Το νέο χόμπι του Μπερλουσκόνι -Ανοιξε λογαριασμό στο Facebook για τον Ντούντου, το σκυλάκι του - iefimerida.gr

Το νέο χόμπι του Μπερλουσκόνι -Ανοιξε λογαριασμό στο Facebook για τον Ντούντου, το σκυλάκι του

Το νέο χόμπι του Μπερλουσκόνι -Ανοιξε λογαριασμό στο Facebook για τον Ντούντου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχοντας αποχαιρετίσει την πολιτική- προσωρινά σύμφωνα με τα όσα επιμένει να δηλώνει- και περιμένοντας να αρχίσει να εκτίει την ποινή του, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο. Σε τέτοιο βαθμό, που άνοιξε λογαριασμό στο Facebook για το αγαπημένο σκυλάκι του.

Ο Ντούντου λοιπόν, ένα χαριτωμένο κατάλευκο πουντλ, έχει το δικό του προφίλ πλέον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η σελίδα περιλαμβάνει φωτογραφίες του τετράποδου φίλου του Καβαλιέρε, αλλά και της αρραβωνιαστικιάς του, της κατά 49 χρόνια νεότερής του Φραντσέσκα Πασκάλε. Και βέβαια, φωτογραφίες του ίδιου του Μπερλουσκόνι.

Δεν υπάρχει αμφιβολία για τη γνησιότητα του λογαριασμού, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός επιβεβαίωσε τη δημιουργία της σελίδας που έχει ήδη 600 «φίλους» και περίπου 1.000 like. Ο Ντούντου έγινε διάσημος όταν εμφανίστηκε σε φωτογραφίες με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, με τον Ρώσο πρόεδρο που είναι γνωστός λάτρης των σκυλιών, να παίζει μαζί του με ένα μπαλάκι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ