Τα ζώδια της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Γενικά
Σήμερα αφήστε στην άκρη την ταχύτητα με την οποία σας αρέσει να κινείτε το σώμα σας, και αξιοποιήστε καλύτερα την ταχύτητα της σκέψης σας. αποφύγετε να μιλήσετε πριν σκεφτείτε, όπως και να απλώσετε το χέρι σας, αν δεν σας το ζητήσουν. Ή σας το προτείνουν έστω. Σε κάθε άλλη περίπτωση, η ανάληψη πρωτοβουλίας από μέρους σας μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί. Κάντε μόνον κινήσεις για τις οποίες είστε σίγουροι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα δεν ξέρει τι θέλει, επομένως οι ελεύθεροι μην σκάσετε ιδιαίτερα να τον ικανοποιήσετε. Αφήστε τον να τα βγάλει και λίγο πέρα μόνος του. Οι δεσμευμένοι, καθώς τους έχετε καλομάθει όλους, και επομένως και τον σύντροφο, σήμερα κάντε ένα μικρό βήμα πίσω, και αφήστε τον να κάνει και τίποτε από μόνος του.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς οι ρυθμοί θα εκδηλωθούν -αν όχι πτωτικά- τότε σίγουρα υποτονικά, φροντίστε να είστε έτοιμοι για αλλαγές, όμως μην επιδιώξετε να τα κάνετε όλα από μόνοι. Πρέπει κι άλλοι να παίρνουν πρωτοβουλίες!

Ταύρος

Γενικά
Σήμερα, δώστε σημασία κυρίως στις βραδινές ώρες. Καθώς δεν αποκλείεται, αλήθειες που δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε, να τις αποκρύψετε κι από τον ίδιο σας τον εαυτό. Επίσης, αποφύγετε να «μπαλώσετε» κουβέντες ώστε να γίνετε ευχάριστοι εκεί που εντέλει δεν επιθυμείτε να πείτε αλήθειες. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, επιδιώξτε την ειλικρίνεια, τόσο απέναντι στον εαυτό σας, όσο και απέναντι στους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας δεν δείχνει να σας έχει κάνει ακόμη την χάρη, και επομένως οι ελεύθεροι μάλλον αισθάνεστε κάπως «χαμένοι». Μην εξαπατάτε τον εαυτό σας, κάτι άλλο συμβαίνει...Οι δεσμευμένοι, καθώς δεν αποκλείεται να σας μπουν ιδέες, φροντίστε αυτό που υποστηρίζετε στην θεωρία, να το υποστηρίζετε και στην πράξη.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην αφεθείτε «πανί στον άνεμο», καθώς η προσωπική σας τοποθέτηση, μπορεί να αλλάξει πολλά, τόσο για εσάς προσωπικά, όσο και για τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεστε. Επομένως, παρά το γεγονός πως οι ρυθμοί μπορεί να σας ενοχλήσουν γενικώς, ας είστε εκείνοι που κυρίως θα αναλάβουν πρωτοβουλίες.

Δίδυμοι

Γενικά
Αρκετά δυναμικός εμφανίζεται ο κυβερνήτης σας σήμερα, καθώς «πατά» επάνω σε έναν πολύ μαχητικό απλανή. Έτσι, καθώς θα τον υποστηρίξει και η Σελήνη, φροντίστε οι κινήσεις σας να είναι κυρίως εύστοχες, όχι απλώς γρήγορες ή πομπώδεις. Καθώς δεν αποκλείεται, εκεί ακριβώς που άλλοι θα «κολλήσουν», να εμφανιστεί η δική σας ευκαιρία. Φροντίστε να μην πάει χαμένη αν τυχόν...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα θα σας εκδηλώσει τον θαυμασμό του, αν και κατά πώς δείχνει, οι ελεύθεροι, λίγη σημασία θα του δώσετε. Μήπως αντιθέτως, σήμερα θα ήταν μια καλή ημέρα να τον κερδίσετε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο; Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα θα σας υποστηρίξει, φροντίστε να κόψετε ταχύτητα σε κάθε επίπεδο, και να εμβαθύνετε...Η σχέση σας το περιμένει!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, ειδικά αν κινήστε στον δρόμο δείξτε ιδιαίτερη προσοχή. Ενώ γενικώς, αποφύγετε τις «αφηρημένες» αντιδράσεις. Σήμερα είναι μια ημέρα για μελετημένες, όσο και στοχευμένες κινήσεις. Μην την αφήσετε να πάει χαμένη. Αξιολογήστε σωστά!

Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα συναντήσει στον Ουρανό, ενώ θα σχηματίσει και μια έντονη όψη με τον Πλούτωνα. Καθώς παράλληλα, οι ρυθμοί της ημέρας θα είναι σε γενικές γραμμές υποτονικοί, εσείς προτιμήστε μάλλον να αναζητήστε την αιτία των πραγμάτων περισσότερο, παρά να εκδηλώσετε μια «ψεύτικη» δυναμικότητα απέναντι σε προκλήσεις. Δυναμικότητα η οποία μάλιστα, επί του πρακτέου θα πάει χαμένη. Μην επιτρέψετε λοιπόν σε καταστάσεις να σας παρασύρουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να θέλει να σας προκαλέσει σήμερα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως εσείς υποχρεούστε να ενδώσετε. Έτσι, οι ελεύθεροι αναζητήστε να μάθετε τα κίνητρα της πράξης του. Οι δεσμευμένοι πάλι, μην παρασυρθείτε σε «λεονταρισμούς» σήμερα, καθώς δεν αποκλείεται να σας βγούνε «ξινοί». Προτιμήστε μια ολόθερμη αγκαλιά...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, φροντίστε να μην δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να κάνει το λάθος, και για να γίνει αυτό, μάλλον θα πρέπει να αρνηθείτε να αναλάβετε ρίσκα. Αφήστε τους συνεργάτες σας να πάρουν πρωτοβουλίες αν εκείνοι αισθάνονται «τυχεροί»...

Λέων

Γενικά
Σήμερα μην προγραμματίσετε κάτι ιδιαίτερα έντονο για την ημέρα σας, καθώς οι ρυθμοί της, μάλλον δεν θα σας επιτρέψουν να το εφαρμόσετε. Έτσι, αποφύγετε να εξαντλήσετε τον εαυτό σας χωρίς αποτέλεσμα. Μάλιστα, το αστείο είναι, πώς όσο πιο πολύ θα θυμώνετε και θα προσπαθείτε, τόσο λιγότερα θα καταφέρνετε. Έτσι, προτιμήστε να κάνετε λίγα όμως εξίσου σημαντικά, και να είστε σίγουροι, πως πιο πολλά θα αποκομίσετε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας τάξει πολλά, όμως το ζήτημα δεν είναι τι θα κάνει εκείνος, αλλά τι θα κάνετε εσείς. Οι ελεύθεροι λοιπόν, προτιμήστε να μην του δώσετε το δικαίωμα να σας τραβήξει άσκοπα την προσοχή. μπορεί να θυμώσετε. Οι δε δεσμευμένοι, προστατεύσετε οι ίδιοι τον εαυτό σας, φροντίζοντας να μην τυχόν περάσετε επιτρεπόμενα όρια...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην ανοίξετε τις «κάνουλες» σήμερα, διότι μάλλον θα μπλοκάρουν ανοιχτές, και η δεξαμενή σας θα στερέψει γρήγορα. Αντιθέτως, μετρήστε δέκα και κόφτε μια, σαν τους παλιούς ράφτες.

Παρθένος

Γενικά
Σήμερα ο κυβερνήτης σας εκδηλώνεται αρκετά ενεργά και καθώς υπάρχουν συνθήκες που μάλλον θα σας φέρουν αντιμέτωπους με διλήμματα, φροντίστε να είστε ξεκάθαροι. Αναλογιστείτε λοιπόν, τι δρόμο θέλετε να τραβήξετε στην ζωή σας, από εδώ και πέρα. Καθώς παράλληλα οι ρυθμοί της ημέρας θα σας φανούν πότε αργοί και πότε γρήγοροι, σπάνια όμως βολικοί, κάντε μερικά βήματα πίσω και αφήστε το «τοπίο» να ξεκαθαρίσει. Όχι βιασύνες σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας φορές έρχεται σαν τον ελέφαντα, και ό,τι βρει μπροστά του το διαλύει. Οι ελεύθεροι λοιπόν, φροντίστε να ξέρετε τι θέλετε, και ό,τι δεν σας αρέσει στην ζωή σας, αλλάξτε το ήρεμα εσείς, όχι βίαια εκείνος! Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα μπορεί να σας προκαλέσει, μην αφήσετε εύκολες λύσεις να κατακλύσουν το μυαλό σας. Αυτό το κάνουν όσοι δεν σκέφτονται πρακτικά...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην δοκιμάσετε να βαδίσετε σε άγνωστα μονοπάτια, τουλάχιστον όχι, χωρίς τον κατάλληλο οδηγό. Προστατεύστε ήδη κεκτημένα και μη, και οδηγηθείτε στον στόχο σας με ασφάλεια.

Ζυγός

Γενικά
Σήμερα η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη θα σας πλανέψει, και καλό θα είναι να μην ενδώσετε και πολύ. Ειδικά κατά τις βραδινές ώρες, όπου εκτός από τον εαυτό σας, μπορεί να πλανέψετε και άλλους. Το αποτέλεσμα, θα είναι μάλλον να βρεθείτε κατηγορούμενοι λίαν συντόμως, με ετυμηγορία «από πρόθεση». Ενώ εσείς θα επικαλείστε το: «αθώος λόγω βλακείας», όπως έλεγαν και οι παλαιότεροι. Μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας, συγκεντρωθείτε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να σας κάνει μια μαγική βόλτα, και μετά να διαπιστώσετε πως η άμαξα έγινε κολοκύθα. Έγινε όμως ή μήπως έτσι ήταν πάντοτε; Μήπως το είχατε προκαλέσει πρώτοι εσείς; Προσοχή λοιπόν οι ελεύθεροι σήμερα. Οι δε δεσμευμένοι, καθώς δεν αποκλείεται να σας προσάψει «θέματα» η σχέση σας, τον νου σας εδώ.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην επαναπαυτείτε. Η στάση σας απαιτείται να είναι στάση ανθρώπου που έχει και την κατάρτιση, και την εμπειρία. Επομένως αντί να κάνετε υπεκφυγές, το κεφάλι κάτω και υπεύθυνα σήμερα.

Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα σχηματίσει μια έντονη όψη με τον Πλούτωνα, και καλό θα είναι να είστε φρόνιμοι. Πολλές καταστάσεις μπορεί να σας φανούν πιεστικές ή ακόμη κι αν δεν συμβεί έτσι, ίσως αισθανθείτε πως ξαφνικές ευκαιρίες, εμφανίζονται στο προσκήνιο. Καθώς όμως οι ρυθμοί της ημέρας θα είναι γενικώς υποτονικοί για εσάς, μην εμπιστευτείτε, και μην ανοιχτείτε εύκολα σε προκλήσεις που θα σας γίνουν. Μπορεί να εκπλαγείτε δυσάρεστα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας φορές περνάει και δεν αφήνει τίποτε στο πέρασμα του, όμως εκείνο που μπορεί να σας βάλει εσάς συγκεκριμένα σε μπελάδες, είναι το πάθος με το οποίο τον αντιμετωπίζετε. Ακούνε οι ελεύθεροι; Οι δε δεσμευμένοι, επίσης ας ακούνε, καθώς έχουν κι έναν λόγο παραπάνω να μετριάσουν το πάθος τους. Δεν χωράνε λένε δυο καρπούζια σ' ένα χέρι...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, ας μην ξοδέψετε περισσότερα από όσα αντέχει το ταμείο σας. Κινηθείτε συντηρητικά. Πολλά καλά μπορεί να έρχονται, αλλά θα χρειαστεί να φτάσετε κι εσείς ως εκεί!

Τοξότης

Γενικά
Σήμερα ο κυβερνήτης σας ο Δίας εμφανίζεται αρκετά ενεργός. Αξιοποιήστε τα δώρα που θα σας δοθούν, όμως μην παρασυρθείτε ούτε σε υπερβολές, ούτε σε «αλαζονικές» τυχόν τάσεις. Ειδάλλως, σύντομα θα σας παρθούν όλα πίσω, και μάλιστα διπλά. Αξιολογήστε την βοήθεια που σας παρέχεται, εξετάστε από πού σας παρέχεται, και ετοιμαστείτε να εκδηλώσετε την ευγνωμοσύνη σας προς κάθε κατεύθυνση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας, καθώς εκτιμά τα καλά στοιχεία τα οποία και διαθέτετε, σας επιτρέπει φορές, να γίνεστε υπερβολικοί. Οι ελεύθεροι πάντως ας έχετε σήμερα κατά νου, πως αυτό δεν ισχύει πάντοτε. Οι δεσμευμένοι, καθώς η σχέση σας είναι έτοιμη για πολλά και όμορφα πράγματα, εστιάστε στην ουσία και όχι στο «παραμύθι». Ειδάλλως, μπορεί να σας γκρεμίσουν...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, φροντίστε να βάλετε ένα μέτρο, και προσπαθήστε να μην πλησιάσετε ούτε προς το ένα άκρο, ούτε προς το άλλο. Οι συνεργάτες σας όπως και εσείς σήμερα, θα βιώσουν την ημέρα κάπως υποτονικά. Δεν χρειάζεται επομένως να ψάχνουμε για «φταίχτες».

Αιγόκερως

Γενικά
Σήμερα καλείστε να καταλάβετε μια παραπάνω, πως τα φαινόμενα συνήθως απατούν. Εστιάστε λοιπόν περισσότερο στο αποτέλεσμα που αποφέρουν κάποιες περιστάσεις, και μην παρασύρεστε από συγκυριακά φαινόμενα της στιγμής ή εφήμερες γνώμες τρίτων. Κρίνετε εσείς για εσάς, και σήμερα διαπιστώστε μια παραπάνω, πως δεν αυτό που νομίζουμε, δεν είναι απόλυτο πως ισχύει κιόλας...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να ξεγελάσει ακόμη και τον εαυτό του, πόσο μάλλον εμάς αν τον πιστέψουμε στα «τυφλά». Έτσι, οι ελεύθεροι σήμερα δώστε βάση να ανακαλύψετε κίνητρα...Οι δεσμευμένοι, καθώς κάθε δράση προκαλεί και μια αντίδραση, είναι εξάλλου νόμος της φύσης, φροντίστε να μην κάνετε σήμερα ανάλογα πειράματα με τον σύντροφο σας. μπορεί να επακολουθήσει «έκρηξη» στο χημείο...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην ξεσηκώσετε τους πάντες και τα πάντα για να βρείτε μια χαμένη «δεκάρα» σήμερα. Τα κέρδη δεν είναι μόνον οικονομικά, και σήμερα καλείστε να το θυμηθείτε. Ή έστω να το ανακαλύψετε. Καθώς ποτέ, δεν είναι αργά. Μια καλή συνεργασία, είναι παραπάνω από «χρυσός»!

Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα υποστηρίξει τον κυβερνήτη σας, και καλό θα είναι να δώσετε προτεραιότητα σε εκείνα που μπορούν να σας πάνε πραγματικά μπροστά. Σε κάθε άλλη περίπτωση, απλώς θα σπαταλήσετε την καλή σας ενέργεια για να «τρώγεστε με τα ρούχα σας». Ξεπεράστε το! Είστε οι ηγέτες μιας νέας εποχής, όμως αν δεν συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας, τότε ποιος θα αναλάβει να μας πάει παρακάτω; Βρείτε τους ρυθμούς σας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας φορές δείχνει πιο σημαντικός από όσο είναι. Έτσι, οι ελεύθεροι σήμερα μην του δώσετε περισσότερη αξία από όσο του πρέπει, εκτός και αν αποδείξει πως μπορεί να μείνει. Οι δεσμευμένοι, καθώς ο έρωτας έχει την δυνατότητα να εξελίσσεται σε αγάπη, αναζητήστε μέσα σας τον μηχανισμό που κινεί την όλη διαδικασία. Αν όχι, τι ψάχνετε;

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, πάρτε τις αποφάσεις εκείνες για τις οποίες μπορείτε να είστε απολύτως σίγουροι. Η ημέρα, μπορεί να κινηθεί μέσα από παράδοξα γεγονότα, επομένως εσείς τουλάχιστον, διατηρήσετε ευθεία πορεία.

Ιχθείς

Γενικά
Σήμερα εκτός από τον Δία, τον Ποσειδώνα βάλλει και ο Άρης, γεγονός που σημαίνει πως δεν πρέπει να εμπιστευτείτε καμμιά συνθήκη, αν πρωτίστως δεν βεβαιωθείτε πως ισχύει. Ειδάλλως, εσείς θα μείνετε με την χαρά, όμως άλλοι θα καρπωθούν τα επί της ουσίας. Παράλληλα, καθώς η ημέρα μπορεί να σας φανεί εξαντλητική σε πολλούς τομείς ή με πολλούς τρόπους, ακολουθήστε τους δικούς σας ρυθμούς και μην τρέχετε πίσω από άλλους...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας ανεβάσει στα ύψη, όμως αμέσως μετά, να σας καταποντίσει. Έτσι, οι ελεύθεροι προσέξτε πού ή πώς θα εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, και σε ποια χέρια. Οι δεσμευμένοι, μην χαλάσετε την διάθεση σας για πράγματα που σας αφορούν μεν, αλλά στα οποία δεν μπορείτε να επέμβετε. Η ζωή κάνει κύκλους, και ο έρωτας επίσης...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην επαναπαυτείτε στο τι μπορούν να προσφέρουν οι συνάδελφοι σας σ' εσάς. Αργά όμως σταθερά και με τους δικούς σας ρυθμούς, ενεργοποιηθείτε!

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ