Bosozuko girls: Η γιαπωνέζικη συμμορία άγριων μηχανόβιων κοριτσιών που έχει κάνει τις αρχές άνω-κάτω [βίντεο] - iefimerida.gr

Bosozuko girls: Η γιαπωνέζικη συμμορία άγριων μηχανόβιων κοριτσιών που έχει κάνει τις αρχές άνω-κάτω [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα μπορούσαν να είναι αποκύημα της σεναριακής φαντασίας του Κουέντιν Ταραντίνο. Άλλωστε πληρούν όλες τις προϋποθέσεις του ταραντινικού σύμπαντος:

Σκληρές μηχανόβιες γκ@μ@ν@ς, με ύφος χιλίων Κλιντ Ίστγουντ, ντυμένες χρωματιστές ολόσωμες φόρμες, καβάλα πάνω κραυγαλέα customize μοτοσικλέτες και μακρύ παρελθόν παρανομίας στις πλάτες τους.

Οι Γιαπωνεζούλες της συμμορίας Bosozuko – που σημαίνει: βίαιη φυλή – δεν αστειεύονται. Οι σχέσεις τους με τις αρχές θυμίζει το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι – ένα παιχνίδι που κρατά πάνω από 20 χρόνια.

Στην πορεία έχουν αλλάξει πολλά ονόματα, ενώ έχει θεσπιστεί και ειδική νομοθεσία που απαγορεύει μέχρι και την ένδυση με φόρμες που φορούσε.άλλοτε η συμμορία, κάτι που μπορεί να επιφέρει την άμεση σύλληψη από την αστυνομία.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο ρεπορτάζ του online περιοδικού Vocativ:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιαπωνία συμμορία Bosozuko girls μηχανόβιες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ