Στέλιος Παπαρδέλας: Ο νεαρός φωτογράφος που νίκησε τον καρκίνο και γυρίζει τον κόσμο με λεωφορεία της γραμμής [εικόνες] - iefimerida.gr

Στέλιος Παπαρδέλας: Ο νεαρός φωτογράφος που νίκησε τον καρκίνο και γυρίζει τον κόσμο με λεωφορεία της γραμμής [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 2002 ήταν μόλις 14 ετών και διαγνώσθηκε με καρκίνο. Σήμερα είναι πλέον απολύτως υγιής και έχει επισκεφτεί 25 χώρες με λεωφορεία της γραμμής και με τη φωτογραφική του μηχανή ανά χείρας.

Σύμφωνα με το news247, o Στέλιος Παπαρδέλας βραβεύτηκε πρόσφατα, μαζί με άλλους νέους ανθρώπους από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια, για τη μάχη που έδωσαν -αλλά και κέρδισαν- με τον καρκίνο και δη στην πιο τρυφερή τους ηλικία.

Στις 16 Δεκεμβρίου παρουσιάζει στην γκαλερί Blank της Αθήνας την πρώτη του προσωπική φωτογραφική έκθεση που αποτελεί μαι συλλογή από τα ταξίδια του σε 27 χώρες όπου διένυσε 25.000 χιλιόμετρα.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα: «Δεν έχω λόγια να περιγράψω τη ζεστασιά των ανθρώπων, το γέλιο τους, το κόκκινο και το πορτοκαλί της Αφρικής. Ένα θα σας πω: Όταν ήρθε η ώρα να φύγω ήμουν πάνω σε ένα μηχανάκι-ταξί (Boda Boda) με ένα βαρύ backpack στην πλάτη που με τραβούσε πίσω διασχίζοντας 40 χιλιόμετρα για να φτάσω στο αεροδρόμιο. Έκλαιγα σα να άφηνα το σπίτι και την οικογένεια μου για πάντα. Τα ίδια συναισθήματα όπου και να πήγα. Το ίδιο δέσιμο, ο ίδιος ενθουσιασμός για όλες τις χώρες, και τις 27, που έχω ταξιδέψει μέχρι σήμερα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ