Bloomberg: Ακόμη και ο Σόιμπλε παραδέχεται πως η Ελλάδα έχει κάνει πρόοδο - iefimerida.gr

Bloomberg: Ακόμη και ο Σόιμπλε παραδέχεται πως η Ελλάδα έχει κάνει πρόοδο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την διαμάχη μεταξύ Ελλάδας και ΕΚΤ γράφει το Bloomberg, το οποίο επισημαίνει πως «οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις σπρώχνουν την Ελλάδα να ''ζυγίσει'' προς τα πίσω την αμυντική της βιομηχανία προκειμένου να κλείσει κενά στον προϋπολογισμό της του 2014, ενώ παράλληλα επισημαίνουν ότι έτσι θα συνεχίσει να ''τρέχει'' η βοήθεια στην χτυπημένη από ύφεση χώρα».

Το Bloomverg σε δημοσίευμα του, αναφέρεται στα εγκωμιαστικά σχόλια του Χερούν Ντάισλεμπλουμ προς την χώρα, αλλά και την αποχώρηση της Ιρλανδίας και της Ισπανίας από το Μνημόνιο και επισημαίνει πως ακόμη και ο «σκληρός» Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ο οποίος έχει εμφανιστεί λάβρος κατά της Ελλάδας όσον αφορά το πρόγραμμα προσαρμογής, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αναμόρφωση της ελληνικής οικονομίας, μέσα σε 27,3% ανεργία και σε σχέδια για νέα πακέτα λιτότητας. «Η Ελλάδα έχει κάνει τεράστια πρόοδο, είναι στο σωστό δρόμο και πέρασε τον προϋπολογισμό της», είπε ο Σόιμπλε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ