Μερική άρση του απαγορευτικού απόπλου από τον Πειραιά - iefimerida.gr

Μερική άρση του απαγορευτικού απόπλου από τον Πειραιά

Μερική άρση του απαγορευτικού απόπλου από τον Πειραιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πρώτα πλοία θα αναχωρήσουν από τον Πειραιά, έπειτα από τη μερική άρση του απαγορευτικού απόπλου για το συγκεκριμένο λιμάνι. Μετά από τα μεσάνυχτα αναμένεται να «λύσουν» τρία επιβατηγά - οχηματαγωγά πλοία για την Κρήτη, καθώς σταδιακά θα εξασθενήσουν οι θυελλώδεις άνεμοι που τα κρατούσαν δεμένα.

Πρόκειται για τα πλοία «Blue Star 1» και «Faistos Palace» για το Ηράκλειο και το «ΛΑΤΩ» για τα Χανιά. Επίσης δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο του «Blue Star 2» από Πειραιά για Σύρο, Λέρο, Κώ και Ρόδο.

Σε ισχύ είναι η απαγόρευση απόπλου για τον Αργοσαρωνικό, ενώ κανονικά γίνονται τα δρομολόγια στη γραμμή Πέραμα- Παλούκια Σαλαμίνας, όπως και στη γραμμή Πάχη Μεγάρων- Φανερωμένη Σαλαμίνας. Κλειστή παραμένει η πορθμειακή γραμμή Αγια Μαρίνα- Νέα Στύρα.

Κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια στις γραμμές Αρκίτσα- Αιδηψός, Βόλος- Σποράδες, Κεραμωτή Καβάλας- Θάσος και Αλεξανδρούπολη- Σαμοθράκη. Επίσης, κανονικά λειτουργεί η γραμμή Ρίο- Αντίρριο.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν θα πρέπει, πριν την αναχώρησή τους, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και πορθμεία της χώρας αλλά και με τα πρακτορεία των ακτοπλοϊκών εταιρειών.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ