Ένα βήμα πριν το κόμμα της Ντόρας ο Βερελής - iefimerida.gr

Ένα βήμα πριν το κόμμα της Ντόρας ο Βερελής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον προθάλαμο της “Δημοκρατικής Συμμαχίας”, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες της "iefimerida", ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη, Χρήστος Βερελής, ο οποίος συζητά τους όρους συμμετοχής του στον νέο πολιτικό σχηματισμό με την πρόεδρο του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη. Καλά πληροφορημένες πηγές λένε ότι η Ντόρα Μπακογιάννη προορίζει τον πρώην υπουργό για να στελεχώσει την ηγετική ομάδα του νέου κόμματος.

Οι ίδιες πηγές λένε πως όλη αυτή την περίοδο η Ντόρα Μπακογιάννη κινείται μεθοδικά στην προσέλκυση προσώπων από το σύνολο του πολιτικού φάσματος, με τα οποία είχε πάντα καλή επικοινωνία, αλλά κυρίως συμφωνούσε στους βασικούς άξονες της πολιτικής που πρέπει να ακολουθηθεί για να βγει η χώρα από το τέλμα.

Όπως είναι γνωστό η πρόεδρος της “Δημοκρατικής Συμμαχίας” θεωρεί ότι την επόμενη περίοδο η χώρα θα κυβερνηθεί από κυβέρνηση συνεργασίας, καθώς οι κάλπες όποτε και όταν αυτές στηθούν είναι αδύνατο να … δώσουν αυτοδυναμία σε ένα από τα δύο κόμματα εξουσίας. Ήδη οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο δικομματισμός δέχεται διαρκώς ισχυρή πίεση. Η ίδια με έμμεσο και άμεσο τρόπο σε όλες τις δημόσιες και κατ ιδίαν εμφανίσεις της δηλώνει έτοιμη να συμμετάσχει σε μία κυβέρνηση συμμαχίας, την οποία θα συγκροτούν στελέχη από όλο το πολιτικό φάσμα. Πάντως οι φίλοι της κυρίας Ντόρα Μπακογιάννη όταν ερωτώνται για τα ανοίγματα της προέδρου στο πάλαι ποτέ εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ τηρούν σιγή ιχθύος και επαναλαμβάνουν ότι η πρόεδρος συνομιλεί με στελέχη από όλους τους πολιτικούς χώρους και το θέμα των μεταγραφών πολιτικών στελεχών το χειρίζεται η ίδια προσωπικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ