Ο Αμερικανός ακροδεξιός Τζόζεφ Φάραχ εξηγεί γιατί ο Μαντέλα υπήρξε χειρότερος ρατσιστής από τους διώκτες του - iefimerida.gr

Ο Αμερικανός ακροδεξιός Τζόζεφ Φάραχ εξηγεί γιατί ο Μαντέλα υπήρξε χειρότερος ρατσιστής από τους διώκτες του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζόζεφ Φάραχ είναι Αμερικανός, υπέρμαχος της συντηρητικής δεξιάς, κάτι που το διατρανώνει και από τη θέση του ως επικεφαλής του ειδησεογραφικού ιστότοπου WorldNetDaily.

Επιπλέον, όμως, ο κ. Φάραχ φημίζεται και για τις παρανοϊκού τύπου συνωμοσιολογικές δοξασίες του, όπως λόγου χάρη ότι οι Μουσουλμάνοι έχουν καταστρώσει σχέδιο ομοφυλοφιλοποίησης των νέων Αμερικανών ή ότι ο Ομπάμα είναι δισέγγονος του... Εωσφόρου!

Αυτή τη φορά, ο Αμερικανός υπερ-πατριώτης μαχόμενος δημοσιογράφος ξαναχτύπησε ανήμερα της ανακοίνωσης του θανάτου του Νέλσον Μαντέλα, δηλώνοντας ότι ο εκλιπών υπήρξε μέγας ρατσιστής: «αν υπήρχε ένας πραγματικός ρατσιστής αυτός ήταν ο Μαντέλα».

Συγκεκριμένα, αναφέρει σε editorial του:

«Το Απαρτχάιντ υπήρξε αναμφίβολα ένα κακό και άδικο σύστημα. Το ίδιο όμως ισχύει και για το σύστημα που εγκαθίδρυσε η επανάσταση του Μαντέλα. Ένα σύστημα στο οποίο ο ρατσισμός κατά των λευκών είναι τόσο ισχυρός που προοιωνίζεται τον σχεδιασμένο και συστηματικό αφανισμό της λευκής φυλής.

Με άλλα λόγια, ο κόσμος έχει χάψει ό,τι παραμύθι του έχουν πουλήσει για τον Μαντέλα. Ο Μαντέλα όμως δεν ήταν ακριβώς ο άγιος άνθρωπος το ρόλο του οποίου ενσάρκωσε ο Μόργκαν Φρίμαν. Δεν ήταν κάποιος που μαχόταν υπέρ της φυλετικής ισότητας. Ήταν ο επικεφαλής μίας βίαιης, κομμουνιστικής επανάστασης που πέτυχε σχεδόν όλους τους στόχους της...»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ