Με το... γούρι της μπλε φανέλας ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αντερλεχτ για την πρόκριση στους 16 (21.45) - iefimerida.gr

Με το... γούρι της μπλε φανέλας ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αντερλεχτ για την πρόκριση στους 16 (21.45)

Με το... γούρι της μπλε φανέλας ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αντερλεχτ για την πρόκρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολα κρίνονται στο «σπίτι» του και η τύχη του είναι στα δικά του χέρια. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε την Αντερλεχτ (21.45) στο φινάλε της φάσης των ομίλων του Champions League, στο παιχνίδι με το οποίο διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκρισή του στους 16 της διοργάνωσης για τέταρτη φορά.

Σε μία τόσο σημαντική υπόθεση τίποτα δεν είναι... τυχαίο. Για αυτό, οι παίκτες του Ολυμπιακού θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο φορώντας την μπλε εμφάνιση σύμφωνα με το olympiacos24.gr, εκείνη που είχαν βάλει και στο ματς του Κονστάν Βάντεν Στοκ. Tότε που με το χατ τρικ του Κώστα Μήτρογλου, οι Πειραιώτες είχαν κερδίσει με 3-0 την αποψινή τους αντίπαλο.

Με νίκη, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει άγχος για το τι συμβαίνει στη Λισαβόνα, ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Παρί Σεν Ζερμέν. Αν και ο Μίτσελ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μήτρογλου και τον Μανιάτη, οι νταμπλούχοι μπορούν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τη συνέχεια.

Για να το καταφέρουν χρειάζονται ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από εκείνο της Μπενφίκα κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

H Βαθμολογία
1. Παρί Σεν Ζερμέν 13 (15-3)
2. Ολυμπιακός 7 (7-7)
3. Μπενφίκα 7 (6-7)
4. Αντερλεχτ 1 (3-14)

Φωτογραφία: olympiacos24.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ