Οι Femen μπούκαραν γυμνόστηθες σε στούντιο γερμανικής τηλεόρασης και τα έκαναν... μπάχαλο [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι Femen μπούκαραν γυμνόστηθες σε στούντιο γερμανικής τηλεόρασης και τα έκαναν... μπάχαλο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν μη τι άλλο οι FEMEN είναι γνωστές για την ακτιβιστική δράση τους, αλλά και για τους τρόπους επιλέγουν κάθε φορά να δηλώσουν δημόσια, την αντίθεσή τους σε διάφορα θέματα. Χθες... μπούκαραν σε στούντιο γερμανικής τηλεόρασης και φυσικά ήταν γυμνόστηθες.

Μετά τις διαμαρτυρίες τους στη διάρκεια του Euro 2012, όπου έγιναν γνωστές για τις αντιδράσεις τους απέναντι στο εμπόριο λευκής σαρκός στις χώρες της ανατολικής Ευρώπης, ήρθε η ώρα να... περιλάβουν τη FIFA.

Εισέβαλαν σε γερμανική εκπομπή, γυμνές από τη μέση και πάνω, είχαν ζωγραφίσει στα στήθη τους, μπάλες ποδοσφαίρου βουτηγμένες στο αίμα και κατήγγειλαν τη... μαφία της FIFA.

Η διαμαρτυρία αφορά τις άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται άνθρωποι στα στάδια και τις λοιπές υποδομές του Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Δείτε το επίμαχο βίντεο.

Πηγή: Sport fm

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Fifa Femen Μουντιάλ Βραζιλίας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ