Champions League: Ολυμπιακός -Αντερλεχτ 3-1 (live) - iefimerida.gr

Champions League: Ολυμπιακός -Αντερλεχτ 3-1 (live)

Champions League: Ολυμπιακός -Αντερλεχτ (live)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο χέρι του κρατά την πρόκριση στους 16 του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Αντερλεχτ, στο παιχνίδι που θα ρίξει αυλαία στη φάση των ομίλων.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να «πετάει» την ευκαιρία να προηγηθεί και πάλι. Ο Σαβιόλα εκτέλεσε άσχημα πέναλτι, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Αντερλεχτ στο 48'. Το μόνο θετικό για τους «ερυθρόλευκους» ήταν πως η Αντερλεχτ έμεινε με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με κόκκινη ο Κουγιατέ.Λίγο αργότερα όμως ο Σαβιόλα διόρθωσε το λάθος του, καθώς έκανε το 2-1 για τον Ολυμπιακό στο 58'. Η... κατάρα των πέναλτι ξαναχτύπησε στο 71' για τον Ολυμπιακό, όταν αστόχησε σε εκτέλεση ο Βάις. Στις καθυστερήσεις ο Ντομίνγκεζ ευστόχησε σε πέναλτι, με τον Προτό να μην είναι κάτω από τα δοκάρια, αφού ο ίδιος υπέπεσε στην παράβαση και ήταν ο τρίτος παίκτης της Αντερλεχτ που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αφού λίγα λεπτά νωρίτερα είχε αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο για τον ίδιο λόγο και ο Ενσκαλά.Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, με τους παίκτες του να χάνουν αρκετές ευκαιρίες. Το σκορ άνοιξε στο 33' ο Χαβιέ Σαβιόλα (1-0). Το προβάδισμα δεν κράτησε για πολύ, καθώς στο 39' ισοφάρισε για την Αντερλεχτ ο Κλιέσταν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ