Η Ζιζέλ θηλάζει ενώ την χτενίζουν και τη βάφουν και στη συνέχεια ποζάρει στο φακό μόνο με τα εσώρουχά της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Ζιζέλ θηλάζει ενώ την χτενίζουν και τη βάφουν και στη συνέχεια ποζάρει στο φακό μόνο με τα εσώρουχά της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πολυάσχολή Ζιζέλ ταξιδεύει ανά τον κόσμο για την προώθηση της δουλειά της χωρίς ωστόσο να αφήνει πίσω το ρόλο της μητέρας. Ετσι, στο τελευταίο ταξίδι της στο Σάο Πάολο πήρε μαζί της την μικρή της κόρη, τη φροντίδα της οποίας δεν σταμάτησε λεπτό, ούτε κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης που έκανε για τη νέα σειρά εσωρούχων που λανσάρει.

Το διάσημο τοπ μόντελ πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία που απεικονίζει όλη την... τρέλα που ζει μιας και σε αυτή απεικονίζεται η ίδια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για τη φωτογράφιση να θηλάζει το μωρό της ενώ της βάφουν τα νύχια, το πρόσωπο και της χτενίζουν τα μαλλιά.

Λίγα λεπτά αργότερα φόρεσε τα εσώρουχα που η ίδια έχει σχεδιάσει και πόζαρε πιο σέξι από ποτέ στο φωτογραφικό φακό για τις ανάγκες του καταλόγου της σειράς της...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θηλασμός μωρό Ζιζέλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ