Γιάννης ...πρώην επιχειρηματίας -Η συγκλονιστική ιστορία μίας 5μελούς οικογένειας στη Θεσσαλονίκη που ζει με κερί [βίντεο] - iefimerida.gr

Γιάννης ...πρώην επιχειρηματίας -Η συγκλονιστική ιστορία μίας 5μελούς οικογένειας στη Θεσσαλονίκη που ζει με κερί [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης και η Κυριακή ζουν από τις 22 Νοεμβρίου χωρίς ρεύμα με τα τρία παιδιά τους,. Ο μικρός τους γιος πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια.Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η δραματική ιστορία μίας πενταμελούς οικογένειας στη Θεσσαλονίκη.

Μέχρι το 2003 η επιχείρηση του Γιάννη ήταν κερδοφόρα. Η αρρώστια που αντιμετωπίζει ο γιος του και η οικονομική κρίση τον «γονάτισαν» οικονομικά. Τα τελευταία τρία χρόνια το ζευγάρι παραμένει άνεργο. Ζει σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας.

Δείτε στο βίντεο τις συγκλονιστικές μαρτυρίες ανθρώπων που ζούνε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα από τη δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης tv100.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ