια, οι δράστες επιχείρησαν να διαφύγουν πεζή, ωστόσο, οι άνδρες της Αστυνομίας κατάφεραν να τους συλλάβουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ